מקס באם אתה מאמין באמת במה שאתה כותב- ואיני מטיל ספק בכך שאתה מאמין. אז למה שאלוקים יסלח לך? הרי איפכא מסתברא- אלוקים צריך לברך אותך. אתה מאמין בלב שלם בלי לנסות למצא חן בעייני האחרים. ולכן כנראה אלוקים אוהב אותך. תבורך על דברייך בעיקר האחרונים על חטאיי הגדויילים.
נשלח ב-18/1/2012 20:22
היה כדאי להוכיח לטיפש שענה למקסמן, עד כמה פשטה ההומוסקסואליות בקרב הציבור החרדי בדור האחרון. זה לא רק בגלל שמשתיקים סיפורים על מלמד זה או אחר, זה פשוט פרישות והפרדה מיותרת. והנה הגענו ממה שההוא קורא "קדושה" (=התרחקות מנשים...) לעבירה הכי טמאה של משכב זכר. זה מזכיר לי שטוביה בלוי, ירושלמי שהוא גם חסיד חב"ד, התפעל מיחסם הטוב של גדולי ה"עידה" לרבי מליובאוויטש, למרות שהוא מקבל נשים ר"ל.. כי אצלם קדושה נמדדת בהתרחקות מנשים, ולמרות זאת אמרו על הרבי "קדוש", וזה נס גלוי
נשלח ב-19/2/2012 11:58
(עוד ראיה לתזה שלי בעניין בני ישראל לא נחשדו במשכב זכר, שזה עניין תרבותי, ביום שאימצנו את תרבויות האומות בחומרת הצניעות אין יותר חזקה בעניין, ולכן אני מביא חז"ל שראיתי השבת שבני ישראל לא החמירו במה שהאומות אחמירו,)
שארה: תני רב יוסף שארה זו קרוב בשר שלא ינהג בה מנהג פרסיים שמשמשין מיטותיהן בלבושיהן מסייע ליה לרב הונא דאמר רב הונא האומר אי אפשי אלא אני בבגדי והיא בבגדה יוציא ונותן כתובה
(כתובות מח.)