יהי רצונים ולשם יחודים לפני ואחרי קריאת תהילים
היהי רצונים כלליים לפני תהילים המוגהים והמתוקנים:
יהי רצון מלפניך ה' אלוקינו ואלוקי אבותינו הבוחר בדוד עבדו ובזרעו אחריו והבוחר בשירות ותשבחות, שתפן ברחמים אל קריאת מזמורי תהילים שאקרא כאלו אמרם דוד המלך עליו השלום בעצמו זכותו יגן עלינו, ויעמוד לנו זכות פסוקי תהילים וזכות תיבותיהם ואותיותיהם ונקודותיהם וטעמיהם והשמות היוצאים מהם מראשי תיבות ומסופי תיבות וצירופיהם וצירופי צירופיהם וצירופי צרופי צירופיהם וחצי וקצת מעריכי מאוד, וגימטריותייהם ומילוייהם ומילויי מילוייהם וגימטריות מילוייהם וגימטריות מילויי מילוייהם וכול השערים הכוללים שלהם, וימשך לנו שפע וברכה לגוף נפש רוח נשמה חיה יחידה וכול מה שלמעלה מיחידה ברמ"ח איברים ושס"ה גידים ופרטיהם ופרטי פרטיהם ופרטי פרטי פרטיהם וחצי וקצת מעריכי מאוד, - למחול ולסלוח ולכפר ולטהר ולעשות תשובה על כול פשעי, - פשעינו, עוונותי – עונותינו, חטאותי – חטאותינו, אשמותיי – אשמותינו, עבירותי – ועבירותינו, ורישעויותי – ורשעיותינו, ורוע שבי - בנו, ולזמר עריצים ולהכרית כל החוחים והקוצים הסובבים את השושנה העליונה ולחבר אשת נעורים עם דודה באהבה ואחווה ורעות כמו שסלחת מחלתה כיפרת ועזרת לתשובה וטהרה לדוד המלך ע"ה שאמר מזמורים אלו לפניך, - כמו שנאמר גם ה' העביר חטאתך לא תמות.
ותעשה לי את שאלתי ובקשתי שתורני הדרך הישרה וההנהגה הטובה בכל ענייני, - הורנו ה' דרכיך והודיעני ידיעה ברורה באופן שאתקרב לרצונך ולא על צדקותינו אני מפיל תחנוני כי אם על רחמיך הרבים ומאוצר מתנת חינם, - חנני חנני חנני, חננו חננו חננו, ענני ענני ענני, עננו עננו עננו, עזרני עזרני עזרני, עזרנו עזרנו עזרנו, הושיעני הושיעני הושיעני, הושיענו הושיענו הושיענו, הצילני הצילני הצילני, הצילנו הצילנו הצילנו, רחמני רחמני רחמני, רחמנו רחמנו רחמנו, רפאני רפאני רפאני, רפאנו רפאנו רפאנו, החייני החייני החייני, החיינו החיינו החיינו, חלצני, חלצני חלצני, - חלצנו, חלצנו חלצנו, - כפרני כפרני כפרני כפרנו כפרנו כפרנו, מחלני מחלני מחלני מחלנו מחלנו מחלנו, סייעני סייעני סייעני סייענו סייענו סייענו, תמכני תמכני תמכני, תמכנו תמכנו תמכנו, - ותעזור לי על דבר כבוד שמך שלא יצא מתחת ידי שום מכשול וגם לא דבר שיהיה עלי רינון הבריות חס ושלום עשה למען שמך וענני כרוב רחמיך פנה אלי ואל תזניחנו ואל תעזבנו ואל תטשנו אלוקי ישעי מהר נצח להושיעי, שא נא עוון רשעי, עבור על פשעי ואל תשיבנו ריקם מלפניך כי אתה שומע תפלת כל פה עמך ישראל ברחמים.
ואל תיקחנו מהעולם הזה קודם זמננו עד מלאת שנותינו בהם עד מאה ועשרים שנה פלוס, באופן שנוכל לתקן את אשר שחתנו, - וזכות דוד המלך עליו השלום יגן עלינו ובעדנו שתאריך אפך עד שובנו אליך בתשובה שלמה לפניך ומאוצר מתנת חינם חננו כדכתיב וחנותי את אשר אחון וריחמתי את אשר ארחם.
וכשם שאנו אומרים לפניך שירה בעולם הזה, - כך נזכה לומר לפניך ה' אלוקינו שיר ושבח לעולם הבא, - ועל ידי אמירת תהילים תתעורר חבצלת השרון ולשיר בקול נעים, בגילת ורנן כבוד הלבנון נתן לה, הוד והדר בבית אלוקינו במהרה בימנו אמן סלה.
הריני מקשר את עצמי באמירת כול המזמורי תהילים שאקרא עכשיו ובכלל לכל הצדיקים האמיתיים שבדורנו ולכול הצדיקים האמיתיים שוכני עפר קדושים אשר בארץ המה באשר הם בלי יוצא מן הכלל הקטנים והגדולים, - ובפרט ובמיוחד ובראשם לצדיקו של עולם, מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא השם יתברך, צדיק ה' בכל דרכיו וחסיד בכל מעשיו, ולרבנו הקדוש צדיק יסוד עולם, נחל נובע מקור חכמה, נ נח נחמ נחמן מאומן, רבנו נחמן בן פיגא ושמחה מברסלב שגילה תיקון זה, זכותם תגן עלינו ועל כל ישראל באשר הם ללא יוצא מן הכלל באמת בהחלט אמן.
ובזכותם ובזכות עשרה מיני נגינה שנאמר בהם ספר תהילים שהם:
אשרי, ברכה, משכיל, שיר, ניצוח, נגון, תפלה, הודאה, מזמור, הללויה, - שהם שיר פשוט כפול משולש מרובע שהם כלולים בשמך המיוחד הגדול והקדוש, - ובזכות וכוח השני שמות הקדושים האלו במילואם שהם:
א – ל, א – ל – ה – י – ם, במילואם כזה: - אות אלף אות למד, אות אלף אות למד אות הי אות יוד אות מם העולה כמניין תפ"ה כמניין תהלים תזכני לתיקון הברית שהוא תיקון הכללי אמן.
הרני מזמן את פי להודות להלל ולשבח את בוראי, לשם יחוד קודשא בריך הוא ושכינתה, בדחילו וריחמו, וריחמו ודחילו, ליחדא שם אות יוד באות הא באות ואו באות הא, - על ידי ההוא טמיר ונעלם ביחודא שלים בשם כל ישראל באשר הם בלי יוצא מן הכלל בהחלט באמת:
לכו נרננה לה' נריעה לצור ישענו: נקדמה פניו בתודה בזמירות נריע לו: כי אל גדול ה' ומלך גדול על כל אלוקים: ואתה קדוש יושב תהילות ישראל:
היהי רצון אחרי התהילים המתוקן והמוגה:
ריבונו של עולם, עילת העילות וסיבת כול הסיבות, אנת לעילא, לעילא מן כולא, ולית לעילא מינך, דלית מחשבה תפיסה בך כלל, ולך דומיה תהילה, ומרומם על כול ברכה ותהילה – אותך אדרוש, אותך אבקש, שתחתור חתירה מאיתך דרך כבושה מאיתך, דרך כול העולמות עד ההשתלשלות שלי והלמעלה מההשתלשלות שלי והלמעלה מהלמעלה מההשתלשלות שלי וחצי וקצת עד למעלה מסייפא דכול דרגין במקום שבו אני עומד, כפי אשר ניגלה לך יודע תעלומות, ובדרך ובנתיב הזה תאיר עלי אורך להחזיריני בתשובה שלמה לפניך באמת, כפי רצונך באמת וכפי רצון מבחר הברואים, לבלי לחשוב במחשבתי ורעיוני והרהורי והגיגי ורעותא שבליבי וריגשותי ןכוונותי שום מחשבות, הרהורים, רעיונות, הגיגים שרעפים תהיות ובהיות, רגשות רעותא שבליבא כוונה קריאה ראיה שמיעה ודיבורים ומעשים של חוץ ושווא וזרים ושטות ותפלות ומופרעות וטרופים, ושיגעונות טמאים ובילבול ובילבולים ובילבולי שכל ובילבולי מוח וסריטות במוח, וסטיות מין ומחשבות על סקס וזנות ניאוף פריצות וזימה והפקרות והוללות, וערוות אסורות וביאות אסורות ועריות אסורות, - אלה רק להידבק במחשבות הירהורים רעיונות הגיגים רגשות ורעותא שבליבא וכוונה ודיבורים ומעשים זכים צחים וקדושים בעבודתך באמת בהשגתך ובתורתך ומצוותיך, - "הט ליבי אל עדותיך", ותן לי לב טהור לעובדך באמת. – ןממצולות ים תוציאיני לאור גדול חיש קל מהרה, - תשועת ה' כהרף עין, לאור באור החיים כול ימי היותי על פני האדמה. – ואזכה לחדש את נעורי, הימים שעברו עלי בחושך, ולהחזירם אל הקדושה, ותיהיה יציאתי מן העולם כביאתי ללא חטא, ואזכה לחזות בנועם השם ולבקר בהיכלו כולו אומר כבוד אמן נצח סלה ועד.
 |
|
|