בית פורומים חידושי תורה

חידוש תורה על אנשים פשוטים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/12/2025 01:33 לינק ישיר 
חידוש תורה על אנשים פשוטים

הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול אני חשבתי על משהו אין טעם שאני אתפלל אני אומר את זה כי התפילות שלי לא פועלות פה בעולם הזה בעולם הבא כנראה שהם כן פועלות אבל בעולם הזה לא כשאני אומר שהתפילות שלי לא פועלות בעולם הזה הכוונה היא שאחרי שאני מתפלל אני לא רואה שמה שאני ביקשתי בתפילות שלי התקיים פה בעולם הזה אני אומר לך את זה מניסיון אישי שלי על עצמי היו זמנים שאני התפללתי על שיראל נועה שתקבל את כל מה שהיא רוצה והתפילות שלי שאני התפללתי על שיראל נועה לא התקיימו פה בעולם הזה(שיראל נועה ביקשה ממני אז בזמנים ההם שאני אתפלל עליה שהיא תזכה להתגרש מאלחי תם ושהיא תזכה גם שליאם שמעון הילד שלה יהיה רק איתה שהוא לא יהיה עם אלחי תם אבא שלו)לך תדע מה באמת קורה עם התפילות שלי אני אומר את זה כי לצערי הרב עשיתי עבירות עכשיו אתה תאמר לי אין צדיק אשר יעשה טוב בארץ ולא יחטא כמו שכתוב בספר קוהלת התשובה שלי אליך היא שהעבירות של צדיקים זה בוודאי ובוודאי לא כמו העבירות שלנו כי אם העבירות של הצדיקים הם היו כמו העבירות שלנו אז הם לא היו צדיקים הם היו אנשים פשוטים כמוני וכמוך אני אומר את זה כי אם העבירות של הצדיקים הם כמו העבירות שלנו אז מה ההבדל בינינו האנשים הפשוטים לבינם הצדיקים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2025 02:12 לינק ישיר 

הרב צח מלול לגבי מה שאמרתי לך שהעבירות של הצדיקים זה לא העבירות שלנו האנשים פשוטים לפי דעתי העבירות של הצדיקים זה שהם לומדים את התורה שבכתב במקום שהם ילמדו את התורה שבעל פה כלומר העבירות של הצדיקים זה שהם לומדים פסוקים מהתנ"ך אפילו עם פירושים במקום ללמוד את המשנה את התוספתא את התלמוד הירושלמי את התלמוד הבבלי את המדרשים את ספרי ההלכה את ספרי המוסר ואת ספרי החסידות אני אומר את זה כי הרבה יותר קל ללמוד את התורה שבכתב מאשר ללמוד את התורה שבעל פה קשה מאוד ללמוד את התורה שבעל פה ללמוד את התורה שבכתב זה כמו לשחות במים רדודים וללמוד את התורה שבעל פה זה כמו לשחות במים עמוקים

תוקן על ידי Amir012345 ב- 23/12/2025 02:15:23

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > חידוש תורה על אנשים פשוטים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext