בית פורומים חידושי תורה

חידוש תורה על הפסוק עוד כל ימי הארץ זרע וקציר וקור וחום וקיץ וחורף ויום ולילה לא ישבותו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/5/2025 00:33 לינק ישיר 
חידוש תורה על הפסוק עוד כל ימי הארץ זרע וקציר וקור וחום וקיץ וחורף ויום ולילה לא ישבותו

כתוב בספר בראשית בפרק ח בפסוק כב עוד כל ימי הארץ זרע וקציר וקור וחום וקיץ וחורף ויום ולילה לא ישבותו יש לי שתי שאלות השאלה הראשונה שלי היא למה לא כתוב בפסוק שהבאתי עכשיו מספר בראשית עוד כל ימי הארץ זריעה וקצירה וקור וחום וקיץ וחורף ויום ולילה לא ישבותו השאלה השנייה שלי למה לא כתוב בפסוק שהבאתי עכשיו מספר בראשית עוד כל ימי הארץ זרועה וקצורה וקור וחום וקיץ וחורף ויום ולילה לא ישבותו התשובה לשתי השאלות האלה הוא כך אם בני האדם מוציאים את הזרע שלהם מהגוף שלהם על מנת לספק את ההנאות הגופניות שלהם אז הם עוברים על איסור הוצאת זרע לבטלה ואז ממילא כל הזרע שלהם שהם הוציאו מהגוף שלהם הוא הולך לכל הכוחות של הטומאה אבל אם בני האדם מוציאים את הזרע שלהם מהגוף שלהם על מנת להוציא את כל הניצוצות של הקדושה שנמצאים בתוך הקליפות של הטומאה אז הם גורמים לכך שכל הניצוצות של הקדושה יצאו מתוך הקליפות של הטומאה יוצא מפה שכל הזרע שלהם שהם הוציאו מהגוף שלהם הוא הולך לכל הכוחות של הקדושה ואז ממילא אין פה איסור הוצאת זרע לבטלה מה שאני מנסה לומר זה שאם חס וחלילה חס ושלום בני האדם רוצים לראות סרטים לא צנועים שמראים שם דברים לא צנועים אז לפני שהם יוציאו את הזרע שלהם מהגוף שלהם שהם יתפללו את התפילה שאני אכתוב עכשיו ואז בזכות אותה תפילה שאני אכתוב עכשיו כל הניצוצות של הקדושה יצאו מתוך הקליפות של הטומאה אחרי שהזרע שלהם יצא מהגוף שלהם עכשיו אני אכתוב את התפילה לשם יחוד קודשא בריך הוא ושכינתה בדחילו ורחימו ורחימו ודחילו ליחדא שם יו"ד ה"א בוא"ו ה"א ביחודא שלים בשם כל ישראל לאקמא שכינתה מעפרא ולעילוי שכינת עוזנו הנה אני בא להוציא זרע מהגוף שלי על מנת להוציא את כל הניצוצות של הקדושה שנמצאים בתוך הקליפות של הטומאה לעשות נחת רוח ליוצרי ולעשות את רצון בוראי ויהי נועם יהוה אלוהינו עלינו ומעשה ידינו כוננה עלינו ומעשה ידינו כוננהו

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > חידוש תורה על הפסוק עוד כל ימי הארץ זרע וקציר וקור וחום וקיץ וחורף ויום ולילה לא ישבותו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext