|
|
| נשלח ב-22/1/2013 18:13 |
|
| |
שיבולאיו די. מספיק. נמאס לכולנו כבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2013 18:34 |
|
| |
גם אני הק' מסכים לנ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2013 18:38 |
|
| |
למרות שאני מסכים עם הביקורת על דך תגובתו של שיבוליאן, בעיקר כנגד שנרב.- ההתקפה האישית-, אבל
שיבולת תרם את תרומתו לפורום בעבר. בדעות מענינות ובמידע חשוב, ובעיקר בתרומתו הגדולה בפתיחת תכנית החיפוש בפורום, ולכן למרות שזה באופינו, בא לא נהיה כפויי טובה, ולא נשפוך את המים המלוכלכים עם התינוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2013 18:38 |
|
| |
וינצי, קבל חיזוק בעניין הסגנון. הסגנון עושה הבדל גם לתוכן. סגנון מתעניין בכנות ולא תוקפני מאפשר דיון יותר פתוח, מהותי, מקיף.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2013 18:57 |
|
| |
כל הצבועים מזועזעי הסגנון לא מזדעזעים כאשר הסגנון המשתלח (בברוטליות הרבה יותר גדולה) מגיע מהצד ה"נכון". כביכול עצכ"ח. למעשה גרוע מבחדרי חרדים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2013 19:07 |
|
| |
| יהיאור כתב: |  | שיבולאיו די. מספיק. נמאס לכולנו כבר. |
|
מי זה כולנו: המין האנושי? החברה הישראלית? כלל האנשים המאפשרים לבור כמוך להתחבר לאינטרנט בכלל?
יהיאור, תפנים טוב: אתה שייך לקבוצה המאוסה ביותר במין האנושי. מדי פעם - היום למרבה צירוף המקרים - אנשים כמוך הולכים ומצביעים להצמד לעטינים של אנשים כמוני בלי מיאוס כלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2013 19:29 |
|
| |
| xibolaiyu כתב: |  | | יהיאור, תפנים טוב: אתה שייך לקבוצה המאוסה ביותר במין האנושי. |
|
הפנמתי טוב. תודה רבה על הערת תשומת לבי לעובדה החשובה ביותר הלזו. כמובן שלא אעיז כלל לפקפק בנכונותה ואמיתתה. שהרי יצאה מפי החכם המופלג ביותר שהאנושות ראתה פעם. וששייך לקבוצה היפה והנכונה ביותר שיכול להיות. אין לי אלא להודות לך על פקיחת עיני לראות נכוחה את המציאות אותה לא ראיתי עד שבאת ופתחת את עיני. והנני כורע ומשתחווה לך, עבדך הנאמן, יהיאור.
(למנהלים, כמדומני שיש מוסכמה אנושית מה מקומו של המתנהל כמו שיבולי בכל חברה אנושית, הפורום הזה לא שונה)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2013 19:44 |
|
| |
אין לי זמן ויכולות החיפוש שלי בגוגל מוגבלות אבל הנה תוצאת חיפש שבשליפה
http://www.madlan.co.il/education/bestSchools ראיתי רק את הטבלאות אודות בתי"ס שיש לגביהם נתונים מלאים. נראה שיש סכוי כי בחינוך העל יסודי הבולטות לטובה של החינוך הממ"די שווה או גדולה יותר משיעור ילדיו באוכלוסיה (אין לי נתונים על חלק ילדיו באוכלוסיה)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2013 20:12 |
|
| |
| שנרב_נ כתב: |  | |
ואכן במדינה היחידה בעולם שכל תושביה מגדירים עצמם כאתאיסטים, צפון קוריאה, חתני פרס נובל רומסים זה את זה בתורות למנת האורז היומית.
|
|
"They concluded that academics in the natural and social sciences at elite research universities are significantly less religious than the general population. Almost 52 percent of scientists surveyed identifie" "themselves as having no current religious affiliation compared with only 14 percent of the general"population
במקום להתייחס לנתונים רלוונטיים (כמו הציטוט שהבאתי לעיל) מביא שנרב את ההוכחה הדמגוגית -כושלת ממה שקורה בצפון קוריאה -מדינה טוטאליטרית ששליטה המטורף מעוניין רק להשליט במדינתו את ההערצה לשליט ולשמור על בורות של האוכלוסיה שלו-(אגב,בדיוק כמו שעושים החרדים .)
ברור שאין שום פרופסור רציני שיביא הוכחה מגוחכת כזאת אבל בבר אילן כמו בבר אילן.
תוקן על ידי אפריםבן ב- 22/01/2013 20:21:09
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2013 21:05 |
|
| |
מענין ששכחתם את הקטע עם הדם במצות.
|
|
|