חידוש תורה על אנשים פשוטים
הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול אני חשבתי על משהו אין טעם שאני אתפלל אני אומר את זה כי התפילות שלי לא פועלות פה בעולם הזה בעולם הבא כנראה שהם כן פועלות אבל בעולם הזה לא כשאני אומר שהתפילות שלי לא פועלות בעולם הזה הכוונה היא שאחרי שאני מתפלל אני לא רואה שמה שאני ביקשתי בתפילות שלי התקיים פה בעולם הזה אני אומר לך את זה מניסיון אישי שלי על עצמי היו זמנים שאני התפללתי על שיראל נועה שתקבל את כל מה שהיא רוצה והתפילות שלי שאני התפללתי על שיראל נועה לא התקיימו פה בעולם הזה(שיראל נועה ביקשה ממני אז בזמנים ההם שאני אתפלל עליה שהיא תזכה להתגרש מאלחי תם ושהיא תזכה גם שליאם שמעון הילד שלה יהיה רק איתה שהוא לא יהיה עם אלחי תם אבא שלו)לך תדע מה באמת קורה עם התפילות שלי אני אומר את זה כי לצערי הרב עשיתי עבירות עכשיו אתה תאמר לי אין צדיק אשר יעשה טוב בארץ ולא יחטא כמו שכתוב בספר קוהלת התשובה שלי אליך היא שהעבירות של צדיקים זה בוודאי ובוודאי לא כמו העבירות שלנו כי אם העבירות של הצדיקים הם היו כמו העבירות שלנו אז הם לא היו צדיקים הם היו אנשים פשוטים כמוני וכמוך אני אומר את זה כי אם העבירות של הצדיקים הם כמו העבירות שלנו אז מה ההבדל בינינו האנשים הפשוטים לבינם הצדיקים
 |
|