בית פורומים חידושי תורה

חידוש תורה על מחשבת ישראל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/12/2025 18:09 לינק ישיר 
חידוש תורה על מחשבת ישראל

הרב צח מלול עכשיו אני אעשה איתך מהלך שלם שים לב הרב צח מלול אני חשבתי לעצמי אם אני אשאל את כולם מי אני האמיתי כלומר מי אני באמת מה כולם יאמרו לי כולם יאמרו לי אם אתה תאמר לי מה הם המחשבות שלך אז אני אומר לך מי אתה האמיתי כלומר אם אתה תאמר לי מה הם המחשבות שלך אז אני אדע מי אתה באמת אם אתה בן אדם טוב או בן אדם רע אני חשבתי לעצמי שזה ממש אבל ממש לא נכון כלומר אני האמיתי זה לא המחשבות שלי המחשבות שלי זה משהו שמציק לי שמטריד אותי שלא עוזב אותי שלא נותן לי כלום וגם לא יתן לי כלום אז עכשיו אתה תאמר לי אם אתה האמיתי זה לא המחשבות שלך כמו שאתה רוצה לומר אז בוא נאמר את הדבר הבא בוא נאמר שאם אתה תשאל את אמא שלך מה היא חושבת עליך אמא שלך תאמר לך זה לא משנה מה אני חושבת עליך גם ככה המחשבות שלי זה לא אני האמיתי אז אני אומר לך מעכשיו שאין לי מה לומר לך על זה הרב צח מלול כל מה שכתבתי לך עד עכשיו זה דומה למה שכתב הרמב"ם בספרו משנה תורה בפרק הראשון של הלכות עבודה זרה הרמב"ם כתב שם שכל האנשים שהיו בעולם הזה הם עבדו עבודה זרה בהתחלה הם האמינו באלוהים כלומר זה שכולם עבדו עבודה זרה בהתחלה זה רק בגלל שהם חשבו לעצמם שזה מה שאלוהים רוצה שהם יעשו אחר כך במרוצת הדורות הם הפסיקו להאמין באלוהים והם התחילו להאמין באותם עבודות זרות שהם עבדו שהם בעצמם אלוהים ואז בתקופה של אברהם אבינו עליו השלום אברהם אבינו עליו השלום הביא חידוש לעולם הוא אמר לכולם שיש רק אלוהים אחד יחיד ומיוחד במינו שאין לו לא גוף ולא דמות הגוף בזכות אותו חידוש שאברהם אבינו עליו השלום הביא לעולם הזה הרבה מאוד אנשים חזרו בתשובה התחילו להאמין באלוהים הפסיקו לעבוד עבודה זרה והתחילו לעבוד רק את אלוהים אותו אלוהים אחד יחיד ומיוחד במינו שאין לו לא גוף ולא דמות הגוף

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > חידוש תורה על מחשבת ישראל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext