|
|
| נשלח ב-21/7/2013 10:49 |
|
| |
מואדיב 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2013 10:52 |
|
| |
באמת קשה להבין את החילונים אנחנו עושים קידוש על יין- אוכלים גפילטע פיש אמעחייא, מקנחים בייש מצויין, לאחר מכן אוכלים גאלער כבד קצוץ - אייער מיט צביבל, קלופס וצלי , ממשיכים בטשולענט וקיגעלירושלמי גיגעל תפו"א ואחרים. מפצחים אגוזים וכו' מברכים בה"מ על יין משובח, וכשכבר עייפים מאד העיינים נעצמות, הולכים לישון.
והחילונים המטומטמים אלה מותרים על כל היופי הזה בגלל מחשבות הבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2013 10:53 |
|
| |
גם הם מקנאים כמוך אך לא מעיזים לומר זאת בכנות ובקול גדול .
הרוגע והשלוה הנסוך על פני הילד החרדי אינו לעולם כפני המסכן החילוני החולני שמלא באלימות וחוסר ערכים .
אז כשיהיה לך אומץ להודות בכך תראה את המידות שלך .
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2013 10:58 |
|
| |
אייזן פוק חזי כמה ילדים מאושרים מהחרדים חוטפים פראסקים ופעטש ושמיר קטן מאביהם ורבם שהופך אותם כל כך מאושרים שהרוגע והשלוה על פניהם המיוסרות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2013 11:08 |
|
| |
אייזין, אין לי מושג מאיפה כבודו יודע הכל, אני עובד עם ילדים בכל מיני גילאים ומסגרות, עדות ודעות... אני גם פוגש קצת הורים.. ובעיקר אני חושב שאתה טועה!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2013 11:45 |
|
| |
אגב, לרבינו אייזין היקר, אני מוכרח לכתוב שבמסגרת עבודתי נחשפתי בעבר לילדים חרדיים מלידה ממשפחות שמרניות [צאצאים לרב חשוב ומכובד בעירי] שעשו חילול ד' שאין כדוגמתו עד שנאלצתי לקיים שיחה אם אחד הילדים החילוניים שתחת חסותי [אני מדבר על אתאיסטים גמורים] והייתי צריך להביר לו, ללא הצלחה דרך אגב [בשעה שהוא יודע שגם אני דתי אדוק], שיש דתיים נורמלים...
ואם פתיחת האשכול עסקה בחינוך מיני [בעיקבות האשכול קיבלתי טלפון לפני שבת מאחד מהקוראים שאינם מגיבים כ"כ, מלבד סדרת טלפונים קבועה בנושאים שונים בעניין..] אספר לך מה ששמעתי מאדם מוסמך [איש מקצוע, שאין לו אפשרות חוקית לספר לי אם הוא כלי ראשון!] על בן למשפחה חסידית [אותה אני מכיר] שלוקה ל"ע בפיגור קשה במיוחד. בשלב מסויים כל המפגרים [והיום גם אלו שאינם מפגרים] מקבלים קצת חינוך מיני למען שלום נפשם ושלום סובביהם, אבל הורי הנ"ל לא הסכימו, מבחינתם אין דבר כזה 'דרקון'.. הנער היה מתעסק בעצמו בצורה מוגזמת ואובססיבית, אבל אין דבר כזה. המחנכים הבינו שהילד סובל וכבוש בנבכי תסבוכות גילו, אבל אין דבר כזה. מטעם הרווחה נשלחה לביתו עוזרת כדי להקל על ההורים בערבים, בפעם הראשונה הוא כבר הספיק לתקוף אותה מינית, אבל אין דבר כזה... ומאז ועד היום אין דבר כזה ילד חסידי בעל פיגור קשה בבית; הוא הוצא מביתו ונשלח למוסד שמטפל בו ללא צורך באישור מההורים!
תוקן על ידי אחרחוק ב- 21/07/2013 11:45:37
 |
|
|
|
|
|