|
|
| נשלח ב-20/3/2015 08:37 |
|
| |
מנפלאות שיעור הבוקר
איזה מילים אמר כבוד הרב בשיעור הבוקר על המקרה הנ"ל של יהודים הנוסעים לחו"ל ומשכנעים אותם לא לעלות לארץ איזה מילים חריפות.. איזה מילים קשות.. חבל לכם על הזמן.
כמו"כ מפליא לראות כיצד 'הקדמתי' בפוסט הזה את הרב בכמה שעות משום שהרב הקדיש לעניין הזה הרבה דקות אוויר והרחיב עליו את הדיבור לרוב חשיבותו הגדיל לעשות וקרא לאנשים האלה רוצחים. לא פחות. משום שבגללם הם יישארו שם ולא יעלו לארץ ועוד מעט יקומו עליהם הגויים וירצחו אותם ומי יהיה האשם? אלה שהשפיעו עליהם לא לעלות לארץ. כל אלה שעושים כן הם משורש המרגלים שהוציאו דיבת הארץ וכמו אז גם עתה הם יבואו למשפט לפני כל העם. אוי להם שאין להם מחילה! מורדים בבורא עולם ישירות!
תוקן על ידי המיייחל ב- 20/03/2015 08:37:41
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2015 22:48 |
|
| |
אתמול אחרי הכולל ערב במקום לחזור הביתה קפצתי לסבתא שם התקיים כינוס משפחתי ואזכרה לסבא (נפטר לפני 24 שנה), היו שם בני משפחה וקרובים מכל רחבי הארץ גברים נשים זקנים וטף. כ"כ שמחו לראות אותי (אני ה'חרדי' היחיד מביניהם) וגם אני שמחתי לראות אותם וכמובן שניצלתי את המעמד לומר דברי תורה וחיזוק אבל מיד עברתי לנושא הכי בוער נושא המשיח והגאולה עם הטאבלט בידי שמתי להם כמה קטעים של הרב ודיברתי בהתלהבות גדולה הייתם צריכים לראות איזו התרגשות אחזה בהם איזו שמחה איזו התרוממות הנפש למשמע הדיבורים הכ"כ לא רגילים דיבורים של טוב של אושר ושמחה של הבטחות נחמה שיהיו בקרוב בהמלכת המשיח אנשים פשוט קרנו מאושר לחלק אף עמדו דמעות בעיניים. אין לנו מושג כמה אנשים צמאים לדיבורים מהסוג הזה!! אנשים מאסו כבר ברבני הדינא קשיא ובתורתם השקרית שבמקום לחזק את נשמות עם ישראל ולעודד את רוחם בתקופה הקשה הזאת הם מחלישים אותם ומייאשים אותם. הדרך של האהבה החסד והרחמים מחוללת פלאות ומשמחת את הלבבות וממילא מובילה להתחזקות באמונה וקיום המצוות.
דא עקא שגם השטן היה חייב לקחת את חלקו כנראה כאשר בת דודה שלי כמעט ובכתה שם על בנה וחזרתו הקיצונית בתשובה והדרך בה בחר ללכת כאשר לאחרונה הגדיל לעשות כשהחליט לאסור כל אכילת בשר ועוף בביתו בעקבות שמיעת הדיבורים של אמנון יצחק וחבורת הזבל שלו והיא ובעלה המסכנים לא יודעים את נפשם מרוב צער על הנכדים הקטנים שנאסר עליהם כעת לאכול כל סוג של בשר ועוף, בתחנונים ובדמעות ביקשה ממני להשפיע עליו ואף התקשרה אליו והגישה לי את הטל' "הנה דבר איתו תגיד לו שהוא טועה במה שהוא עושה" (הם גרים בצפון) ביקשה , "זה לא יעזור" אמרתי לה "אני מכיר אותו ואת המידות שלו הוא עקשן וטיפש כמו הרב שלו" אבל לא יכולתי לסרב לה. וכמובן שכך היה. טיפש ואטום מקיר לקיר. ניסיתי להסביר להם שחוסר האונים הזה שהם חשים זה בגלל שבורא עולם מבקש מהם דבר אחד - תפילה. תפנו לקב"ה תתפללו אליו שישנה לו את הראש שיפקח את עיניו להבין את האמת וכו'. ואני יצאתי משם לאחר מכן עם תחושות מעורבות, מחד שמחה גדולה על הפרסום הגדול של המשיח ודרכו אנשים מאוד התעניינו לקחו מספר טלפון של תאיר נרי מתוך כוונה לקבוע תור ולנסוע וכו' בקיצור מאוד התחברו. ומאידך עם תחושה קשה מאוד על הנזק הגדול שקרח הרשע מעולל לעם ישראל פעם שנייה! מפלג משחית והורס כל חלקה טובה שהוא נוגע בה. לא אשתוק עוד! אמרתי לעצמי.
קיבלתי על עצמי להקדיש הרבה תפילות ומאמץ רוחני להפלתו של קרח המודרני אמנון יצחק שר"י הנלחם בקב"ה במשיח עבדו ובעם ישראל כולו.
אני קורא לכולכם להתגייס לטובת העניין ולבקש מדי פעם מאבינו שבשמיים שיכה את א"י מכה ניצחת ויחשוף את השקר שלו ברבים לעיני כל העם ויזכה למפלה כזאת שלא תהיה לו תקומה אחריה!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2015 09:11 |
|
| |
שכחתי לספר לכם שהעניין השני עליו דיברתי עם כבוד הרב היה העניין הזה שהיתכן שכל עם ישראל נכשל בבשר לא כשר וכל ועדי הכשרות מושחתים?!
הרב שלל את זה על הסף ואמר שנכון שמדי פעם יש תקלות בשחיטה ובשר לא כשר נכנס למערכת ומשווק לציבור אך הקב"ה מתערב ומטהר את הבשר כדי שלא יפגע באוכלים אותו כאשר מי שקנה אותו חיפש בשר כשר ומהודר.
ואני כבר לא מדבר על תגובתו של הרב מוצפי שזעם על אלה (אמנון יצחק וחבורתו) שמוציאים לעז ולשון הרע על כל העושים במלאכת השחיטה בארץ ומי שמאמין לדבריהם עובר על איסור קבלת לשה"ר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2015 19:07 |
|
| |
מדהים שאתה מצליח לעניין אנשים למשיח וגאולה, כנראה שזה בעצם ייעודך בחיים אז אין פלא שיש לך סיעתא דשמיא כמו שהרב אמר לך..אני אישית כבר תקופה ארוכה מאז שזכיתי לשמוע את הרב בשיעורים וכנסים פשוט לא מתחברת לרבנים אחרים, הרב שינה לי את ההשקפה ה"חרדית" שהייתה לי ואם עכשיו שואלים אותי איך אני מגדירה את עצמי אני אומרת דתיה לאומית ואימצתי את כל הערכים של הציונות הדתית שזה אומר אהבת הארץ, העם ותורת ישראל יותר חיבור לישראליות לדגל למדינה, אני מרגישה כאילו אני עושה תשובה על תשובה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2015 19:49 |
|
| |
ולגבי הבשר, נמשיך לאכול וגם לשמוע שירים :)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2015 22:02 |
|
| |
ההודעה הקודמת מפחידה בדייקנותה לתהליך שעברתי!! אמאל'ה  לרגע היה נדמה לי כאילו העלית הודעה ששלחתי לך בפרטי ורק החלפת מלשון זכר לנקבה. וואוו. חייב לציין שממש התפעלתי. אם כך אנחנו כמעט תאומים סיאמים בתהליך הרוחני שעברנו.
ודאי וודאי שנמשיך לאכול בשר ולשמוע מוזיקה ולשמוח יחד עם הקב"ה ועם ישראל בדרך לגאולה השלימה בקרוב ממש.
רק שביקשתי דבר אחד להתפלל ולבקש מהשי"ת שאמנון יצחק הקורח המודרני יפול מפלה ניצחת והשקב"ה יסתום לו את הפה אחת ולתמיד באופן כזה שיפסיק לפגוע ביהודים טובים ולקלקל לעם ישראל בכל דבר שהוא נוגע בו.
אני לא מבקש אלא מתחנן בפניכם! אל תתעלמו מהבקשה הזאת ואל תזלזלו בחשיבותה של התפילה על הדבר הזה. תבינו!! הבנאדם גורם נזקים בעם ישראל!! חייבים לשים לזה סוף! ואם במעשים אין בכוחנו לשנות הרבה אז ב"ה שיהודים אנחנו וכוחנו בפינו ואם הוא פוגע בעם ישראל עם פיו הטמא אז אנחנו לא נשב בחיבוק ידיים אלא נשיב מלחמה שערה ע"י שנרים קול זעקה ותחינה לאבינו שבשמיים עד שינוטרל המפגע הרע הזה לתמיד ויסכר פי דוברי שקר וכל קרני רשעים יגודעו.
תזכו למצוות ויהיה ה' עמכם נשמות טובות ואהובות!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2015 09:19 |
|
| |
שבוע שלישי ברציפות שהרב מתייחס למחשבות ליבי של אותו שבוע!

המחשבה המרכזית שטרדה את מנוחתי בשבוע החולף עליה אף הרביתי להתפלל ולבקש רחמים היתה על אמנון יצחק הרשע ומה שהוא עושה בעם ישראל שכמעשיו של קרח בשעתו כן מעשיו עתה ועד מתי ימשיך אותו רשע במעלליו הרעים ללכת נגד הקב"ה ונגד משיח עבדו הכל היפך רצון ה' !! כל מי שקצת שכל בראשו מבין שהבנאדם הינו גלגול (או ניצוץ) של קרח שלא נח ולא שקט עד שירד לגיהנם ולקח איתו מאות רבות של יהודים שאולה. אדם רע שלא יכול בלי לזרוע שנאה פלגנות ומחלוקת בעם ישראל בדיוק כמו שהתשקורת ניזונת מהרוע גם הבנאדם הזה חי וניזון ממידות רעות שלו ושל אחרים
הרבה תפילות שפכתי על הדבר הזה ומהדיבור הזה של כבוד הרב אני מבין שהוא עונה לי מרחוק משום שתכננתי לשאול אותו על-כך בהזדמנות הראשונה שתהיה לי להגיע אליו.
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/06/2015 09:21:14
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2015 13:52 |
|
| |
בהמשך לחלום של ר' דוד אבוחצירא, אני רוצה לשאול- מה יקרה לנשמה של הרבנים שיתנגדו למשיח? למשל ר' דוד- נשמת שאול המלך. אם חס וחלילה חס ושלום היה מתנגד למשיח- האם שאול המלך לא יקום לתחיה?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2015 14:33 |
|
| |
שאלה רחוקה וחסרת חשיבות בעיניי. אל תדאג הטובים שבהם גם אם יתנגדו זה יהיה רק בהתחלה בשלב הראשון תוך זמן קצר מאוד הם יבינו את טעותם ובמקום 'כנגדו' הם יהפכו להיות 'עזר' שכן לכך הם נבראו לעשות רצון ה' ולא ללכת נגדו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2015 16:25 |
|
| |
סחתיין על הרב מוצפי שהפעם קלע טוב למטרה בתשובתו, הולם את דברי המשיח עצמו
שאלה האם המשיח נולד כל פעם מחדש? או רק בדור שיבוא, או שהוא יורד מהשמיים? תשובה מדרשים ומאמרי חז״ל רבים ושונים יש בסוגייא עמוקה זו. המסקנה של דבריהם, כי נשמתו נמצאת בגן עדן וסובלת בגלות עמנו בכל יום, ביום שיפקדו אותנו בשמיים תרד נשמתו מלמעלה ותשרה על אחד ומיוחד בדור הנבחר להיות משיח ככתוב ונחה עליו רוח חכמה עצה וגבורה רוח דעת ויראת השם, ויהיה בעל כח נפלא וכל הרשעים ימיתם בהבל פיו וישפוט הכל בצדק.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 12:42 |
|
| |
הנה משהו חדש ופיקנטי.. יהודי הזוי ומסכן המכריז על עצמו משיח המקום: "קבר דוד" בי-ם (במרכאות כי זה לא קבר דוד ולא בטיח ואכמ"ל) זמן: אתמול בלילה ליל שישי חוה"מ סוכות
הערה: זוכרים מה כתב ואמר הרב בשבועות האחרונים? כל אדם שיקום ויכריז שהוא משיח ובורא עולם לא דיבר איתו 'יעלה למעלה' - כלומר יסתלק מן העולם
עוד הערה: שימו לב בדקה 3:20 היהודי היושב בצד עם השטריימל מקשה עליו "אתה יודע מי נמצא בתלמים? הרב ניר בן-ארצי, נו אז איך יתכן שני משיחים? והחמור (לא של המשיח) משיב לו "אני לא שמעתי שהוא הכריז על עצמו שהוא משיח" וההוא כבר לו ענה לו אלא עשה תנועה עם היד כאילו זה ברור מאליו. טוב עשה לדעתי. אגב לא פחות משעשע ומגוחך זה לראות את כל מפצחי הגרעינים הצדיקים למיניהם שם..
הוכן ע"י מייצר הקוד של הניו_יורקר
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/10/2015 12:44:16
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 14:32 |
|
| |
מי האיש הזה ומה שמו? פניו לא מוכרות, אבל חרדים מקיפים אותו, למרות שנראה שרובם לא ממש לוקחים אותו ברצינות אז מישהו יודע את שמו? פניו לא מוכרות לי. זה רק בשביל אינפורמציה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/10/2015 14:50:18
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 14:50 |
|
| |
סתם אדם אנונימי, לא זוכר את שמו אותו הוא מציין איפשהו באמצע הדברים. בקיצור מדובר באדם מסכן שאם דברי הרב הולכים להתקיים אז אני מקווה בשבילו שיש מי שיגיד עליו קדיש. עליו השלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2015 15:32 |
|
| |
בלי להיכנס לדיון על המסכן (לא נראה לי שיש חשש כלשהו למישהו שזה המשיח...) לא מה אתה אומר שזה לא קבר דוד? ספר כפתור ופרח מביא זהוא נכנס מתחת לשם ומעיד ששם קבר דוד, האר"י הקדוש אמר על המקום שזה קבר דוד (ואם אתה לא מחשיב את האר"י בנושא קברים מחקת את כל קברי התנאים בצפון) ור' אושר פרויינד - צדיק שנפטר לפני עשר שנים והיה עם רוח הקודש שלא היה מאז ראשוני החסידות - אמר על המקום ששם דוד המלך קבור. מה הראיות שלך שדוד המלך לא קבור שם? (חוץ מארכיאולוגים לא מעודכנים שגם הם מודים בזה אבל מפחדים מהנוצרים)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2015 15:56 |
|
| |
לא מכיר שום מקור ממה שציינת בטח לא האר"י. תביא הוכחה. מניין לקוחים דבריי? ממש לא ממני בסה"כ ציטטתי את הרב מוצפי מתוך שיעור הזוהר של חמישי בלילה מלפני כמה שנים בו הוא תיאר במשך כמה דקות את ההיסטוריה של המקום מה היה שם לפני וכיצד השתלשלה הטעות שזה קבר דוד, ירד לפרטי פרטים הביא את כל הסיפור בשם מור אביו חכם סלמאן ע"ה.
|
|
|
|
|