דבר תורה על יערה
שלום לך הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול עכשיו אני אספר לך מעשה שהיה לפני קרוב לשלושים שנה פעם כשאני הייתי בכיתה א או בכיתה ב או בכיתה ג הייתה ילדה אחת בשם יערה שאהבה אותי היא הייתה איתי בבית ספר מצדה שהוא בית ספר מיוחד הוא לא בית ספר רגיל כלומר בית ספר מצדה הוא בית ספר לילדים מיוחדים הוא לא בית ספר לילדים רגילים כמו רוב בתי הספר שנמצאים בארץ הייתי שם עד כיתה ז ואז בכיתה ח הייתי בבית ספר זומר שהוא בית ספר רגיל אבל הייתי שם בכיתה קטנה לא בכיתה גדולה כיתה קטנה זה כיתה לילדים מיוחדים כיתה גדולה זה כיתה לילדים רגילים לגבי אותה יערה היא הייתה גדולה ממני בכמה שנים בודדות היו מקרים שהיא הייתה באה אלי בבית ספר היא לא הייתה באה אלי הביתה מה שקרה בסוף זה שהעיפו אותה מהבית ספר בגלל כמה דברים שהיא עשתה הרב צח מלול תאמין לי חבל שפעם כשהייתי בבית ספר לא היה לי טלפון נייד בזמנים ההם היו טלפונים ניידים פחות משוכללים בזמנים ההם לא היו טלפונים ניידים חכמים כמו שיש לנו היום בזמנים ההם גם לא לכולם היה טלפונים ניידים בזמנים ההם היה טלפונים ניידים רק למבוגרים לא היה טלפונים ניידים לילדים אם בזמנים ההם כשהייתי בבית ספר היה לי טלפון נייד וגם לאותה יערה היה טלפון נייד אז כנראה היא הייתה שומרת איתי על קשר גם אחרי שסילקו אותה מהבית ספר מי יודע אולי אפילו היינו חברים אולי היינו גם מתחתנים ומביאים ילדים לעולם דרך אגב אני עשיתי 11 שנות לימוד אני לא עשיתי 12 שנות לימוד כמו כולם אני אומר לך את זה כי אני קפצתי מכיתה ב לכיתה ג מה שאמרתי לך עכשיו זה רמוז בתורה הקדושה התורה הקדושה מתחילה במילה בראשית כלומר האות הראשונה של התורה הקדושה היא האות ב זה לא סתם זה בא ללמד אותנו שאמיר צרפתי לא זכה לסיים את כיתה ב כלומר אמיר צרפתי זכה לסיים את כל הכיתות חוץ מכיתה ב
 |
|