בית פורומים חידושי תורה

חידוש תורה על אמא שלי זיכרונה לברכה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/4/2026 15:30 לינק ישיר 

כתוב בספר ויקרא בפרק כה בפסוק ח בפסוק ט בפסוק י בפסוק יא בפסוק יב ובפסוק יג וספרת לך שבע שבתות שנים שבע שנים שבע פעמים והיו לך ימי שבע שבתות השנים תשע וארבעים שנה והעברת שופר תרועה בחודש השביעי בעשור לחודש ביום הכיפורים תעבירו שופר בכל ארצכם וקידשתם את שנת החמישים שנה וקראתם דרור בארץ לכל יושביה יובל היא תהיה לכם ושבתם איש אל אחוזתו ואיש אל משפחתו תשובו יובל היא שנת החמישים שנה תהיה לכם לא תזרעו ולא תקצרו את ספיחיה ולא תבצרו את נזיריה כי יובל היא קודש תהיה לכם מן השדה תאכלו את תבואתה בשנת היובל הזאת תשובו איש אל אחוזתו נשים לב שלא כתוב בפסוק בשנת היובל הזאת תשובו איש אל אחוזתו ואל משפחתו יש לי שאלה למה כתוב בפסוק ושבתם איש אל אחוזתו ואיש אל משפחתו תשובו למה לא כתוב בפסוק ושבתם איש אל אחוזתו בלי המילים ואיש אל משפחתו תשובו התשובה לשאלה הזאת היא כך ידוע הדבר שמשפחה מורכבת מאמא מאבא ומילדים אמיר צרפתי התפלל על אמא שלו ג'וסלין נקש שתזכה לחיות עוד הרבה מאוד שנים כך שהמשפחה תהיה בשלמותה בסופו של דבר תפילתו לא התקבלה ואמא שלו ג'וסלין נקש נפטרה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > חידוש תורה על אמא שלי זיכרונה לברכה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.