|
|
| נשלח ב-2/10/2012 23:56 |
|
| |
דייר,
אני לא בטוח בכך. אחד המאפיינים של החיברות בתרבות הזו היא טשטוש ההבדלים בין המינים (מגדר כלשונם) והיחס בין יחסים בין אישיים ליחסים מיניים, מה שמקשה על אפיון והבדלה בין רצון/אי רצון לקשר ידידותי אפלטוני לקשר בעל אספקט מיני. שלא לדבר על עצם איפיון סוגי הקשרים הנ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 09:47 |
|
| |
אישציפור אולי תביא קישור כראיה לדבריך התמוהים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 10:45 |
|
| |
אישציפור,
למיטב ידיעתי זה נכון שבחברה החילונית גברים בעלי נטייה הומוסקסואלית נחשבים לידידים מומלצים של הנשים, אבל הסיבה העיקרית היא דווקא בשל כך שהאישה מרגישה בטוחה בידידותם דווקא בגלל שאין בה סממן מיני.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 13:05 |
|
| |
אפרים,
טיעונים על תרבות מתבססים על הכרתה, אני מניח שדרך התבוננות בכמה סדרות סרטים וספרים שמאפיינים אותה תגיע גם אתה למידע ה"סודי" עליו דיברתי.
מעמיק,
אכן זה אחד הטעמים המוזכרים בהקשר הזה (ורמזתי אליו בהודעה השניה) אם כי ודאי לא היחיד.
חג שמח.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 18:05 |
|
| |
איש,תביא בבקשה טעמים נוספים אבל בלי רמזים כדי שדבריך יובנו לאשורם.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 19:59 |
|
| |
| אישציפור כתב: |  |
דייר,
אני לא בטוח בכך. אחד המאפיינים של החיברות בתרבות הזו היא טשטוש ההבדלים בין המינים (מגדר כלשונם) והיחס בין יחסים בין אישיים ליחסים מיניים, מה שמקשה על אפיון והבדלה בין רצון/אי רצון לקשר ידידותי אפלטוני לקשר בעל אספקט מיני. שלא לדבר על עצם איפיון סוגי הקשרים הנ"ל. |
|
?????????????
מה זה כתב חידה?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 20:36 |
|
| |
אפרים,
כתבתי מפורשות הם נחשבים לרגישים ו"מבינים" יותר את נפש האשה.
דייר,
מה לא ברור?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 22:38 |
|
| |
מה כן ברור? על איזה טשטוש אתה מדבר? גבר הוא לא גבר ואשה היא לא אשה? אין משיכה בין המינים?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2012 06:51 |
|
| |
דייר
דומני שזה נושא השרשור.
גבר ש"אינו גבר" (לא הכי אוהב את הניסוח הזה, רק משתמש בלשון שלך) ואינו נמשך אל המין השני, הלא כן?
|
|
|
|
|