הלא אמרתי לפני כמה שבועות שאחנו בתקופת שקט כעת ולא צפוי שום דבר מיוחד בעולם עד ליום התגלות המשיח בחודשים הקרובים.
למה הדבר דומה, לסופת הוריקן שנבנית אי שם בלב האוקיינוס מרחק אלפי ק"מ מהיבשה. נכון שבאותו זמן שקט על היבשה ועולם כמנהגו נוהג אבל הסופה הולכת ומתעצמת מיום ליום ועושה את דרכה לעבר היבשה והיא נראית היטב בתצלומי הלווין ועוקבים אחריה והכל בשליטה.
כך גם בענייננו, הסופה שלנו נראית היטב על המכ"ם ובינתיים היא נבנית ומתארגנת לה בין בחזית הסורית בין באיראנית ובין הקוריאנית ואפילו בחזית החוץ-אטמוספרית. יקח לה עוד כמה שבועות/חודשים ספורים עד שהיא תתחיל להשפיע עלינו ולהעיף פה דברים אבל בינתיים השקט נשמר, יחסית כמובן. אז למה להתלונן סתם על שיעמום וחוסר אקשן?! כך בדיוק אמור להיות! זה חלק מהסרט. מי שמשעמם לו יש לו בעיה עם החיים עצמם וזה לא קשור לגאולה ומשיח, יתכבד הלה וימצא לו תעסוקה מועילה בחיים.
נשלח ב-1/5/2013 09:52
אני אין לי בעיה עם השקט המבעס והבלתי נסבל הזה
-אני פשוט מאשים ומפיל את התיק על המייחל !
הרי גלוי וידוע שכל מנהיגות העולם "יושבת" על הפורום ומצוטטת ומאזינה בהקפדה יתרה ויתרה מזאת !-מקפידה לנהוג קלה-כבחמורה על פי ההנחיות המפורסמות בפורום הזה - ממלחמות, שיגורים לרקיע השביעי, ניסויים גרעיניים על ותת- קרקעיים נישואין בבני אדם, מלחמות, מטאורים וכיוצא בהללו וכאשר המייחל כותב בשאגה:" כווללםם ששקקטטט !! "
- כל מלכות הרשעה וגונדא דילייה יושבים בשקט ולא מנידים עפעף
והרי לך משוואה פשוטה של :" גורם ותוצאה"
נשלח ב-1/5/2013 10:06
דנמש: הפסיכיאטר המחוזי של הפורום (דר' פשוט מסובך) מציע לך לבקר בקליניקה שלו ברח' רפאים 66/67-א, מודיעין, להסתכלות.
נ.ב: ההתמצאות במודיעין ללא מודיעין אינה מומלצת.
נשלח ב-1/5/2013 10:16
דנדוש הבנתי אותך אחי. בא נאמר.. הלואי וזה היה נכון. האמת 'קצת' שונה יש לומר.. כולם כפופים לנבואות התורה ורוקדים על-פיה. אני בסה"כ מגלה מה כתוב באותה תורה.
תופאי שלנו.. הערה קטנה ברשותך אחי. אם על משחקי לשון ודאחקות בתוך הודעות תוכן אנו שמחים ומשתפים פעולה אין זה אומר שכך ראוי לעשות גם על הודעות סרק לשם סאטירה בעלמא. לא מן הראוי לפורום רציני כ"כ להתעסק יתר על המידה בצחוקים והוללות פורום עליו סומכים כל שועי עולם ובו מתעדכנים כל זבי החוטם. בא נחזיר את סבר הפנים החמורות המתנוסס בשער הפורום.
נשלח ב-1/5/2013 11:30
תופאי מתנצל על ליצנותו המוגזמת יתר-על-המידה (לבעל שערי תשובה - אין כת ליצנים מקבלת פני שכינה) ועומד מעד במה זו ומתנצל ומבקש את פיוסו של דנמש ומזמינו למשקה על חשבון הבית.
Russia Today: האם קבוצה של 20 אסטרואידים מתקרבת לכדור הארץ?
יתכן שהמטאוריט מצ'ליאבינסק היה חלק מקבוצה בת 20 אסטרואידים העושה את דרכה אל כדור הארץ בדיוק באותו המסלול
סליחה על הוידאו המטופש הזה שיכל למלא בקלות חצי דקה במקום 4 דקות מיותרות
ומה יש לי לומר בנושא? לא הרבה האמת מלבד העובדה שמדובר בגילוי מוקדם שלהם
מה שעונה להגדרת הפאניקה העולמית שתהיה לפני כן ותגיע לשיאה ביום התגלות המשיח
בפרט כאשר מדובר בקשר ישיר למטאוריט הרוסי שתוצאותיו השאירו טעם לא טוב בעולם
וחרדה מפני אירועים דומים. בקיצור בינתיים זה נמשע טוב, השאלה הגדולה מתי כל זה אמור לקרות.
תוקן על ידי המיייחל ב- 07/08/2013 09:55:59
נשלח ב-9/9/2013 05:17
שישה חודשים בדיוק לאחר המטאור הרוסי, הגיח מטאור במקסיקו שממש מפלח את שמי מקסיקו באופן מרהיב
שימו לב לתאריך של המטאור המקסיקני: 21.08.2013 התאריך המפורסם עליו מדובר רבות בו אסד תקף בנשק כימי נגד אזרחיו בו ביום של 21.08
אבל למעלה משבועיים עברו מאז ורק עכשיו זה מתפרסם?! תמוה מאוד. איך לא שמענו על זה עד עכשיו? ואם לא היית פוקח את עיני לא הייתי מודע לזה בכלל!
נשלח ב-9/9/2013 08:11
אכן, ואגב, בקישורית השלישית בפסקה השנייה בכתבה מובא "שלא דווח בתקשורת", והבוקר היוטיוב הזה של המטאור דווח ברוטר ומשם הגעתי למקור עצמו
נשלח ב-9/9/2013 08:21
שוב, תודה. אכן מדהים לראות איך הוא חותך את השמיים בטיסה כ"כ מהירה. אגב יש לתושבים שם מזל שהוא היה גבוה אחרת אם היה נמוך יותר זה היה נגמר דומה יותר למקרה הרוסי.. מפחיד. ורק לחשוב שהסלעים האלו הם בסה"כ פירורי אבק שממהרים במרוצם לעשות רצון בוראם והמהירות בה הם טסים מעידה על גודל הפחד והחלחלה האוחז אותם למשמע הפקודה המגיעה מלמעלה.. עושים באימה רצון קוניהם.. זה המוסר הגדול שעלינו ללמוד מכאן.. מה זה רצון ה' ואיך צריך לעשות אותו! כמו"כ מי שרואה מטאור כזה צריך לברך - שכוחו וגבורתו מלא עולם, בשם ומלכות כמובן.