חידוש תורה על קורל וולף
משפחה יקרה תדעו לכם אני הייתי אובססיבי לליהיא בן דניאל מחודש מאי של שנת 2014 עד חודש אוגוסט של שנת 2020 אני הייתי בטוח שאני אהיה אובססיבי אליה לנצח נצחים לעולם ועד למזלי זה לא כך בימים הראשונים של חודש אוגוסט של שנת 2020 אני הכרתי את קורל וולף עד היום אני זוכר את המספר הנייד שלה בעל פה אני הכרתי אותה באשפוז יום שהיה במרפאת בארי בבני ברק האשפוז יום התחיל בימים הראשונים של חודש מאי של שנת 2020 זמן קצר אחרי שפיטרו אותי משופרסל שלי שהיה ברחוב ההסתדרות בגבעתיים מול הבית שלי פיטרו אותי משם בתאריך 23.4.2020 זמן קצר אחרי שהתחיל הקורונה בחודש מרץ של שנת 2020 בגלל שלא רציתי לשים מסכה בזכות זה שאני הכרתי את קורל וולף הפסקתי להיות אובססיבי לליהיא בן דניאל שנתיים לאחר מכן בשנת 2022 כשהייתי בן 33 אני הכרתי את שיראל אוחנה זמן קצר אחרי שהיא התגרשה מבעלה השני אחיעד שלמה שהיא הייתה נשואה לו ארבע שנים משנת 2018 עד שנת 2022 היא החליפה את קורל וולף מאז שאני הכרתי את שיראל אוחנה אני רוצה רק את שיראל אוחנה אבל היא דחתה אותי מכל מיני סיבות בין היתר בגלל הבטן הקטנה שלי שיש לי שזאת הסיבה העיקרית לפי אותה אגדה שאני כתבתי אותה שאני ושיראל אוחנה מוזכרים שמה אני הזיווג האמיתי שלה משורש נשמתה של שיראל אוחנה ושיראל אוחנה היא הזיווג האמיתי שלי משורש נשמתי ברמת העיקרון אני הייתי אמור להיות בעלה הראשון ובעלה האחרון של שיראל אוחנה אבל בגלל שאני לא עשיתי את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם נגזר על שיראל אוחנה שהיא תתחתן עם אותם שלושה בעלים שהיו לה כמו שהסברתי שם בהרחבה אני מקווה מאוד שאלוהים יושיע את שיראל אוחנה מבעלה השלישי והאחרון אלחי תם בחודש נובמבר של שנת 2022 זמן קצר אחרי שהכרתי את שיראל אוחנה עברתי לגור בחדר החדש שלי בחודש נובמבר של שנת 2023 שיראל אוחנה התחתנה עם בעלה השלישי והאחרון אלחי תם
תוקן על ידי Amir012345 ב- 29/01/2026 15:50:50
 |
|