בית פורומים חידושי תורה

חידוש תורה על ארץ כנען הכנענית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/1/2026 18:37 לינק ישיר 
חידוש תורה על ארץ כנען הכנענית

כתוב בספר במדבר בפרק לה בפסוק יד את שלוש הערים תיתנו מעבר לירדן ואת שלוש הערים תיתנו בארץ כנען ערי מקלט תהיינה שלושת הערים שמעבר לירדן זה שלושת האחים הגדולים של אמיר צרפתי שהם איתן צרפתי אלון צרפתי וארז צרפתי שלושת הערים שבארץ כנען זה שלושת האחים הקטנים של אמיר צרפתי שהם אלמוג צרפתי אדיר צרפתי וארנון צרפתי מהפסוק הזה שאני הבאתי עכשיו מספר במדבר אנחנו לומדים את הדבר הבא אחרי שג'וסלין נקש ויוסף צרפתי הביאו לעולם הזה את שלושת הילדים הגדולים שלהם שהם איתן צרפתי אלון צרפתי וארז צרפתי אלוהים רצה להוריד את הנשמה של אמיר צרפתי לעולם הזה למשפחה של ג'וסלין נקש ושל יוסף צרפתי ואז לפני שאלוהים הוריד את הנשמה של אמיר צרפתי לעולם הזה למשפחה של ג'וסלין נקש ושל יוסף צרפתי באו מלאכי השרת לאלוהים ואמרו לו אלוהים בבקשה ממך אל תוריד את הנשמה של אמיר צרפתי לעולם הזה אלוהים אתה יודע כמונו שהנשמה של אמיר צרפתי לא תעשה את השליחות שלה בעולם הזה הנשמה של אמיר צרפתי לא תעשה את אותם שבעה דברים מסויימים שהיא חייבת לעשות אותם ואם היא לא תעשה אותם לא יהיה לה לא עולם הזה ולא עולם הבא אנחנו לומדים את זה ממה שכתוב בספר במדבר בפרק טו בפסוק לא כתוב שם כי דבר יהוה בזה ואת מצוותו הפר הכרת תכרת הנפש ההיא עוונה בה המילים כי דבר יהוה בזה ואת מצוותו הפר רומזות על אותם שבעה דברים מסויימים שהנשמה של אמיר צרפתי חייבת לעשות אותם אחר כך כתוב בהמשך הכרת תכרת הנפש ההיא עוונה בה ורבותינו זיכרונם לברכה למדו אותנו שמה שכתוב בתורה הכרת תכרת הנפש ההיא עוונה בה הכוונה היא שכל מי שעובר על איסור כרת לא יהיה לו לא עולם הזה ולא עולם הבא אחרי זה מלאכי השרת אמרו לאלוהים אלוהים בגלל שהנשמה של אמיר צרפתי לא תעשה את אותם שבעה דברים מסויימים שהיא חייבת לעשות אותם היא גם תגרום לנזק עצום שאין עוד כדוגמתו היא תגרום לכך שהנשמה של שיראל אוחנה תתחתן עם שלושה נשמות אחרות שהם לא הזיווג שלה במקום שהנשמה של שיראל אוחנה תתחתן עם הנשמה של אמיר צרפתי שהיא הזיווג האמיתי שלה משורש נשמתה אנחנו לומדים את זה ממה שכתוב בספר ירמיהו בפרק לח בפסוק יז ובפסוק יח כתוב שם ויאמר ירמיהו אל צדקיהו כה אמר יהוה אלוהי צבאות אלוהי ישראל אם יצוא תצא אל שרי מלך בבל וחייתה נפשך והעיר הזאת לא תשרף באש וחייתה אתה וביתך ואם לא תצא אל שרי מלך בבל וניתנה העיר הזאת ביד הכשדים ושרפוה באש ואתה לא תמלט מידם המילים אם יצוא תצא אל שרי מלך בבל רומזות על אותם שבעה דברים מסויימים שהנשמה של אמיר צרפתי חייבת לעשות אותם המילים וחייתה נפשך רומזות על הבעל הראשון של שיראל אוחנה המילים והעיר הזאת לא תשרף באש רומזות על הבעל השני של שיראל אוחנה המילים וחייתה אתה וביתך רומזות על הבעל השלישי של שיראל אוחנה המילים ואם לא תצא אל שרי מלך בבל רומזות על אותם שבעה דברים מסויימים שהנשמה של אמיר צרפתי חייבת לעשות אותם המילים וניתנה העיר הזאת ביד הכשדים רומזות על הבעל הראשון של שיראל אוחנה המילים ושרפוה באש רומזות על הבעל השני של שיראל אוחנה המילים ואתה לא תמלט מידם רומזות על הבעל השלישי של שיראל אוחנה אחרי שמלאכי השרת אמרו לאלוהים את כל זה אלוהים אמר להם תשתקו אני יודע מה אני עושה אלוהים ידע את מה שמלאכי השרת לא ידעו אלוהים ידע שהנשמה של אמיר צרפתי תכתוב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד ובזכות אותם שבעה סדרים הנשמה של אמיר צרפתי תעשה תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהנשמה של אמיר צרפתי הייתה חייבת לעשות אותם כך שהנשמה של אמיר צרפתי יהיה לה גם עולם הזה וגם עולם הבא אנחנו לומדים את זה ממה שכתוב בספר דברי הימים חלק א בפרק ב בפסוק טו כתוב שם אוצם השישי דויד השביעי המילים דויד השביעי רומזות על אותם שבעה סדרים שהנשמה של אמיר צרפתי תכתוב אותם וכתוב בספר מלכים חלק ב בפרק כ בפסוק א בפסוק ב בפסוק ג בפסוק ד בפסוק ה ובפסוק ו כתוב שם בימים ההם חלה חזקיהו למות ויבוא אליו ישעיהו בן אמוץ הנביא ויאמר אליו כה אמר יהוה צו לביתך כי מת אתה ולא תחיה ויסב את פניו אל הקיר ויתפלל אל יהוה לאמור אנה יהוה זכור נא את אשר התהלכתי לפניך באמת ובלבב שלם והטוב בעיניך עשיתי ויבך חזקיהו בכי גדול ויהי ישעיהו לא יצא העיר [חצר] התיכונה ודבר יהוה היה אליו לאמור שוב ואמרת אל חזקיהו נגיד עמי כה אמר יהוה אלוהי דויד אביך שמעתי את תפילתך ראיתי את דמעתך הנני רופא לך ביום השלישי תעלה בית יהוה והוספתי על ימיך חמש עשרה שנה ומכף מלך אשור אצילך ואת העיר הזאת וגנותי על העיר הזאת למעני ולמען דויד עבדי המילים צו לביתך כי מת אתה ולא תחיה רומזות על אותם שבעה דברים מסויימים שהנשמה של אמיר צרפתי הייתה חייבת לעשות אותם נשים לב גם שכתוב שם בפסוק שהבאתי מספר מלכים חלק ב מת אתה ולא תחיה כלומר הנשמה של אמיר צרפתי אין לה לא עולם הזה ולא עולם הבא רק בגלל שהיא לא עשתה את אותם שבעה דברים מסויימים שהיא הייתה חייבת לעשות אותם עכשיו אנחנו נשים לב לדבר מעניין ביותר כתוב שם בפסוק שהבאתי מספר מלכים חלק ב ביום השלישי תעלה בית יהוה המילים האלו רומזות על שלושה סוגים של ספרים שהם המשנה התוספתא והתלמוד ואנחנו אמרנו כבר שהנשמה של אמיר צרפתי כתבה את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד אחרי המילים האלו כתוב והוספתי על ימיך חמש עשרה שנה ומכף מלך אשור אצילך ואת העיר הזאת וגנותי על העיר הזאת למעני ולמען דויד עבדי אנחנו לומדים מפה שבגלל שהנשמה של אמיר צרפתי כתבה את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד אז הנשמה של אמיר צרפתי עשתה תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהנשמה של אמיר צרפתי הייתה חייבת לעשות אותם כך שהנשמה של אמיר צרפתי יש לה גם עולם הזה וגם עולם הבא

תוקן על ידי Amir012345 ב- 02/01/2026 19:16:44

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2026 19:41 לינק ישיר 

https://forums.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=24&topic_id=3387063&forum_id=750

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2026 12:23 לינק ישיר 

בורא עולם גלוי וידוע לפניך שהייתי חייב לעשות שבעה דברים מסויימים ובגלל שלא עשיתי אותם נגזר על שיראל אוחנה שהיא תתחתן עם אותם שלושה בעלים שהיו לה שהם לא הזיווג שלה משורש נשמתה במקום שהיא תתחתן איתי שאני הזיווג שלה משורש נשמתה אני הוכחתי את זה מפסוקים מסויימים שכתובים בספר ירמיהו בפרק לח בורא עולם אני מבקש ממך אני מתחנן אליך תעשה שאלחי תם יתן לשיראל אוחנה את הגט שהיא כל כך רוצה לקבל ממנו בורא עולם לא יתכן שבגלל שאני לא עשיתי את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם ששיראל אוחנה תהיה תקועה עם אלחי תם לנצח נצחים והיא לא תקבל ממנו את הגט שהיא רוצה כל כך רוצה לקבל ממנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2026 01:00 לינק ישיר 

שלום לך הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך שיהיה לך שבוע טוב ומבורך הרב צח מלול רציתי לומר לך משהו אני אמרתי לשיראל אוחנה שאני משתדל להתפלל גם עליה ואז אני אמרתי לה שאני לא רוצה לשקר לה שאני מתפלל יותר על אמא שלי מאשר עליה בגלל כל מה שקורה עם אמא שלי שיראל אוחנה אמרה לי שהיא מבינה אותי שאמא קודמת לכל אני מקווה מאוד שהתפילות שלי יתקבלו כך שאמא שלי תהיה בריאה והיא תחזור הביתה ושיראל אוחנה תקבל את הגט שהיא כל כך רוצה לקבל מבעלה הנוכחי והרע אלחי תם אני מתפלל על שיראל אוחנה שהיא תקבל את הגט שהיא כל כך רוצה לקבל מבעלה הנוכחי והרע אלחי תם בתפילות שלי עליה אני מאשים את עצמי בכל מה שקורה איתה כמו שכתבתי באותה אגדה שזה ששיראל אוחנה התחתנה עם אותם שלושה בעלים שהיו לה זה רק בגלל שלא עשיתי את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם כלומר אם הייתי עושה את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם אז שיראל אוחנה הייתה מתחתנת רק איתי כך שאני הייתי בעלה הראשון ובעלה האחרון של שיראל אוחנה והיו לי ממנה ילדים שזה כבר לא יהיה לצערי הרב כי היא לא רוצה עוד ילדים אחרי כל הסבל שהיא עברה בהיריון שלה ובלידה שלה אבל אני אכבד אותה כלומר אם אני אזכה להתחתן איתה אני לא אביא איתה ילדים לעולם במקום זאת אני אהיה האבא החורג של ליאם שמעון הבן שלה ושל בעלה הנוכחי והרע אלחי תם הרב צח מלול תראה אני אומר לך עוד משהו אם אני לא אזכה להיות בעלה הרביעי של שיראל אוחנה זמן מה אחרי שהיא תתגרש מבעלה הנוכחי והרע אלחי תם אז אני אדע בוודאות שהיא לא הזיווג שלי משורש נשמתי ואני לא הזיווג שלה משורש נשמתה אני אומר לך את זה כי לפי אותה אגדה שאני כתבתי אותה בגלל שאני לא עשיתי את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם נגזר על שיראל אוחנה שהיא תתחתן עם אותם שלושה בעלים שהיו לה שהם לא הזיווג שלה משורש נשמתה והיא לא הזיווג שלהם משורש נשמתם אני הוכחתי את זה מפסוקים מסויימים שכתובים בספר ירמיהו בפרק לח גם את זה אני אומר בתפילות שלי על שיראל אוחנה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > חידוש תורה על ארץ כנען הכנענית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext