בית פורומים חידושי תורה

חידוש תורה על ערב רב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/12/2025 13:47 לינק ישיר 
חידוש תורה על ערב רב

הרב צח מלול לגבי אותם אנשים שנקראים ערב רב לפי דעתי אותם אנשים שהם ערב רב במציאות הם אנשים לא צדיקים במציאות הם אנשים רשעים אני אומר לך יותר מזה יתכן אפילו שהם נראים צדיקים במראה החיצוני שלהם כמו למשל שהם לובשים כיפה וציצית ואולי הם אפילו מתלבשים כמו חרדים לובשים חליפות שחורות ושמים מגבעת על הראש אבל באמת מצד המעשים שלהם הם רשעים הם לא צדיקים הרב צח מלול מכל מה שכתבתי לך עד עכשיו יוצא מפה דבר מוזר ביותר הייתי אומר אפילו עצוב ביותר(בשביל אותם אנשים שנקראים ערב רב לא בשבילי ולא בשביל היהודים האמיתיים שזה אנשים שהם יהודים גם מצד הגוף שלהם וגם מצד הנשמה שלהם)אותם אנשים שהם ערב רב והם לא באמת יהודים כלומר שהם יהודים מצד הגוף שלהם כי אמא שלהם ואבא שלהם הם יהודים אז לפי ההלכה הם כן יהודים אבל מצד הנשמה שלהם הם באמת לא יהודים כי יש להם נשמה של ערב רב שזאת נשמה שהיא מצד הטומאה ולא מצד הקדושה כמו נשמה של יהודי אם הם מקיימים את המצוות של התורה הם לא יקבלו שכר על המצוות שלהם שהם עשו בעולם הבא הם יקבלו את השכר על המצוות שלהם שהם עשו רק בעולם הזה ואם הם עוברים על המצוות של התורה והם עושים עבירות אז הם יקבלו עונש על העבירות שלהם ועל המצוות שהם עברו בעולם הבא אני אומר את זה כי אותם אנשים שהם ערב רב לפי ההלכה הם כן יהודים בגלל שאבא שלהם ואמא שלהם הם יהודים אז לפי ההלכה הם חייבים לקיים את כל התורה כולה כמו היהודים האמיתיים

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > חידוש תורה על ערב רב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext