1
סיכום שיעור מלך המשיח הרב ניר בן ארצי כ"ט תמוז התש"פ.
דברי הכנה לגאולה והתגלותו הקרובה של המשיח
1. ערב טוב ומבורך לכל עם ישראל. השיעור לעילוי נשמות (..) היום ר"ח אב, אבא שבשמים בורא עולם, שיבטל את
צום ט' באב השנה הזו. ישועת ה' כהרף עין. בורא עולם כואב מאוד. לאן הסתבכו עם ישראל. איפה הגיעו
בסיבוכים שלהם. קורונה, הנגיף, אומר בורא עולם: אני הבאתי לעולם . כל דבר שזז בעולם הזה, חי וכל דבר
שנמצא בעולם הזה, הכל מתחיל מהקדוש ברוך הוא ומסתיים בקדוש ברוך הוא. גם אדם שקם בבוקר, יכול לא
לקום בבוקר. גם אדם שאוכל יכול גם לא לאכול. לנו אין החוכמה הבינה והדעת לדעת מה כוחו של בורא עולם. לא
יודעים. למה לא יודעים? כי אנחנו מתעסקים עם כח הטומאה ועם החומר ועם הבלי העולם.
2. אין מעל שלמה המלך שאמר שהעולם הבל הבלים. אין חכם כמוהו בעולם. אמר הכל הבל הבלים. כל מה שעשה
ומה שהיה ומה שנברא ומה שנמצא מה שעשה בעולם הזה בזמנו, בסוף הוא אומר, הכל הבל הבלים. עף, נגמר,
לא נשאר כלום. נשאר הקבר, 2 מטר בזמנו גבוהים יותר 3.5 מטר, על מטר רוחב. היום פחות. לא לקח כלום. בא
ערום הלך ערום. אז שלמה אמר הכל הבל הבלים. אז אבא שבשמים אומר לכם: יהודים יקרים, די עם שנאת
החינם שלכם . יש כח של בלעם בעולם הזה. של טומאה בעולם הזה, שהפיל את אדם הראשון וחווה אשתו. עד
היום אנחנו מתקנים. עד היום, בורא עולם עושה לנו נסיונות קשים לבחור בו או לבחור באלוקים אחרים. אברהם
אבינו נלחם עם נמרוד, עם כולם. עם אבא שלו תרח. כדי שיעזוב את האלוקים האחרים, את הפסלים ואת העבודה
זרה הזו. גם להם יש כוחות שרואים ויודעים פחות או יותר. לא כמו הכח של משה רבינו כח הטהרה והקדושה. יש
להם פה משפט, שם משפט. עד היום, יש אנשים כאלה. אם זה רוחות רעות, שדים ורוחות, קליפות ואנשים שלא
עלו לשמים. מתו ולא עלו, הרוח שלהם מסתובבת. כח הטומאה. אברהם נלחם עם כל הפסלים באותו זמן, עם
נמרוד, עם כולם, כדי להוכיח להם שהאבן, הפסל, זה כלום. יש בורא לעולם. אבא שבשמים אומר לכם: יהודים
יקרים יש בורא לעולם. יש משיח בעולם . יש משיח שעובד ופועל. בורא עולם אומר לכם אני מחובר למשיח.
ואני מדבר דרכו. לא מבינים? עוד מעט תבינו טוב טוב . בורא עולם, נגמר המשחקים. של המדמיינים למינהם.
שחושבים שהעולם הזה, סתם העולם.. אין כלום. הם כלום. הם שאומרים כך הם כלום! הם, אין בהם כלום. בגלל
זה אומרים שהעולם כלום. מי אומר שהעולם כלום? זה שיש בו שנאת חינם, רוע, גאווה, נאיפות, רמאות ונוכלות.
זה האומר העולם כלום. כי הוא חי בחומר. הוא שקוע בחומר. הוא שקוע בתחתית האדמה. הוא עובד אלוקים
אחרים. בורא עולם נותן לנו נסיונות ממלאכים רעים, מיצר הרע ואנחנו לא שומעים בקול יצר הרע ונדבקים בקדוש
ברוך הוא. זה המבחן כל שניה ושניה של היהודים בעולם הזה. בוחרים את הקדוש ברוך הוא, את אבא שבשמים
ובארץ. את מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא. בוחרים את הטהרה והקדושה. בוחרים את האמת והיושר.
בוחרים את הצדקות והמעשרות. בוחרים את אהבת החינם. בוחרים את החסד לעשות בעם ישראל. בוחרים
לאהוב זה את זה. זה הקדוש ברוך הוא. נחזור עוד פעם. כל הנואפים והסוטים והבוגדים והגנבים והחמדנים
והשקרנים והרמאים והפוגעים בבני האדם והלא מקיימים את עשרת הדברות, יש להם אלוקים אחרים. גם שיהיה
לו כיפה וזקן. גם לדאעש יש זקן.. בורא עולם רציני מאוד. העולם נכנס לדין. כבד. נגמרה החגיגה, נגמר הסיפור
'עוד תקופה שתעבור'.. היה לפני 100 שנה, 30 שנה.. נגמר. נגמר העניין של האנשים, היהודים, יפסיקו לסבול..
נגמר העניין שהיהודים ימשיכו לסבול. בורא עולם רוצה שהיהודים יפסיקו לסבול.
3. בורא עולם הביא אנטישמיות לכל העולם כולו כדי לגרש את היהודים מאירופה וארה"ב, אמריקה מתה. אמריקה
הדרומית והצפונית וארה"ב, מתה. ליהודים אין מה לעשות שם. מתה. אין כלום. לא יישאר לכם שקל בכיס. אתם
תברחו משם ברגל. גם לא תחכו למטוס.. חושבים שבורא עולם צוחק אתכם..? מה האנטישמיות שבאה בשנים
האחרונות, פתאום הגיעה?.. מה אתם רוצים עוד פעם גרמניה מחדש? נאצים שיבואו? יש 8 מיליארד אנשים
בעולם. בורא עולם רחמן שברחמנים שברחמנים. הוא מדבר איתכם משנת 48 תש"ח. הכין לכם מדינת ישראל
לתפארת. אדמת הקודש ויש בה הכל. ואתם יושבים ומשחקים שם... חושבים שהקדוש ברוך הוא משתעמם
איתכם או משחק איתכם.. בורא עולם אומר לכם: יהודים יקרים באירופה, אמריקה הדרומית והצפונית, ארה"ב
וכל המדינות שבעולם, תבואו דחוף לארץ הקודש! ואל תדברו שום מילה! אין עבודה בישראל.. לא טוב
2
בישראל.. שום מילה אל תדברו על ארץ ישראל! תזהרו לכם מלדבר מילה אחת על ארץ הקודש! אף מילה לא
תדברו עליה. גם אם יהיה לכם שקל בכיס, גם אם יהיה לכם קרוואן בישראל וגם שלא יהיה לכם מזגן בישראל,
תשמחו שהגעתם לארץ הקודש ותנשקו את האדמה בארץ הקודש. זה מוקלט ומצולם ויש דיבור גם. זה יבוא בדיוק
כך יהיה. לא לכולם. פרנסה בידי הקדוש ברוך הוא. בורא עולם מעשיר ומוריש. פרנסה זה לא בידיים שלכם. זה
בידי בורא עולם. אין לאף אחד פה לשלוט בעולם הזה רק בורא עולם שולט בעולם הזה. הקדוש ברוך הוא קורא
לכם, היהודים בארה"ב, תבואו לישראל. ארה"ב מתה, ליהודים. אין שום תקווה שהיהודים בארה"ב יחיו בכבוד. אין
ואין ואין. גם באירופה וגם בכל מקום אחר בעולם. כי בורא עולם נכנס לדין כבד. התחיל ללחוץ חזק חזק כדי לגרד
את היהודים מכל העולם ולהביא אותם לישראל.
4. חוץ מהיהודים הנידחים. עשרות מיליונים מסביב לעולם (שיגיעו) בזמן שמשיח יתגלה, כשכולם יאמינו בו וישמעו
למה שאומר להם לעשות ויעשו. בינתיים זה הולך ומתגלה לאט, לאט, לאט. כך בורא עולם מכוון. ככה אבא
שבשמיים מכוון. לא צריך פניקה. לא רוצה שימותו יהודים. לא רוצה להבהיל את היהודים. בפרהסיא זה פרוסה
ועוד פרוסה, חלק ועוד חלק. עוד מאה אנשים בשניה מגלים מי המשיח ועוד מאתיים אנשים. עוד 10,000 ועוד
100,000 ועוד מליונים. גויים יודעים מי זה המשיח. וגם איפה הוא גר. מה שמו גם. הגויים יודעים בכל העולם. אז
ליהודים ייקח קצת זמן. לפי הזמן שהיהודים יכירו אותו כך יהיה עניין הגילוי שלו. שיכירו אותו כמו שצריך, כולם,
כמעט כולם. לא חייב להיות כולם. הקורונה, הנגיף, ייגמר באותו יום שייתנו לו, נתנו לו, סמכות משמים, את
השרביט. כל מה שיאמר זה יהיה. כשיהיה בפרהסיא, מלא, הוא ייתן הוראות לממשלת ישראל, כל מה שיגיד יקרה
באותו רגע. כל מי שיתנגד יתנדף. לא יהיו מתנגדים עוד. לא יהיה, לא שמאל ולא ימין כולם יהיו ימניים. כולם יהיו
עובדי הקדוש ברוך הוא בכתף אחד בשכם אחד בלב אחד . לא יהיו סוטים, לא יהיה שוחד, לא יהיו גנבים, לא יהיו
נואפים ולא רמאים לא יהיו רוצחים, לא יהיה מוות עוד ליהודים. כל מה שיגיד מלך המשיח לעם ישראל ולעולם כולו,
כך יהיה בדיוק כך יעשו בדיוק. באותו הזמן שמשיח יגזור שהקורונה תגמר, היא תפסק באותו רגע, באותה שניה,
תיעלם. לא יישאר נגיף אחד בארץ ישראל בינתיים. בורא עולם מדבר דרכו, דרך מלך המשיח שבחר אותו בורא
עולם מתחילת העולם, עוד מרחם אימו. לא באמצע חייו דיבר איתו בורא עולם. מזמן דיבר איתו, עוד כשהיה
בבטן אימו, דיבר "מפה ייצא המשיח" . בורא עולם לא עושה חצי עבודה.
5. מרים התנבאה לפני שהתעברה יוכבד בהריון. עמרם ויוכבד היו בגירושים. לא חיו ביחד בגלל פרעה שגזר להמית
כל תינוק שיוולד, כל הבן היילוד ליאור תזרקוהו, תשליכוהו. התגרשו. באה מרים הנביאה אמרה להם לחזור
לנישואים. צריך לצאת מכם גואל ישראל, לגאול את בנ"י. אז לפני שחזרו לנישואים בחזרה, עמרם ויוכבד, מרים
כבר סיפרה להם בנבואה. ידעו שהיתה להם נבואה, נבואה אמיתית מהטהרה והקדושה. יש נבואת משה רבינו,
טהור וקדוש ויש חלקיק מהנבואה, מבלעם מכוחות הסט"א מהערבים, מהגויים. מהעובדי כוכבים וממדמיינים
למיניהם.
6. בורא עולם מדבר דרך גרונו של משיח. כדאי לכם להאמין . יהודים יקרים. עוד מעט תגלו כולם ותפסיקו
לסבול . יפסיק המרד ושנאת החינם וההפגנות האלה שלחינם. חבל על כסף ההפגנות ו 80% מהם לא יהודים,
מהמפגינים. סתם שנאת חינם. בורא עולם אומר לכם יהודים יקרים, אני קבעתי מה יהיה בממשלת ישראל. לא
אתם. בורא עולם אומר לכם: אני, בורא עולם, מלך מלכי המלכים, הקדוש ברוך הוא, אני שמתי את ביבי
נתניהו בממשלת ישראל. מבין או לא מבין. אני שמתי שר האוצר ואני שמתי את בני גנץ גם. ואני נתתי לכם
להרגיש הרגשה, כחול לבן, עד היום האחרון והכנסתי את המשותפת ובאותו יום הפלתי את כחול לבן.
פירקתי אותו, בורא עולם אומר לכם: יהודים יקרים, מה לא מבינים? עד הדקה האחרונה שבאחרונה פתאום
בני גנץ עוזב את כחול לבן ועובר לשותפות עם ביבי נתניהו והליכוד . זה נורמלי? זה לא הזוי? זה לא ניסים של
בורא עולם? אז מה זה ניסים של בורא עולם? כל אלה שמתנגדים לממשלה מה שקורה עכשיו, סתם טוחנים מים.
חבל, אומר בורא עולם. חבל לכם. אני, אבא שבשמים, לב מלך ביד ה'. אני בחרתי שתהיה ממשלה כזו. כמה
פעמים הוציא שמאל שמאל שמאל ובסוף יצא ימין ימין ימין? והימין בעצמם עושים בעיות. גם הם יבואו למשפט.
מה שמאל עושה בעיות? גם הימין עושה בעיות לימין, בעצמו. 120 חכ"ים מבולבלים מסובכים עם עצמם. כל אחד
דואג לכסא למצלמה ולשומר ראש ולכיסאות ולכסף ולמכונית ולמצלמה, בכל מיני ערוצים שיצלמו אותו.
3
7. פה מדברים אמת. כי בורא עולם מדבר, אליכם יהודים יקרים. אתם ילדיו של בורא עולם. הוא ברא אתכם. הוא
רוצה שתחיו לחיי עולמים. הוא רוצה לבנות בית המקדש השלישי. הוא רוצה להפסיק את המלחמה בעולם שלא
תהיה מלחמת עולם שלישית. לא תהיה. ולא אינתיפאדה שלישית. ההיפך. בורא עולם מחריב את לבנון וחיזבאללה
ביחד. מחריב את סוריה עד הסוף. מחריב את איראן, הבאה בתור. אמר להם בורא עולם לפני כמה חודשים,
שהאיראנים ייצאו בהפגנות קשות, כדי להפיל את השלטון שלהם. שלטון של מסוממים של אנשים רעים, אכזריים,
שחיל האוויר הישראלי לא ישן בלילה ולא ביום, בכוננות כדי להפציץ את מה שבא מאיראן. בורא עולם אומר
לטייסים הישראלים, היהודים: אני עושה את העבודה שלכם באיראן, אני אגמור את כל איראן ואתם תנוחו
ותעשו רק אימונים מעל שמי ישראל . זה חתום וסגור. איראן תלך ותדעך. תלך ותיגמר מן העולם. רעב כבד ימשיך
להשתולל באיראן ויהיה להם הפגנות קשות. ואנטישמיות בתוך עצמם. נגיף הקורונה מתפשט פי מאה ממה שאתם
יודעים. ימשיך השלטון שלהם לדמיין דמיונות. כל מאתיים המדמיינים שלהם. כל יום ימשיכו הפצצות שריפות
ושריפות. אם יומיים לא היה שריפות, עכשיו מהיום, מהרגע הזה, יהיה עוד שריפות, כדי להשלים כל יום שריפה
(אחת) מינימום. עכשיו שריפה יהיה באיראן. ובכל מיני מקומות שיהיה להשלים, או שלא פרסמו. והבאה בתור כל
מדינה ומדינה אחרת. שיתק את מצרים, שיתק את ירדן, גמר על עיראק, איראן, סוריה, לבנון בדרך עם חיזבאללה
המשוגע הזה וטורקיה בדרך. כל נשיא או ראש ממשלה של איזו מדינה בעולם שיפריע לעם היהודי בישראל, הוא
פשוט ימות. ייעלם מן העולם. כל ארץ מדינה ומדינה בעולם שתפריע לארץ ישראל הקדושה היא תיהרס. סין,
יברחו משם כל אנשי העסקים, מסין. כי סין, קונה חברות בארץ ישראל הקדושה. בורא עולם אומר לסינים:
תסתלקו מארץ הקודש . בורא עולם מזהיר עוד פעם את הסינים תסתלקו מארץ הקודש, או שאני אקבור לכם
את כל המפעלים בסין, ולא יישאר זכר של סיני בסין. כדאי לכם להסתלק מאדמת הקודש של עם ישראל.
8. והבא בתור גם מי שגר בארץ ישראל שהוא לא יהודי, הוא יעזוב את ארץ הקודש מעצמו. וכל העצמות הקבורות,
המתים שנקברו באדמת הקודש מתחילת העולם עד עכשיו, של גויים, העצמות האלה, ייצאו מארץ ישראל, יעופו
מפה. משיח יוציא אותם מהאדמה ויזרוק אותם לים. זה הכל מוקלט. יכולים לרשום, לקלוט, להקליט, לפרסם, מה
שאתם רוצים. הכל אמת לאמיתה וכך יהיה בדיוק. רק סבלנות. בורא עולם אומר סבלנות זה סבל. וסבל זה
ייסורים. והייסורים מכפרים על האדם בעולם הזה. מי שסובל, סבלנות זה סבל. סבל זה ייסורים. ייסורים
מכפרים, ממרקים, את עוונותיו של בן אדם בעולם הזה. גם זה סוג של כאב.
9. בורא עולם מבקש מכל היהודים בישראל לא להיות אדם לבדו, להתחתן. לא להתגרש. מגיעים לגיל 18 19 20
להתחתן. להתחתן. אסור שאדם יהיה לבדו בעולם הזה. כשהוא נשוי זה שלימות. כשהוא רווק הוא חצי בן אדם
כשהוא גרוש, גם לא רבע בן אדם, אפס אפסים. 2 הגרושים. גרוש וגרושה. כשמתגרשים הם לא חצי בן אדם חצי
אפילו לא. אדם שלא נשוי או אשה או בן או בת, הם חצאי בני אדם. הם חצאי בני אדם כשמתחתנים, נהיים
שלמים, הוא שלם והיא שלמה. כשהם ביחד, שלם אחד. כשמתגרשים, לא חצי שלם ולא רבע שלם וסובלים כל ימי
חייהם, והבא בתור סובלים עוד יותר גרוע. לה יש 4 ילדים ולו יש ו 4 ילדים, מתחתנים, 8 ילדים זרים. מלחמת עולם
בבית. סובלים הילדים האלה. גדלים, שונאים את ההורים שלהם. וההורים העיקר מחפשים תאווה מזויפת. את
החומר, את השקר, את הרמאות, את הנאיפות, את החמדנות. לא אכפת להם מהילדים שלהם. בגלל זה רואים
הרבה אנשים מבוגרים שזרוקים באיזה מקום או מכים אותם אנשים ואומרים מסכנים, מבוגרים, למה אתם מכים
אותם? בורא עולם אומר לכם: הם עוברים תיקון מה שעשו לילדים שלהם מגיע זמנם שיחזירו להם אנשים
אחרים מה שהם עשו לילדים שלהם. כאב של ילדים קטנים, ילדיו של בורא עולם, קטנים, כשההורים מתגרשים,
נקרעים לגזרים ולא אכפת להורים, בגלל תאוות בשרים. אז בורא עולם, לא נותן להם ברכה. גם אם יתחתנו
ברבנות, בדרך הישרה יסבלו כל ימי חייהם.
10 .כשזוג מתחתנים בגיל 18 20 , בחתונה לפי ההלכה, לפי ההלכה כדת משה וישראל, בורא עולם יורד, השכינה
יורדת, מברכים את החתן והכלה 7 ברכות. בורא עולם הוא עורך חופה וקידושין. לא משנה איזה זקן יש שם, או
כובע, די עם הדמיונות.. מאדם הראשון שחיתן אותו הקדוש ברוך הוא, עד היום הזה בורא עולם מחתן את היהודים
בלבד. הולכים לפי ההלכה, בורא עולם בכבודו ובעצמו עורך חופה וקידושין ליהודים שהולכים לפי ההלכה. הוא
בעצמו. מחבר את הנשמות שלהם לאחד. אז שאנשים לא יהיו בדמיונות. אם הוא חיתן אותם, ובירך אותם בורא
4
עולם, אין שום סיכוי בעולם שצריכים להיפרד. אם התגרשו, זה החלטה אישית שלהם בלבד.זה הרצון שלהם.
הרצון השיקרי. הרצון הרמאי. הרצון הנוכלי. שם כועס בורא עולם. יש יוצאי דופן. אולי 1 למאה אלף או מאתיים
אלף או מליון, שמתגרשים בגלל סוג של תיקון שצריכים לעבור אותו אבל לא 10000 בשנה ולא אלף בשנה ולא
500 בשנה ולא 200 בשנה, לא מאה בשנה ולא חמישים גם אומר בורא עולם , בשנה. אין מצב של גירושים אצל
בורא עולם. מי שמתחתן בחאן יונס או בעזה או בקפריסין או בקהיר זה לא חתונה של בורא עולם. זה חתונה של
אלוקים אחרים של הסט"א.
11 .בורא עולם אומר לכם, יהודים יקרים, אני אומר לכם, בורא עולם אומר לכם, יהודים יקרים ואהבת לרעך כמוך
זה כל התורה וכל העולם. דרך ארץ קדמה לתורה. תהיו בני אדם תרחמו זה על זה. זה מה שמבקש מאיתנו
בורא עולם. בורא עולם מבקש מאיתנו שנרחם זה על זה, מבקש מאיתנו בורא עולם תרחמו זה על זה ירחמו
עליכם משמים תעזרו זה לזה יעזרו לכם משמים. תאהבו זה את זה יאהבו אתכם משמים. בורא עולם אומר
ליהודים די עם השנאת חינם. די עם הרוע הזה די עם ההפגנות! די עם השטויות שלכם! מי אתם בכלל?..
אומר הקדוש ברוך הוא מה אתם עושים פה בעולם הזה. לחזור בתשובה שלימה, להיות בני אדם . במקום
לחפש אהבת חינם, ולעשות מצוות ומצוות ודברים טובים מחפשים את מי לאכול ואת מי להרוג היום. זה עוד מעט
ייגמר, ההפגנות. עוד מעט לא יהיה הפגנות בכלל. אבא שבשמיים אומר לחרדים וללא חרדים, לדתיים וללא
דתיים לשמאל ולימין ולכל היהודים: דרך ארץ קדמה לתורה ואהבת לרעך כמוך זה כל התורה ואהבת לרעך
כמוך זה כל התורה. לא מבינים מה אומר בורא עולם? הכוונה היא, שמי שלומד תורה, ואהבת לרעך כמוך, לפני
התורה. בורא עולם בשביל שלום בית מחק את שמו, אתם יודעים? במים המאררים. כדי שיהיה שלום בית. או כדי
שיהיה דברים טובים. בורא עולם אומר לכם ליהודים כולם: דרך ארץ קדמה לתורה . אתם לא מבינים את
המשפט הזה. ואהבת לרעך כמוך זה כל התורה. ומה אתם עושים? לא כולם ח"ו. לומדים תורה? תקיימו את
עשרת הדברות. מי שלומד תורה שיקיים את עשרת הדברות! לא יכול ללמוד תורה ולא לקיים את עשרת הדברות.
כי עשרת הדברות זה התוכן, זה השורש של השורש של התורה. של העולם הזה בכלל. מה טוב להיות בבית של
בן אדם יש לו 10 ילדים 8 ילדים מה אתה רוצה לראות בבית? אבא ואמא מה רוצים לראות? שהילדים הולכים
מכות ביניהם או שיש שלום בינהם? מה הם מעדיפים? את השלום ביניהם. ולא מכות ביניהם. זה בקטן מדברים
פה מהשמים. (הילד) ילמד, לא ילמד.. העיקר יש שלום ביניהם, זה העיקר שבעיקר. מה זה בין בני זוג שלום
ביניהם, אם מביאים פרנסה או כסף יש שלום.. אה בגלל זה יש שלום? אין קשר לא כסף ולא פרנסה ולא שום דבר.
שלום בין בעל לאשה לא קשור לכולם. דרך ארץ קדמה לתורה. זה אבא שבשמים אומר . דרך ארץ קדמה
לתורה. ואהבת לרעך כמוך זה כל התורה . צריכים להתבייש אם שונאים יהודי אחד, שונאים אותו. צריכים
להתבייש. אם הוא יהודי. גוי אל תשנא אותו אל תתעסק איתו בכלל. צריכים להתבייש, יראה מול בורא עולם
שרואה אותך שאתה שונא יהודי, או פוגע ביהודים, או גונב מהיהודים, מרמה יהודים כולנו ילדים של בורא עולם.
אבא שבשמים, אנחנו כולם יהודים, ילדים שלו, בחר אותנו מכל עם ולשון.
12 .חוזרים בשמים ואומרים, בורא עולם אומר לכם, יהודים יקרים, כובע לא קובע ולא חליפה ולא זקן ולא שום
דבר . צריך צניעות, כן. להתלבש יפה. תהיה צנוע, מכובד, יכבדו אותך. כבד את עצמך יכבדו אותך. תכבד את הגוף
שלך, יכבדו אותך. בעלי חיים, אין להם בגדים, כי אין להם שכל. בני אדם יכבדו את עצמם. הבגד מכבד את האדם,
בוגד באדם. הבגד בוגד באדם או מכבד את האדם. בוגד, כשאדם מתלבש לא יפה ולא צנוע אז הוא בוגד באדם.
ואם הוא לובש בצניעות אז הבגד לא בוגד באדם, מכבד את האדם מול הבריות. יש הבדל בין לראות אדם בצניעות
מלובש יפה, לבין אדם שמתלבש כמו בעל חיים. בעל חיים לא מתלבש אומרים בשמים. לנו יש שכל. תראו כמה זה
מכובד כשאדם מתלבש יפה. לא הכוונה בלבוש בגדים של סמלים. של כאילו יש סמל.. שמה הסינים סידרו את כל
העולם. גנבו סמלים של בגדי יוקרה, ושמו להם בגדים של שקל, מוכרים במאתיים שקלים, זה הסינים עשו את זה.
בשביל התווית על החולצה, נמר או חתול, גמרנו.. זה יקר מאוד.. לא התכוונו בשמים לבגדים האלה. התכוונו
שאדם יתלבש בצנעה, בצניעות. הוא לא מכבד את עצמו עם בגדים, לא יכבדו אותו, לא בארץ ולא בשמים.
13 .אבא שבשמיים אומר ליהודים משיח פועל, עובד ופועל כל יום מתגלה ומתגלה עוד 200 2000 מגלים אותו
בדיוק מי הוא. איפה הוא גר ומי הוא. כל מה שאני מדבר פה בשם ה', לכבוד הקדוש ברוך הוא ולכבוד זה
5
שהקדוש ברוך הוא יציל אתכם. הכל נקי לבורא עולם ולהציל את הילדים שלו. שהילדים שלו לא יעשו חטאים ושלא
יטעו טעויות. שידבקו לבורא עולם. וכל יהודי ויהודי, אין קברי צדיקים, אין חו"ל, אין כלום. לכו להידבק בקדוש ברוך
הוא. רק זה יעזור לכם. די עם המתים בבתי קברות. די עם הפרשת חלה. עובדים עליכם. עושים לחם, בצק, זהו
גמרנו עכשיו אתם בריאים.. בורא עולם אומר לכם תפסיקו לשקר לבני אדם. לעבוד עליהם. כל אחד שעושה
הפרשת חלה פתאום מתקשרת פתאום היא יודעת ויודעת.. מי יודעת? שדים ורוחות מדברים איתה.. אף מלאך
משמים לא מדבר עם אף אחד. (יש) אחד שמדברים איתו מהשמים. אז תפסיקו לגנוב את האנשים ולרמות אותם.
קברי צדיקים בחו"ל, לא ללכת. רוצים לעקוף את העקיפות, להגיע לאירופה, להגיע לאיזה מקום שם.. אומר בורא
עולם תגידו אתם נורמלים? תתפללו אלי. דברו איתי. דברו איתי ישרות, אני אענה לכם. למה לעקוף אותי בכל
מיני מקומות?.. לדבר עם הקדוש ברוך הוא תבקשו ממנו. הוא ייתן לכם הכל. תבקשו מהקדוש ברוך הוא. תאמינו
בו. תבקשו ממנו בקשות. הוא ייתן לכם. בורא עולם אומר אני אתן לכם. תבקשו! כיפה חצי כיפה רבע כיפה.
יהודי. תבקש. לא אני לא ראוי.. כן אתה ראוי. כן אתה ראוי. כיפה או לא כיפה. אני אומר לכם משמים מדברים..
לחזור בתשובה, לידבק בקדוש ברוך הוא. הוא יציל אתכם. לא אבנים, לא סלעים ולא שום קבר אחר. רק בורא
עולם יציל אתכם. תבינו עוד פעם, הולכים לקברי צדיקים, הצדיק שבקבר לא יכול לעזור לכם. אתם צריכים לתקן
את המידות שלכם ולעשות תשובה כדי שיעזור לכם בכלל. בורא עולם אומר לכם אני הבאתי את המחלה אני
אקח את המחלה. אני הבאתי לכם את הייסורים, אני אקח את הייסורים. אתם תבואו אלי, תידבקו בקדוש
ברוך הוא . זה מה שרוצה מאיתנו בורא עולם.
14 .אף צדיק בעולם הזה שנפטר בעולם הזה לא יכול לעזור לכם. יכול רק לעזור כללית. להתפלל על עם ישראל.
להתפלל על הקורונה שתתבטל, יכולים לעזור לכם בקברי צדיקים. על עצמכם, פרטי, לא יעזור לכם. לא ידברו
איתכם לא יענו לכם. הולכים לחינם, נוסעים לחינם, טסים לחינם, סתם בזבוזים. זורקים את האשה והילדים.. זה
מה שרוצה בורא עולם? להפריד בין זוגות? כן?! בורא עולם רוצה שתתפללו אליו עם הפרדות?.. זה בחו"ל זה בסין
וזה בסיני?! איפה הגיע השכל. אומרים ככה בשמים. לא שכל, מאיפה הגיע? הכסף.. בגלל כסף אנשים הולכים
למות.. כסף.. תנו מעשרות כסף. בורא עולם קובע למי יהיה כסף למי לא יהיה כסף.
15 .עשירים בישראל נפלו פשטו רגל בגלל שנתנו כסף לחו"ל. אז הם פשטו רגל. נתנו כסף לסתם שטויות. במקום לתת
לנזקקים, לבתי חולים, לחולים, לבאמת נזקקים, לכוללים, לישיבות, למקוואות, לטהר את העם. מיליארדים של
מיליארדים זרקו בחו"ל. אז בורא עולם לקח להם את הכסף. כי השקיעו במקומות עקומים ולא טובים.
16 .משה רבינו פרשת דברים מוכיח את עם ישראל. משה רבינו דיבר, דיבר הקדוש ברוך הוא מגרונו, וכל עם ישראל
שמעו את מה שרוצה להגיד משה רבינו. וכל מה שאמר משה רבינו, הוכיח אותם, לפני שעוזב את העולם בגאולה
ראשונה הסמיך את יהושע ועוזב, משה רבינו בעצם הלך לישון. כמו אדם ישן 6-8 שעות קם בבוקר, יכול גם לא
לקום בבוקר. משה רבינו נח. הוא גם היה איש אלוקים אז לא הייתה לו בעיה לעלות לשמים ולרדת. בשבילו, הגוף
זה כלום. משה רבינו היה בעולם הזה בעולם למעלה ולמטה, אותו דבר. משיח אותו עניין אותו דבר. רק יותר
מתאים לדור הזה של עכשיו. משה הלך לישון לא הרגיש, לא מוות, לא פרכוסים, לפני שעוזב את העולם. לא כלום.
הלך לישון והוא חי. נקראים ישני עפר. הוא לא ישן בעפר הוא במערה. הוא ישן נושם רגיל. עד עכשיו ישן. עם
הבגדים שלו מסודר, הכל מסודר. ישן על סלע, חלק, בתוך מערה, מערה פתוחה, שוכב על הגב, נושם ולא זז, רק
הריאות עולות ויורדות. אף אחד לא יכול לראות את זה מחילה מכבודכם. כדי שלא יקומו אנשים שידמיינו דמיונות
לספר סיפורים, לבלבל פה בעם ישראל. אף אחד לא רואה נשמות, ולא רואה דברים כאלה. משה רבינו הנשמה
שלו בשמים ובארץ. מרים בטבריה בכנרת.
17 .באר מרים לעולם לא תתרוקן לעולמי עולמים. תגורו בטבריה מליארדים, לא תתרוקן לעולם. אל תפחדו על המים.
לקנות בתים בטבריה בלי סוף. אל תעשו חשבון לכסף. טבריה זה מקום קדוש, כמו צפת, כמו ירושלים, כמו חברון.
באר מרים בטבריה.
18 . משיח לעולמי עולמים, וכל אלה שיאמינו במשיח ויעבירו את הדרשה הזאת לכולם, אין קשר לדת, ויתחזקו ביראת
שמים ויבינו שצריך להידבק בקדוש ברוך הוא, בגאולה, יהיו במעגל הראשון.
6
19 .משה רבינו, לפני שעזב את העולם, פרשת דברים הוכיח את עם ישראל הוכחות קשות. אבל הכל ברמזים וכולם
שמעו אותו. כל עם ישראל כולם שמעו אותו, כולם. אסף אותם, יצאו מהאוהלים מיליוני בני אדם שומעים אותו, כמו
שמדבר עם 100 רמקולים או מאות אלפי רמקולים במדינת ישראל, מול בני ישראל. בורא עולם הגביר את הקול
שיצא ממנו, נתן קול שהקול הזה הלך נסע לכל הנשים לבתים שלהם, לאוזניים שלהם, לעוברים לזקנים לצעירים,
הלך קולו של משה רבינו בכל העם. למרות שאסף אותם, זה לא אסף אותם בבית שלו. הכוונה אסף התאספו
שיתרכזו לשמוע את משה רבינו, זה נקרא אסף אותם. זה לא אסף אותם שיתאספו סביבו. אסף אותם שיצאו
מהאוהלים, מכל תעסוקה ועיסוקים למינהם, לשמוע את משה רבינו נתן להם הוכחות תוכחות, לפני שעוזב את
העולם. להוכיח את כולם לא השאיר אחד. הקול הלך וגבר והדהד להם באוזניים ובלב ובנשמה ושמעו את משה
רבינו, מדבר דרכו הקדוש ברוך הוא, יודעים שבורא עולם מדבר דרכו ובעצם זה הקדוש ברוך הוא הוכיח אותם,
דרך משה רבינו. משה, היה לו את הסינון, את הרחמים שנתן רמזים בכל מיני מקומות שחטאו. אבל את העוצמה
של הקול, נתן לו בורא עולם. נתן לו טיפ טיפה מנהיגות להנהיג את העם בשפה רחמנית, כי הוא בן אדם. חציו בן
אדם, חציו מלאך. גם משיח אותו דבר, חציו בן אדם חציו מלאך. אם כולו היה מלאך לא היה מרחם על אף אחד.
אין לו רחמים, אין לו רגש והוא לא שלם אין לו מה לעשות פה. בורא עולם ברא בן אדם שונה מכל אדם. הכניס בו
בן אדם וגם מלאך בגופו. מט"ט בגופו בקיצור. כדי להושיע את עם ישראל. ואם אנשים לא מבינים מה קורה עכשיו
בארץ. שמשיח צריך לצאת להתפרסם הרבה יותר מהר מעכשיו, אז מה אנחנו עושים פה בארץ ישראל?
20 .העולם כולו תוהו ובוהו גוגו ומגוג, נגיף קורונה, אנטישמיות, איתני הטבע פוגעים בכל העולם, בישראל יש קורונה
ויש הפגנות. מסכנים המפגינים. 80 אחוז מהם לא יהודים, ויש ממשלה 120 חכ"ים, אחד מכשיל את השני. אז
בורא עולם מרחם עליכם אומר, הבנתי. אין ממשלה. אין הנהגה. אין מי שינהיג את עם ישראל. יש נגיף קשה
ביותר בארץ ובעולם, בורא עולם אומר עכשיו אני הולך להציל אתכם יהודים יקרים מתוקים שלי. יהודים
מתוקים, של בורא עולם, שהוא אוהב אותנו כמו תינוק מתוק . מתוקים שאוהב אותנו כמו שאתה אוהב תינוק. יש
מישהו בעולם שלא אוהב תינוק? תינוק שאוהבים אותו, ככה בורא עולם אוהב אותנו, כמו שאנחנו תינוקים כולם.
ללא יוצא מהכלל. בדיוק אותו דבר.
21 .בורא עולם מסביר ליהודים בגלל המצב, הדור הקשה הזה שנמצא במצב הזה, אני אשחרר משיח. בורא עולם
אומר . שחררתי משיח לפני, במוצאי שבת שעברה. לא זאת, שלפניה (מוצ"ש פנחס). בורא עולם אומר: משיח
יצא לאור, יצא בפרהסיא ויוצא ומתפתח ומגלים אותו לאט לאט ככה רוצה הקדוש ברוך הוא, בדרך הזאת
רוצה. שלא פתאום יבוא היום והוא יודיע ברמקולים הנה משיח הגיע. לא לא לא. לאט לאט כולם יגלו יגלו וירצו
משיח. כולם יצעקו משיח לקדוש ברוך הוא. ויצעקו לבורא עולם, תמליך לנו את המשיח עכשיו. כדי לחיות ולא
למות. כדי להציל אותנו .
22 .כל מה שאמרנו, ככה אמר הקדוש ברוך הוא. לכבוד הקדוש ברוך הוא, לכבוד שם שמים, לכבוד התורה לכבוד
היהודים. כל מה שדברנו, 10 שנים אחורה או 12 שנה אחורה או 10 , הכל קרה בדיוק. הכל לשם שמיים, הכל.
לא נעים להגיד את זה, אבל זה הכל לשם שמיים, לכבוד הקדוש ברוך הוא. כל מה שאמר הקדוש ברוך הוא,
העביר לעולם הזה, ככה יהיה בדיוק. זה לכבוד הקדוש ברוך הוא, לכבוד עם ישראל כדי שתאמינו שבורא
עולם איתנו כל הזמן. כל מה שדברנו, מה שכתבנו עשר שנים אחורה, הכל קרה בדיוק . אז יבואו מחשבות
עכשיו וסכר אסואן.. אז בורא עולם אומר לכם אל תהיו אכזריים. תהיו רחמנים. מצרים לא מפריעה לישראל. סכר
אסואן בכוננות להטביע את מצרים. אם מצרים יעשו פעולה הכי קטנה מול ישראל, בורא עולם מטביע אותם עם
סכר אסואן. זה עומד להם מול הפרצוף, לכולם שם. מול מצרים. זה מחכה. או שיעשו תשובה עד הסוף.
23 .בורא עולם שלח את יונה הנביא שיציל את נינוה. מה לא להציל אותם? משמיד אותם מחריב אותם במקום. ממית
את כולם. לך תגיד להם שיחזרו בתשובה. שלח את יונה הנביא. לא רצה ללכת. כן הלך, לא רצה ללכת בסוף הלך.
לא האמין שמה שיגיד ישפיע עליהם. הוא לא האמין, בגלל זה לא רצה ללכת. למה אלך? סתם להעביר את הזמן?
לא האמין גם בכוחות שלו שבורא עולם מדבר דרכו. בסוף הגיע לנינוה והיתה צריכה נינוה להימחק מעל כדור
הארץ ועשו תשובה וחיים! הבנתם? ועשו תשובה והם חיים! כל המדינות סביב ישראל, כל מדינות ערב ובעולם
7
כולו, שיעשו תשובה הם יחיו. זה לא רק נינוה, נינוה זה דוגמא לכולם. מדינה שלא תשעה תשובה מול ישראל
תיחרב.
24 .סוריה המעצמה הכי קשה בעולם בורא עולם החריב אותה. וימשיך להחריב אותה. עכשיו הקדוש ברוך הוא, לבנון
חיזבאללה נסראללה, יתערבבו ביניהם ילחמו ביניהם. תהיה מלחמת עולם בין לבנון וחיזבאללה ילחמו ביניהם.
עכשיו ילחמו ביניהם. גם החמאס והג'יהאד וכל המשוגעים הפלסטינאים, גם ילחמו ביניהם. כמו בעיראק וירדן חיים
ולא חיים. העיקר אוכלים וישנים. באיראן, הזהיר אותה הקדוש ברוך הוא, חודש חודשיים שלושה שנה מזהיר אותם
והמשוגעים האלה, הנשיאים שלהם, הגאווה נכנסה בהם. אמר להם הקדוש ברוך הוא עד פה. מתחיל להכות את
איראן עד הסוף. עד שממשלת איראן תיפול. ממשלת איראן, האיראנים, ישתחוו ליהודים בישראל. לא הכפיפה זה
ישתחוו לישראל.. יכבדו את ארץ הקודש כמו פעם ויאהבו את היהודים. לא יעשו את זה, איראן תיכחד מהעולם.
האיראנים, (אם) לא ייפול השלטון שלהם, הקורונה הנגיף, יאכל אותם חיים. יהיה להם אנטישמיות ביניהם. יהיה
להם אש ושריפות בלי סוף, באיראן. יהיה להם גשמים של אבנים משמים. יירד להם גשם כמו אבנים, באיראן. ככה
יהיה בדיוק. זה מוקלט ותראו מה שיקרה להם באיראן.
25 .כל נשיא ונשיא בעולם, ראש ממשלה שיילך נגד ישראל, ייקח אותם הקדוש ברוך הוא מהעולם הזה. שלא יפריע
לישראל. נגמר, העולם נכנס לדין.
26 .נשיא ארה"ב, טראמפ, שבחר אותו הקדוש ברוך הוא נגד כל הסיכויים בעולם, עשה לו נס, הלך יד ביד עם עם
ישראל, התחיל להתקלקל, והתקלקל. נתן יד, כח לפלסטינאים. אמר לו הקדוש ברוך הוא עד לפה. סיבך אותו עם
כל ארה"ב. אמר לו טראמפ, התחלת יפה. יש בחירה חופשית לאדם, שבחר אותו בורא עולם, לבחור בטוב. עזר
לישראל, נתן להם את ירושלים עיר הבירה, עזר במטוסים, בכסף, עזר בכל. יפה. כל הכבוד. למה אתה רוצה
לקחת חלקיקים מארץ ישראל? אמר לו הקדוש ברוך הוא, לכל העולם אומר להם חלקיק אחד לא ייצא מארץ
ישראל. חלקיק אחד לא תקחו מארץ הקודש!
27 .משיח בדרך לצאת. לא יישאר פה גוי אחד בישראל. לא יישארו גם עצמות של המתים של הגויים, בישראל. משיח
יעקור את כולם מפה. מלאכים יחפרו באדמה, יחפרו באדמה, יוציאו את כל העצמות של הגויים מאדמת, הקודש.
האדמה הזו קדושה, קודש קודשים של בורא עולם. משיח פועל 24 שעות ומבטל גזירות על עם ישראל ומייבש את
כל מדינות ערב מסביב. זה לא פרטי שלו, בורא עולם דרכו עושה את זה. וחבל ליהודים יש כאלה שלא מאמינים
אולי היום לא, קצת לועגים, חבל לכם, הכסף תפס אתכם חזק כבד.
28 .הכסף, זה כמו שנותנים שוחד לשופט בכיס, והשופט לא ידע שיש לו כסף בכיס. פתאום הוא נותן את המשפט
למישהו אחר והוא לא יודע ששמו לו אלף דולר בכיס. בגלל שהכסף, בגלל שהשוחד בכיס של השופט ו(אפילו
ש)הוא לא יודע, השופט, הוא נותן את המשפט למישהו אחר.. והוא לא יודע שיש לו כסף בכיס בכלל.. רק תבינו
מה הכוח של השוחד. אז יש כאלה אנשים כדאי לכם להאמין, אל תשמעו בקול הסט"א, הכסף חונק אתכם, אומר
לכם אל תאמינו, אל תאמינו. תזהרו לכם, תזהרו לכם, חבל לכם על החיים. ועל המשפחות לכם. בורא עולם לא
מבקש כלום. ביקש מכם לעזוב את הבלי העולם, לקיים את 10 הדברות. דרך ארץ קדמה לתורה, ואהבת לרעך
כמוך זה כל התורה, תהיו במעגל הראשון!
29 . יהי שם ה מבורך.. מי שברך.. כל כוחות הבטחון בזכותם אנחנו חיים. תכבדו אותם מאוד, את חיילי צה"ל
והשוטרים. את כל אנשי הבטחון שהזכרנו, תכבדו אותם מאוד. לא לפגוע בהם. לכבד אותם. הם בניו של בורא
עולם לפני הכל. הם בניו של בורא עולם לפני הכל. הם עושים את העבודה שלהם להציל אתכם. ה' יגן וישמור
עליהם בכל מקום שנמצאים חיילי צה"ל והשוטרים ומשמר הגבול, מכבי אש ובטחון. ייתן כח בורא עולם, לרופאים
לטפל בחולים ולאחיות. ייתן כסף למי שמגיע לו כסף. מי שלא מגיע לו, ייקח לו את הכסף. מי שייתן מעשרות
ותרומות לכוללים ולישיבות ולמקוואות, לבתי כנסת, לנזקקים, תהיה לו ברכה עד בלי די. אל תהיו קמצנים. לא תהיו
עשירים. אומר אבא שבשמיים לא תהיו עשירים. מי העשיר, מי שנותן כסף לאברכים, לתורה, למשיח לגאולה.
הוא יהיה עשיר. והעשיר, בשמיים אומרים, עשיר זה עשיר במצוות .
30 .אדם עושה מצוות. מתפלל, לומד תורה, חוזר בתשובה, הוא רואה, תקשיבו טוב, הוא רואה שלא הולך כ"כ.
מתפלל, לומד תורה, עושה מעשים טובים, ורואה שהמצב קשה.. אז הקדוש ברוך הוא אומר לו, יהודי מתוק שלי,
8
חזרת בתשובה יפה, כל הכבוד לך. יישר כח בני היקר. אבל אתה יודע שלמטה יש תחתית של בור, בור ריק בלי
מים. תמלא אותו בבקשה. עד שיתמלא, עד למעלה. עוד תורה עוד תפילות ומעשים טובים, הבאר מתמלא מים
ונשפך מעבר לכל המקומות והשפע שייצא מהבאר, ייקח זמן ואח"כ יהיה לך שפע עד בלי די. יעלה על גדותיו,
הבאר. יש לך בור ריק שאין בו מים. דרך המצוות, התורה, התפילות והמעשים טובים, קיום עשרת הדברות,
ואהבת לרעך כמוך זה מצווה גדולה, דרך ארץ קדמה לתורה זה מצווה גדולה, לאהוב זה את זה, לרחם זה על זה,
זה הכל מצוות. הבאר של המים ריקה, תתמלא תורה ומעשים טובים, ואח"כ תעלה על גדותיה. אז יהיה לך שפע
של שפע. בשמיים ובארץ. זה הכיוון של העולם הזה.
31 .כל עם ישראל, מי ששומע את השיעור הזה, ושמע עכשיו את הדרשה, שבורא עולם ימלא משאלות ליבו הטובות
לברכה והצלחה. להעביר ולפרסם, תזכו למצוות גדולות. תבורכו מפי עליון. שהקדוש ברוך הוא יברך אתכם אחד
אחד, ותזכו להיות במעגל הראשון. קרובה הישועה של עם ישראל. גם אני מבקש מבורא עולם, שיתבטל צום ט'
באב הזה, שבשבוע הבא. שיהיה חג. שיהפוך לחג. אנא רבונו של עולם, הכל אתה יכול לעשות בורא עולם. תקדים
את הזמן. עם ישראל שבור ובייסורים קשים. עם ישראל לא יכול גם לפגוש.. גם בקושי נושמים. פוחדים מהנגיף,
הפרעות ביניהם, הפגנות, ממשלה לא מתפקדת, ראשי עיר לא מתפקדים. לא יודעים מי נגד מי, לא יודעים מה
יילד יום. צרה אחרי צרה. בורא עולם תרחם על הילדים שלך.
32 .יברכך ה' וישמרך. יאר ה' פניו אליך ויחונך. ישא ה' פניו אליך וישם לך שלום. ושמו את שמי על בני ישראל ואני
אברכם. ה' עוז לעמו ייתן יברך את עמו בשלום.