בית פורומים עצור כאן חושבים

מה אתה היית עושה לוא...?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/8/2013 14:22 לינק ישיר 

ביליצר כתב:
עם אמשלום לא הייתי מתוכח כאן ספציפית ,היא חיה מהכותרות האלה ,,חרדי פדופיל נעצר הבוקר וכו,,

[אני מצטטת את דברי ביליצר, כי יש דברים שראוי בעיניי שלא להניח להם להיעלם (או להניח לאנשים להתעלם מהם).]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2013 14:22 לינק ישיר 

לענ"ד: א. הענישה האמורה בתורה היא בד"כ הרתעה, ככתוב מספר פעמים בפרשתינו: "והנשארים ישמעו ויראו, ולא יוסיפו לעשות כדבר הרע וכו'". אני כן חושב שבמידה ונתפס גבאי של בית הכנסת, מורה בביה"ס/פרטי שעובד באופן קבוע בתפקיד, רב מפורסם וכמובן ראש ישיבה [ובפירוש אינני נכנס לשאלת הרב אלון. אני מהתמימים שמאמינים בחפותם של קצב, הרב אלון וכו'] - התעלמות מהם יוצאת מגדר "סנהדרין ההורגת אחת לשבעים שנה נקראת קטלנית", ונכנס לגדר "אף הם היו מרבים שופכי דמים בישראל" [ראה מכון ז.]. המקרה הזה כמובן יותר מתאים לאופציה הראשונה.
ב. אני יוצא מנקודת הנחה שהשלטונות מחייבים קנס ופצויים במקביל לטיפול מקצועי המקובל עליהם [ז"א ממומחה גדול בתחום]. אני מעדיף להגיע למומחה הגדול בלי לעבור דרכם, לחסוך את הקנס והמאסר.
ג. אני בפירוש יוצא מהנחה שיש אפשרות לטפל, לפחות בגיל הזה. הנחה זו מעוגנת בדברים ששמעתי בשם אחד המומחים הגדולים בעולם לתחום זה בקשר לסיפור דומה. אם ההנחה תתברר כטעות אני ממליץ על מאסר עולם בלי חופשים [יותר מיגאל עמיר, הוא דוקא הצליח להתחתן במאסר..].
ד. בניגוד לייתכן, אינני ממליץ להכניס רבנים לתמונה, בגלל מה שעשו הרבנים כשדיברו איתם אמש... [כלום בלע"ז]

(מבחינת הסיפור עצמו נשכח פרט חשוב, מכיון שהמשפחה חד הורית היה צורך לדווח לעובדת סוציילית ומשם לא נותר לי אלא לשלוח להם מספר טלפון [באדיבות אחד מחברי הפורום, תשוח"ח] של פרופסור במתמחה בתחומי האבחון והטיפול הטיפול. בכל מקרה תודה על העזרה.)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > מה אתה היית עושה לוא...?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.