בית פורומים ספרות ועריכה תורנית

הכל על ליהיא בן דניאל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/11/2019 22:19 לינק ישיר 
הכל על ליהיא בן דניאל

שלום שמי אמיר צרפתי אני עבדתי בשופרסל שלי בגבעתיים יחד עם ליהיא בן דניאל ורמי סעידי חשבתי לעצמי אולי יש לי קשר אליהם מגלגולים קודמים ובאמת מצאתי בצופן התנכ"י צופן ליהיא בת אור(השם של אמא של ליהיא בן דניאל הוא אור בכר)ובתוכו מצאתי צופן שלמית(שלומית כתוב בתורה בכתיב חסר כלומר שלמית)וצופן בת דברי וצופן מטה דן שזה כבר אומר שליהיא בן דניאל היא גלגול של שלומית בת דברי שהייתה משבט דן עכשיו השאלה היא איך היא קשורה אלי אז ראיתי בפרקי דרבי אליעזר שבעלה של שלומית בת דברי היה בן בנו של דן ובליל נישואיהם הוא נרצח והיא נאנסה על ידי נוגש ונכנסה להריון ממנו ומאותו הריון יצא הילד שקילל את אלוהים ובצופן התנכ"י בצופן ליהיא בת אור מצאתי צופן איש דן(כלומר איש משבט דן שזה רומז לבעלה של שלומית בת דברי שהיה משבט דן)וצופן אמיר וצופן בעלה מצטלבים וליד הצפנים הנ"ל מצאתי צופן נרצח כלומר שאני הייתי בגלגול הקודם שלי בעלה של שלומית בת דברי שנרצח על ידי נוגש ובצופן התנכ"י בצופן ליהיא בת אור מצאתי צופן נוגש וצופן רמי מצטלבים שזה כבר אומר שרמי סעידי הידיד של ליהיא בן דניאל שעבדתי איתו הוא גלגול של הנוגש המצרי שרצח את הגלגול הקודם שלי(הילקוט שמעוני אומר שבעלה של שלומית בת דברי שמובא בפרקי דרבי אליעזר נקרא ביריה והחזקוני אומר שקוראים לו נריה ובאמת בצופן ליהיא בת אור מצאתי צופן ביריה וצופן אמיר וצופן בעלה מצטלבים איפה שמופיע הצופן איש דן וכנראה זה לא במקרה)ויש לציין גם שמצאתי צופן בן נגש(בתורה כתוב נוגש בכתיב חסר כלומר נגש)שזה רומז לילד של שלומית בת דברי שקילל את אלוהים שנוצר מהאונס של המצרי והרמ"ע מפאנו בספרו גלגולי נשמות אומר ששלומית בת דברי ובתה התגלגלו בפרות דפלשתים כי הן שכבו עם דתן ואבירם ואותם פרות הוקרבו על גבי המזבח ובצופן ליהיא בת אור מצאתי צופן המזבח וצופן קרבן מצטלבים(קורבן בתורה כתוב בכתיב חסר כלומר קרבן)שזה כבר רומז על כך שהיא התגלגלה בפרה והוקרבה על גבי המזבח ומצאתי גם בצופן ליהיא בת אור צופן בת נגש וצופן תאומה וצופן תאיר מצטלבים שזה רומז לכך שתאיר בן דניאל אחותה של ליהיא בן דניאל הייתה בגלגול הקודם שלה הבת של שלומית בת דברי שהייתה אחותו התאומה של הילד שקילל את אלוהים ולחיזוק דברי מצאתי צופן נוסף שנקרא נריה באמיר(כלומר נשמת נריה באמיר)ובתוכו מצאתי צופן שלמית וצופן ליהיא מצטלבים וצופן רמי וצופן נוגש מצטלבים ומצאתי גם צופן בן דן באמיר(כלומר נשמת בן בנו של דן באמיר)ובתוכו מצאתי צופן ליהיא וצופן שלמית מצטלבים וצופן רמי וצופן נוגש מצטלבים ובנוסף מצאתי גם צופן צדיק כלומר שבן בנו של דן היה צדיק ובאמת מצאתי צופן איש דן כשר ובתוכו צופן נוגש וצופן רמי וצופן רצחו(כלומר רצח אותו)שמהצפנים הנ"ל הבנתי שמדובר על בן בנו של דן שזה הייתי אני בגלגול הקודם שלי יש לשאול גם אם שלומית בת דברי והבת שלה הגיעו לתיקונם אז למה הם חזרו בגלגול שוב אלא התשובה היא במה שנאמר בספר שער הגלגולים להאר"י ז"ל:"הקדמה מענין בת זוגו של אדם: כבר ביארנו לעיל, אם משפט הגלגול נוהג בנשים כאנשים או לאו. ודע, כי הנה רז"ל אמרו בפ"ק דסוטה על פסוק אלהים מושיב יחידים ביתה מוציא אסירים בכושרות, כי יש זווג א' וב'. ומ"ש וקשה לזווגם כקריעת ים סוף, איירי בזווג ב', דע, כי אין הבנת זווג א' וב' כפשטו, כי כמה זווגים שניים הם טובים מן הראשונים, כמו שראינו בעינינו מעשים בכל יום. אבל באור הענין הוא יובן, במ"ש הסבא דמשפטים בזהר, על פסוק אם בעל אשה הוא ויצאה אשתו עמו. והענין הוא, דע, כי כאשר האדם הוא חדש, ר"ל כי אז היא הפעם הראשונה שבא בעוה"ז, ואז בת זווגו נולדת עמו כנודע, וכשיגיע זמן לקיחתו אותה, מזדמנת לו ברגע, בלי שום טורח כלל ועיקר. ואמנם אם האדם הזה חטא איזה חטא, והוצרך להתגלגל בסבתו, אלא שהוא מאותם שכתוב בהם ויצאה אשתו עמו, כנזכר בסבא דמשפטים, שמגלגלים גם לבת זווגו, שתחזור להתגלגל עמו לטובתו, הנה האדם הזה כשיגיע זמן לקיחתו אותה, אינה מזדמנת לו ברגע, אלא אחר טורח גדול, לפי שכיון שנתגלגל על סבת איזה עון, יש מקטרגים עליו למעלה, ורוצים למנוע אותה ממנו, ומכניסים בהם קטטות. וע"ז אמרו, קשה לזווגם כקריעת ים סוף, והוא באופן הנזכר, כי הוא נקרא זווג שני, ר"ל כי היא בת זוגו האמיתית, אלא שכבר נזדווגה לו פעם אחרת בתחלה, ועתה בזה הגלגול נקרא זווג שני, כי האשה היא עצמה ראשונה, אבל הזווג הוא שני. ולזה לא אמרו זווג שנית, אלא זווג שני, שחוזר אל הזווג ולא לאשה: ובזה יתבאר לך, איך לפעמים נושא אדם אשה ברגע בלי שום טורח וקטטה כלל, ולפעמים אינו נושא אשה אלא ע"י קטטות גדולות עד שישאנה, ואחר שנשאה הם בשלום ושלוה, וזה יורה על היות זווג גמור, אלא שהוא זווג פעם ב', ואלו לא היתה בת זוגו, לא היה שלום ביניהם אחר שנשאה אותה" כלומר שליהיא בן דניאל (ויתכן שגם תאיר בן דניאל)חזרו בגלגול בשביל בעליהם כלומר שליהיא בן דניאל חזרה בגלגול בשביל אמיר צרפתי כלומר בשבילי שאני הייתי בגלגול הקודם בן בנו של דן בעלה של שלומית בת דברי וזה שהיא לא רצתה להיות איתי זה בגלל שיש מניעים מלמעלה שזה העבירות שלי כלומר שמשמים לא רוצים שהיא תבוא אלי בקלות בגלל שיש עלי קטרוגים בשמים

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > ספרות ועריכה תורנית > הכל על ליהיא בן דניאל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext