בית פורומים עצור כאן חושבים

על כפיו יביא: הגרסה הקלאסית וגרסת ההסתה (נגד הבאבאיזם)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/9/2011 12:05 לינק ישיר 

בעל, בכלל לא זה בעיקר נקודה למחשבה על מה בדיוק אתה מצפה. ירוחם, א. אני לא בטוח שאמר את זה כבדיחה שמעתי הראיון בשמו ולקחתי את זה לעצמי כבדיחה עם רעיון אמיתי. ב. יכול להיות, אפשר מקור בבקשה? ג. אני לא מכיר את רב קלוגר אם הוא קלוג או לא ויכול להיות שלא אמר את זה בתור בדיחה וכנ״ל. ד. אני מקווה שהוא כן רוצה להביא גאולה לעולם ויכול להיות שאמר זאת בשמו הרי אני לא שמעתי את זה ממנו או יכול להיות שהוא לא זכר מי אמר את זה או יכול להיות שגם הוא חשב על זה בעצמו ללמדך שיש אפשרות לדון לכף זכות לפני שיוצאים להתקפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2011 12:06 לינק ישיר 

בעל, בכלל לא זה בעיקר נקודה למחשבה על מה בדיוק אתה מצפה. ירוחם, א. אני לא בטוח שאמר את זה כבדיחה שמעתי הראיון בשמו ולקחתי את זה לעצמי כבדיחה עם רעיון אמיתי. ב. יכול להיות, אפשר מקור בבקשה? ג. אני לא מכיר את רב קלוגר אם הוא קלוג או לא ויכול להיות שלא אמר את זה בתור בדיחה וכנ״ל. ד. אני מקווה שהוא כן רוצה להביא גאולה לעולם ויכול להיות שאמר זאת בשמו הרי אני לא שמעתי את זה ממנו או יכול להיות שהוא לא זכר מי אמר את זה או יכול להיות שגם הוא חשב על זה בעצמו ללמדך שיש אפשרות לדון לכף זכות לפני שיוצאים להתקפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2011 12:10 לינק ישיר 

אין לי ולא היה לפני. רק מה שעיני קראו וראו. ולפיהם הגבתי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > על כפיו יביא: הגרסה הקלאסית וגרסת ההסתה (נגד הבאבאיזם)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.