חידוש תורה על דברים חדשים
הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול עכשיו אני חשבתי על משהו יש דברים ישנים ויש דברים חדשים דברים ישנים זה לא מעניין ודברים חדשים זה מעניין מה שאני אמרתי לך עכשיו זה נכון לגבי כולם אתה רואה את זה בחיים הזוגיים של בני האדם כלומר גבר שיש לו אישה ואישה שיש לה גבר בתחילת הקשר שלהם הכל טוב ויפה אבל אחרי זמן מה שהם בקשר כבר הרבה זמן אין להם כל כך התעניינות אחד בשני ואז אני חשבתי לעצמי שיש פתרון לתופעה הזאת הפתרון הוא כך אם גבר ואישה בתחילת הקשר שלהם הם יעבדו על הזוגיות שלהם כך שהזוגיות שלהם תהיה זוגיות חדשה כל החיים שלהם והיא לא תהיה זוגיות ישנה כמו החיים הזוגיים של רוב בני האדם שנמצאים בעולם הזה אז תמיד יהיה להם התעניינות אחד בשני אם כל בני האדם שנמצאים בעולם הזה היו עובדים על הזוגיות שלהם כך שהזוגיות שלהם תהיה זוגיות חדשה כל החיים שלהם אז כל בני האדם שנמצאים בעולם הזה לא היו מתגרשים כלומר לא היה גירושים בכלל כלומר בני האדם היו הולכים לרבנות רק בשביל להתחתן כלומר בני האדם לא היו הולכים לרבנות בשביל להתגרש עכשיו אתה תשאל אותי איך עושים את זה איך עובדים על הזוגיות שלנו כך שהזוגיות שלנו תהיה זוגיות חדשה כל החיים שלנו אז התשובה שלי אליך היא כך לפי דעתי כל הגברים חייבים לדבר עם האישה שלהם בכל יום בכל שעה עגולה במשך כמה דקות בודדות ואז הם חוזרים לעניינים האישיים שלהם ואז אחרי זה הם יתפללו לאלוהים תפילה קצרה הם יאמרו לאלוהים בתפילה שלהם כך בורא עולם תודה רבה לך על זה שנתת לי את אשתי אני אומר לך את זה כי אשתי זה הדבר הכי טוב בעולם מה שאני אמרתי לך עד עכשיו זה נכון גם לנשים לא רק לגברים כלומר כל הנשים חייבות לדבר עם הגבר שלהם בכל יום בכל שעה עגולה במשך כמה דקות בודדות ואז הם חוזרות לעניינים האישיים שלהם ואז אחרי זה הם יתפללו לאלוהים תפילה קצרה הם יאמרו לאלוהים בתפילה שלהם כך בורא עולם תודה רבה לך על זה שנתת לי את בעלי אני אומרת לך את זה כי בעלי זה הדבר הכי טוב בעולם(הרב צח מלול אם תרצה רק אם תרצה תיישם את מה שכתבתי פה אם הזוגיות שלך תצליח בזכות מה שכתבתי פה אז אני אדע בוודאות שאני הצלחתי לעזור לפחות למישהו אחד בעולם הזה)
 |
|