|
|
| נשלח ב-29/4/2014 13:44 |
|
| |
אכתוב שוב בפשטות. השקר הכי בולט שלך, הוא לייחס לי את הודעת המייל המגנה את הדיון בעצכח, בעוד זהות כותבה ידועה ועבידא לאגלויי. ולא זו בלבד אלא שהיא נכתבה נגדי. את השקרים האחרים ניתן להשיג בהנחה משמעותית לחברי הפורום בגמ"ח קורות. לפי מחירון לוי יצחק. הנחה לחסויים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 13:45 |
|
| |
לא זכור לי איפה ייחסתי לך את המייל הזה. או איך זה אמור להיות קשור לנושא כאן או להראות על משהו.
תוקן על ידי יהיאור ב- 29/04/2014 13:46:08
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 14:25 |
|
| |
| יהיאור כתב: |  | נדמיין שיש מישהו שדורש דרשות גדולות בבית המדרש נגד המקום הנורא הזה ששמו עצכח, ואיך אסור לכתוב שם אפילו להשיב להם וכו', ובסוף הוא עצמו מתפעל עשרים ניקים בעצכח ובמקומות יותר גרועים. נראה לך הוגן שייהנה מחוקי המשחק פה?
|
|
כאן אתה כותב שאני דורש בבית המדרש נגד עצכח וכו' כשאתה מתייחס להודעת המייל שהבאת באשכול על מדות הדרש ומייחסה אלי בכשרון בלשי גרוע במיוחד. כמובן שה'עשרים ניקים' הם מדרכך המיוחדת לדייק ולעמוד על האמת הברורה, וכן הניקים ב'מקומות גרועים יותר' (יש מקומות גרועים יותר ר"ל) הם ספקולציה מיוחדת שזורחת היישר מאורך הבהיר. בהצלחה עם הגמ"ח קרשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 14:29 |
|
| |
ספקולציה יפה שלך. תשפר את כשרון הטיוח מעט לפעם הבא.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 14:35 |
|
| |
בשביל להשתפר אני חייב כמה קורות מהגמ"ח שלך. בפרט שכל עוד הם תקועות לך בעיניים אתה לא רואה אפילו מה מה אתה עצמך כתבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 17:00 |
|
| |
כמדומני שכדאי למחוק חלק מההודעות האחרונות. הן מעוררות סקרנות רבה, אך הן אינן מהדברים שמרבים שלום ויראת שמים בעולם.
*** יהי אור כתב שחסר לו כאן יחס אישי והוא רוצה להתייחס לא רק לגופם של דברים אלא גם רצונו בקשר עם אנשים. זו בקשה מאד מובנת ולגיטימית. במה דברים אמורים, ביחס של חברות ותמיכה. אולם יש למעט בביקורת וגם אותה להשמיע לגופם של דברים ולא של אנשים.
לדעתי יעזור מאד לא לצפות מאנשים להיות עקביים, להבדיל מהודעות ומאמרים, שאמורים לעמוד בתנאים אלו. 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 17:01 |
|
| |
וכמובן, כפי שבאר יהי אור, עצכח שכתב כאן נימוקים נגד אאוטינג ובעד התחשבות היה אני. שכחתי לציין זאת אך כמדומה שהתוכן והסגנון מעידים על כך.
|
|
|
|