בית פורומים עצור כאן חושבים

החרדים ניצחו את הטלויזיה אבל לא מצליחים לנצח את האינטרנט!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/3/2014 22:04 לינק ישיר 

שלישישי כתב:

מקס

כל מי שמוליד שורד ? הצחקת אותי ידידי. הרי בנאורות הילד לא שלו בכלל הוא שייך לחברה הדמיונית והם יקריבו אותו למולך כמו על עזה שלושים שנה ואחר כך נגרש את אביו מביתו כמו בעזה

אתה צודק לגבי הנאורות כפי שמשתקפת בחברה כיום.

תודה.

אבל, מה עם הנאורות של אברהם אבינו?...

אברהם אבינו, הוא ולא אחר שמגרש את בנו !

מגרש למען שלום בית ומחזיר מיד שאשתו נפטרה (זה תבונה נכונה מאוד) הרגש שלו לא רצה לגרש אבל התבונה = הנבואה שלו אומר לו שלמען שלום בית הוא ישמע לאשתו. אבל הוא אחזיר אותו ואת אמו בחזרה אחרי שאשתו נפטרה.

אברהם אבינו, הוא ולא אחר שהולך לשחוט את בנו במו ידיו !.

כל סיפור העקידה בא לומר ההפך שכביכול האלוהים לא רוצה קרבן אדם זה תוקף כל האגדה שכותב המקרא (= הנביאים)  רוצה להעביר לנו. ולכן לבוא בהפוך ? זאת ליצנות לשמה !

הילד החרדי והבת החרדית שייכים להוריהם? הם אינם אינם מוקרבים "למולך החברה החרדית" ?.

איזה מולך יש לחרדי ? הרי אין לו שלטון ! הבת או הבן חופשי ללכת לאן שרוצים והפסד המשפחה החרדית בכל הדורות יוכיח.

כל חברה מקריבה את בניה למולך כלשהוא. ולכן כל מי שמוליד עשה את חלקו בשרשרת הדורות ולאף אחד אין הבטחה שהיא תימשך לעד.

זה לא נכון החרדי לא מקריב למולך כי אין לו שלטון. ואברהם אבינו זכה שאני ואתה כאן בזכות ברית המילה שלו

מדוע בכלל יש צורך "בשרידות אישית" מדוע אתה חושב שאתה אינך "ניצחי" כבר עכשיו?.

אין שום צורך לכלום, אבל מי שמוליד, מוליד לשם כך הרי בשביל מה הוא עושה זאת ?
אני לא נצחי כי אני מת לבסוף, אני יכול להיות נצחי בחשיבה שאדם ינצח את המוות (סיפור בראשית בא לטעון מחשבתית שזה אפשרי) אבל עד אז אני נצחי על ידי צאצאי עד שבעתיד הם יצליחו לנצח את המוות. וזה מה שהאבן עזרא מסביר ראה את דבריו הנפלאים 

אבן עזרא בראשית פרק ד פסוק (א) והאדם כאשר ראה שלא יחיה בגופו בעצמו לעולם הוצרך הוא להחיות המין, על כן אמרה קניתי איש את ד'.,,, כי הנה נמצא (על ידי ההולדה max) בארץ במין כאשר הוא במעלה בעצמים.(= נצחי כמו האלוהים ולכן קניתי האדם את האלוהים = נצחי כמותו  max)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > החרדים ניצחו את הטלויזיה אבל לא מצליחים לנצח את האינטרנט!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 9 10 11 סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.