בית פורומים הנה ימים באים

המצב בעולם השלישי ורוסייה וסין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/1/2024 11:17 לינק ישיר 
המצב בעולם השלישי ורוסייה וסין

"...נשמת הוי"ה כנחל גופרית בוערה בה", ל', ל"ג:

התחילתם של נשמת השם יתברך מגיעה בסופם שלו כול כך נמוך כי היא התחלה כול כך גבוהה שבאמת בסופם שה בסוד דברי תורה אחוז תחילתם בסופם כול ה7 מדורי גיהנום כלולים בה אך החיה של השם יתברך אף גבוהה מזה לכן הוא מגיע אף לתחיות המתים של חרפות ודראון עולם ודראון לכול בשר שבוארו בישעיה ודניאל אחרי יום הדין הגדול והנורא בכול העולמות של האחרויות שוניות שליויות שייכויות השלכות הטלות זריקות זרויות רטיטות רצידות צדדה של עולמים (אשששההזז צרר"ע), ושמה נשמות של רשעים נוראים עוברות תיקון בסיסי ויסודי מאוד בגוף גשמי לכול העיוותים וההשחתות והקלקולים שהם עשו בכול הגנ"י רנ"י חיימ"ו שלהם ושל זולותיהם בעולם עד שכול הגנ"י רנ"י חיימ"ו האלו מיתתקנים תיקון מוחלט כפי שהבטיח משיח בן אפריים שכול הנשמות שעלו במחשבה להברא יוושעו.

אבל יש נשמות ששוערו מספירן דמסאבותא דסיטרא אחרא דטומאה ומהם יש רק להוציא יקר מזולל ויש נשמות נג"ע ר"ע ואותם צריך קודם כול לגייר ורק אחר כך להוציא מהם יקר מזולל ורק בסוף להושיע לפדות ולהציל.

ויש גופהן של בני אדם בעולם שהם בידי אחרים ושולטים שאינם נשמות בכלל ואלו אין מה להושיע אותם בכלל וזה מה שעושים להם ברוסיה וסין והעולם השלישי שהמולידים שלהם הולידו גופים של בני אדם בנות אדם וחווה שאינם נשמות ואינם רוחות או נפשות אלה סתם אחרים ושולטים והם פשוט עוברים שם מסלקה על ידי שלטונות האומים האלו וסין או היבגציה והקג"ב ברוסייה כי הם מזיקי עלמא מהלכים על שתיים ואין מקומם בתור באי מטה המהלכים בינינו על פני האדמה ודינא דמלכות דינא ולא מתמיהים על מה דהווי ועל מציאות לא מתווכחים ולית מילתא דלא רמיזא באורייתא ואיסתכל בה באורייתא וברא עלמה וצריך לאהוב ולקרב את הבריות לתורה אבל לא יצורים מיפלצתיים לא אנושיים אכזרים חסרי דעת כי לא מרחמים על חסרי דעת לחלוטין אכזריים, - ואין מה לתבוע את סין ורוסייה על השמדת עם ופשעים נגד האנושות כי הם לא בני אנוש אף על פי שהם בגופהן דבני בנות חווה ואדם הם לא בני בנות אנוש אלה גופהן סתמיים המוחזקים בידי אחרים ושולטים כבאור רבי יהודה בר סימון ומי שלא מבין בזה ולא יודע בכך כלום כלל וכלל בלי יוצא מן הכלל ולא מחכים גם בכך כלום שלא יעיז להביע גם דעה בכך כלום כלל וכלל בלי יוצא מן הכלל, - לכן רוסייה וסין ועוד כמה אומות העולם השלישי לא חתומות על כמה אמנות בינלאומיות עצומות על כבוד הבריות וצלם אנוש ופשעים נגד האנושות כי מסתובבים שם עדיין יצורים לא אנושיים בכלל ולא שייך עדיין להחיל את האמנות האלו עליהם.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/2/2024 00:15 לינק ישיר 

‏אני כותב את זה בכאב, אבל מרגיש שהגיע הזמן: ‏אני מאמין בציבור החרדי ובאמונה שלהם. שלנו. ‏אני מאמין בכך שיש לתקצב לומדי תורה שיגדילו אותה ויפארו אותה. אפילו מעבר לקצבאות הנוכחיות. ‏עם זאת, במלחמת מצווה (וקיום) שכזו, ציפיתי מהציבור החרדי להיות מהראשונים שיקומו להתגייס. ‏דווקא ככאלה שעוסקים בתורה יום וליל, אתם, אחיי החרדים, הייתם צריכים לרוץ לקרב. לרוץ למצווה כה גדולה וחשובה וגם אם אינכם ששים אילי קרב, או שעולם המלחמה זר לכם, הייתם צריכים להתגייס לעורף ולתמוך במאמץ המלחמתי. ‏איפה ״ואהבת לרעך כמוך״? ‏איפה ״עמו אנוכי בצרה״? ‏איפה מצוות ״מחיית עמלק״? ‏מתי בימי חייכם תהיה לכם ההזדמנות לקום וללחום למען העם והארץ הקדושה, אותה ארץ קדושה שמופיעה אלפי פעמים בגמרות שאתם לומדים בהן יום יום. ‏עד מתי אתם תשבו פה? עד מתי תראו את זעקת אחיכם עולה מן האדמה, מן התופת שבעזה, ותשבו בישיבות שלכם במזגן החימום וארוחת הצהריים? ‏איפה האחווה היהודית? ‏אם הרבנים שלכם לא מבינים זאת, הייתי מצפה מכל אחד ואחד מכם לקום ולעשות מעשה. לקום ולהיות שליח. ‏החילונים והציונות הדתית אינם לוחמי גרילה של הציבור החרדי. אינם עבדים שלוחי רסן שמחכים לפקודה מיושבי בית המדרש. ‏וכן, יש מיעוט חרדי שתורם ונמצא בזק״א וגם בצה״ל כלוחמים, אבל זהו מיעוט קטן מידי במלחמה גדולה מידי שמצריכה אחריות לאומית רחבה בהרבה. ‏ואני אומר בכאב רב, אם מלחמה כזו לא תזיז את הציבור החרדי מעמדותיו המתבדלות, אני לא רואה סיבה להמשיך לתקצב ישיבות גבוהות ולהמשיך את היחסים הפוליטיים איתם. ‏זה הקש. זה המבחן הגדול. ‏או שאתם חלק, גם אם במאפיין נפרד וייחודי, או שאתם בחוץ. מחוץ לשיח, מחוץ לתקציבים, מחוץ לרעות. ‏״ואהבת לרעך כמוך - כלל גדול בתורה״

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > המצב בעולם השלישי ורוסייה וסין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext