בית פורומים חידושי תורה

חידוש תורה על אכילה אסורה ועל אכילה מותרת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/2/2026 13:21 לינק ישיר 
חידוש תורה על אכילה אסורה ועל אכילה מותרת

כתוב בספר בראשית בפרק ו בפסוק ג ויאמר יהוה לא ידון רוחי באדם לעולם בשגם הוא בשר והיו ימיו מאה ועשרים שנה כתוב בספר דברים בפרק לד בפסוק ז ומשה בן מאה ועשרים שנה במותו לא כהתה עינו ולא נס לחה כתוב בספר ויקרא בפרק יא בפסוק ד אך את זה לא תאכלו ממעלי הגרה וממפריסי הפרסה את הגמל כי מעלה גרה הוא ופרסה איננו מפריס טמא הוא לכם כתוב בספר דברים בפרק יד בפסוק ז אך את זה לא תאכלו ממעלי הגרה וממפריסי הפרסה השסועה את הגמל ואת הארנבת ואת השפן כי מעלה גרה המה ופרסה לא הפריסו טמאים הם לכם נשים לב שגם הפסוק שאני הבאתי פה מספר בראשית וגם הפסוק שאני הבאתי פה מספר דברים מופיע שם המספר 120 עכשיו אנחנו נשים לב שגם הפסוק שאני הבאתי פה מספר ויקרא וגם הפסוק שאני הבאתי פה מספר דברים כתוב שם אך את זה לא תאכלו לא כתוב שם את זה לא תאכלו כלומר יש פה מילה אחת שהיא מיותרת שהיא המילה אך הגימטריה של המילה אך היא 21 אם אנחנו נעשה 120 פחות 21 יצא לנו 99 יש לנו את המספר 120 שתי פעמים ויש לנו את המספר 21 שתי פעמים אז עכשיו אנחנו נעשה עוד פעם 120 פחות 21 כך שיצא לנו עוד פעם המספר 99 עכשיו אנחנו נחבר את שתי המספרים שיצאו לנו ונשים נקודה באמצע כך שיצא לנו המספר 99.99 אנחנו לומדים מפה שכל היהודים וכל היהודיות שיש בעם ישראל שהיו בכל התקופות כולם הם לא עוברים על 99.99% מתוך כל ההלכות כולם של כל המצוות כולם בין אם זה מצוות שכתובות בתורה הקדושה בין אם זה מצוות שתיקנו רבותינו זיכרונם לברכה

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > חידוש תורה על אכילה אסורה ועל אכילה מותרת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext