בית פורומים לבעלי תשובה ומתחזקים

גלגולי נשמות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/11/2019 12:08 לינק ישיר 
גלגולי נשמות

שלום שמי אמיר צרפתי אני עבדתי בשופרסל שלי יחד עם ליהיא בן דניאל ועם רמי סעידי חשבתי לעצמי אולי יש לי קשר אליהם מגלגול קודם ובאמת מצאתי בתוכנת הצופן התנכ"י צופן ליהיא בת אור(השם של אמא של ליהיא בן דניאל הוא אור בכר)ובתוכו מצאתי צופן שלמית(שלומית כתוב בתורה בכתיב חסר כלומר שלמית)וצופן בת דברי וצופן מטה דן ומפה הבנתי שליהיא בן דניאל היא גלגול של שלומית בת דברי ונאמר בפרקי דרבי אליעזר שבעלה של שלומית בת דברי היה בן בנו של דן ובאותו ליל נישואיהם הוא נרצח ושלומית בת דברי נאנסה על ידי הנוגש המצרי ונכנסה להריון ממנו ומצאתי בצופן ליהיא בת אור צופן איש דן וצופן בעלה וצופן אמיר וליד הצפנים הנ"ל מצאתי צופן נרצח ומפה הבנתי שאמיר צרפתי שזה אני הייתי בגלגול הקודם בעלה של שלומית בת דברי שנרצח על ידי הנוגש המצרי(יש לציין גם שהילקוט שמעוני אומר שבעלה של שלומית בת דברי נקרא ביריה והחזקוני בפירושו לתורה אומר שבעלה של שלומית בת דברי נקרא נריה ובאמת ליד הצופן איש דן מצאתי צופן ביריה וצופן אמיר וצופן בעלה מצטלבים וכנראה זה לא במקרה) ומצאתי גם בצופן ליהיא בת אור צופן נוגש וצופן רמי מצטלבים ומפה הבנתי שרמי סעידי הידיד של ליהיא בן דניאל הוא הגלגול של הנוגש המצרי שהרג את בעלה של שלומית בת דברי ושאנס את שלומית בת דברי חשבתי לעצמי גם שאולי אופיר נתן החבר של ליהיא בן דניאל הוא הגלגול של הבן של שלומית בת דברי שנולד מהאונס של הנוגש המצרי ובאמת מצאתי בצופן ליהיא בת אור צופן בן שלה וצופן תאום וצופן אופר מצטלבים(אופיר כתוב בתורה בכתיב חסר כלומר אופר)וליד הצפנים הנ"ל מצאתי צופן קילל וצופן יהוה מצטלבים ומפה הבנתי שאופיר נתן החבר של ליהיא בן דניאל הוא הגלגול של הבן של שלומית בת דברי שקילל את אלוהים(יהוה זה שמו של אלוהים ויש לציין גם שמצאתי צופן נשמה מקלל כלומר הנשמה של המקלל ובתוכו צופן אופיר בכתיב מלא ומצאתי גם צופן הבן באופיר ובתוכו צופן המקלל שמשני הצפנים הנ"ל רואים שאופיר נתן הוא גלגול של הבן של שלומית בת דברי וזה מסביר למה הקב"ה זיווג את ליהיא בן דניאל לאופיר נתן כי למעשה הם אמא ובן כך שיש ביניהם קשר עמוק מאוד)והרמ"ע מפאנו אומר ששלומית בת דברי והבת שלה התגלגלו בפרות דפלשתים בגלל שהם שכבו עם דתן ואבירם ואותם פרות הוקרבו על גבי המזבח והגיעו לתיקונם ובאמת בצופן ליהיא בת אור מצאתי צופן המזבח וצופן קרבן מצטלבים(קורבן כתוב בתורה בכתיב חסר כלומר קרבן)שזה רומז לזה שליהיא בן דניאל הייתה בגלגול הקודם שלה הפרה שהוקרבה על גבי המזבח שזאת למעשה שלומית בת דברי ומצאתי גם בצופן התנכ"י צופן בת שלה וצופן תאומה וצופן אורה ומפה הבנתי שאור בכר היא הגלגול של הבת של שלומית בת דברי שהיא למעשה אחותו התאומה של הבן שקילל את אלוהים שהוא אופיר נתן כמו שאמרתי ולחיזוק דבריי מצאתי צופן נריה באמיר כלומר נשמת נריה באמיר צרפתי ובתוכו צופן שלמית וצופן ליהיא מצטלבים וצופן רמי וצופן נוגש מצטלבים ומצאתי גם צופן בן דן באמיר כלומר נשמת בן בנו של דן באמיר צרפתי ובתוכו צופן שלמית וצופן ליהיא מצטלבים וצופן רמי וצופן נוגש מצטלבים

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > לבעלי תשובה ומתחזקים > גלגולי נשמות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext