בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

קולי ישראל מתלמים והרי החדשות והחידושים מפי אמיר בשם המשיח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/4/2016 20:07 לינק ישיר 

מידע מעניין ביותר, מאוד התרשמתי. 

שכוייח!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/4/2016 23:12 לינק ישיר 

תופון
לא מספיק תרי זוזי..

עד שלא תארגן גם חד גדיא לקורבן פסח שום דבר לא יזוז אמיגו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2016 10:12 לינק ישיר 
המשך החידוש הקודם - חלק ב'

מה הנפקא מינה למה שכתבנו קודם?
אז מה אם חציו אדם וחציו מלאך..

החשיבות של זה היא ענקית 
זוכרים באחד השיעורים הרב אמר פעם הכל זה קודים הכל נבואה צריך לפצח את זה וכו'

כל דיבורי הרב הם מסרים מהשמיים הקב''ה מדבר מגרונו של הרב
מי שמאמין בזה אשריו ומי שלא מאמין בזה עכשיו אז יאמין אחר כך

לכן כשומעים את דברי הרב קודם כל צריך להבין
שיש את המלאך ויש את האדם 
שניהם דברי אלהים חיים - אבל לדעת למיין את הדיבורים של האדם
ואת הדיבורים של המלאך
דברי החציו אדם הם תמיד דברי הרחמים הסנגוריה העידוד והחיזוק 
הם הם ההגדרה של גאולה ברחמים אחישנה וכו'

דברי החציו מלאך הם הגאולה בדין, כיוון שגאולה היא האמת המוחלטת
אין מקום לטעויות (אחרי ההתגלות שערי תשובה ננעלים)

הרב כשהוא מדבר מחבר בין הדין לרחמים ממתק את הדין 
וגם מוציא אותו לפועל 
בזמן דיבור הרב נעשות הפעולות
הכל יוצא מהכח אל הפועל 
נבראים עולמות ולהיפך

לכן יש דברים ששומעים עליהם עכשיו והם לא קורים במיידית כי הם זקוקים למיתוק הדין
כשאנחנו שומעים צריך להתחבר לדיבור של הרב חזק 
מי שיתחבר חזק עם הלב ולא השכל יוכל להרגיש זאת יוכל לחוש זאת ממש
לכן כשהרב מבקש רחמים על עם ישראל יכולים אנו להתחבר לזה מאוד
וממש לחוש את הבכי הפנימי בתוך האדם הזועק "הקב''ה תמליך את המשיח"

וזאת החובה שלנו להתחבר לזה כי זאת העבודה שלנו לדרוש משיח ברחמים 
וכאשר יש את דברי המלאך הדין וכו' 
יכולים אנחנו להתווכח עם הקב''ה ולבקש את הרחמים באמת מהלב 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2016 17:49 לינק ישיר 

תודה רבה על המידע החשוב, כבוד המייחל, אני חייב בנוסף לחלוק איתכם, צדיקים יקרים, שלוש תובנות שלי באשר לרב: 

1.מידת הדין של הרב היא כלפי מי שרוצה לתת חלקים מארץ ישראל, פוער פיו על חיילי צה"ל הקדושים והיקרים שלנו ומתנהג בצביעות בכל הקשור לשמירת המצוות. הקב"ה רוצה גאולה ברחמים רבים. תחנוני הרב, תחנוני הצדיקים שבשמיים ובארץ ותחנוני כל בני ישראל נשמעים בליבו של הקב"ה, אבא שבשמיים שאהבתו אל ילדיו מעולם לא תמה ולעולמי עולמים לא תתום. ולכן גם אני רואה חשיבות רבה בהגברת מידת הרחמים על פני מידת הדין, כדי שבני ישראל כולם יתעלו בתיקון המידות אך יותר מכל ידעו אהבת חינם. וכמובן, יעשו כמיטב יכולתם בהתחזקות בתורה ובמצוות ובשמירת ההלכות.

2. הקב"ה הוביל אותי לרב ניר בן ארצי, ללא ספק. אחרי כמעט שנה שחיפשתי את דרכי בהתחזקות, מצאתי אותה אצל הצדיק מתלמים. אני תמיד מחפש את הטוב, ולכן הגעתי אל כבוד הרב והתחברתי אליו יותר מכל רב אחר.

3. כדי לעדן עוד יותר, הבנתי מה המשמעות של שם הרב: ראשית כל הוא נולד בארץ ישראל, ולכן שם משפחתו בן ארצי, ולפני כן, בזמן הגלות בג'רבה, השם היה בוכריס, והוא מיוחס לדורות מפוארים של רבנים, דיינים וגדולי תורה באי. הפירוש השני, שהוא פירוש שמו הפרטי, מרתק לא פחות. פירוש המילה ניר היא שדה שנחרש ו/או נחרש בתלם. היכן מתגורר כבוד הרב? בתלמים. מדוע חורשים את השדה? על מנת שיהיה אפשר לקצור עליו את הפירות, ובמקרה של כבוד הרב, שאותו אני כל כך אוהב, לקצור את פירות הגאולה. מיהו ההולך בתלם? זה ההוא שהולך בדרך הטובה, החיובית והנכונה ביותר. ומה תפקידו של כבוד הרב? להכין אותנו לגאולה בדרך הטובה, החיובית והנכונה ביותר! הפרשנות שלי לחיזוק העניין היא בספר הנביא ירמיהו, פרק ד, פסוק ג: "כִּי כֹה אָמַר יְהֹוָה לְאִישׁ יְהוּדָה וְלִירוּשָׁלִַם נִירוּ לָכֶם נִיר וְאַל תִּזְרְעוּ אֶל קוֹצִים"

מקור נוסף הוא בספר מלכים א, פרק טו, פסוק ד:
"כִּי לְמַעַן דָּוִד נָתַן יְהוָה אֱלֹהָיו לוֹ נִיר בִּירוּשָׁלִָם לְהָקִים אֶת בְּנוֹ אַחֲרָיו וּלְהַעֲמִיד אֶת יְרוּשָׁלִָם"

ואחד לסיום, מספר דברי הימים ב, פרק כא, פסוק ז:
"וְלֹא אָבָה יְהוָה לְהַשְׁחִית אֶת בֵּית דָּוִיד לְמַעַן הַבְּרִית אֲשֶׁר כָּרַת לְדָוִיד וְכַאֲשֶׁר אָמַר לָתֵת לוֹ נִיר וּלְבָנָיו כָּל הַיָּמִים"

קטונתי מלמצוא פירוש רשמי לפסוקים, אך יש בליבי רמיזות עבות למשיח בן דוד, הלא הוא כבוד הרב. ולכן, הפירוש עליכם- התענוג עליי   

תוקן על ידי המיייחל ב- 13/04/2016 21:53:23

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2016 21:56 לינק ישיר 
חזק וברוך על הדברים אלירן היקר

נהניתי מאוד יישר כח  

לגבי הפסוקים.. בתחילה הייתי בטוח שהעתקת הודעה ממקום אחר משום שישנו כבר דבר תורה כזה
בו מובאים הפסוקים הללו בהקשר הזה המצביעים על הקשר בין הרב למשיח עפ"י שמו ועפ"י משנתו.
אבל אתה אומר שזה שלך אז אין סיבה שלא נאמין לך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/4/2016 08:38 לינק ישיר 

שום דבר לא שלי, הכל של הקב"ה :)

באשר למקורות, חיפשתי ברשת פסוקים בתנ"ך עם השם ניר, ומצאתי את הפסוקים כאן:

http://sparks.simania.co.il/bibleSearch.php?query=%D7%A0%D7%99%D7%A8*

ומשם חיברתי את הכל. 
איך אומר כבוד הרב? תמיד ניתן למצוא חידושים בתורה, מה שמעצים את האור הרוחני בעולם ונותן אושר ליהודי להמשיך ולמצוא ולגלה עוד ועוד בלימוד התורה. הרב אמר לי שאלמד תורה במה שחפץ ליבי, שלב אחר שלב ושאמשיך ללמוד את סדרת הספרים של תיקון המידות, וזה לאחר ששאלתי אותו באשר להשתדלות שלי וכי אני מתקשה ללמוד תורה גם כי לא באתי מהעולם הזה וגם כי יכול להיות שלפעמים הסיטרא אחרא מפריע ללמוד, אז מצאתי את סדרת הספרים של תיקון המידות, אליה התחברתי מאוד, גם כי יש תרומה לכך משיעורי הרב. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > קולי ישראל מתלמים והרי החדשות והחידושים מפי אמיר בשם המשיח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.