חידוש תורה על המשפט אלה אלוהיך ישראל אשר העלוך מארץ מצרים
הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול היום אני דיברתי עם הרב שרון בזכותו אני זכיתי לחדש חידוש תורה חדש אני חידשתי שאני עשיתי ארבעה תיקונים התיקון הראשון הוא שאני תיקנתי את שבעת השמות הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם התיקון השני הוא שאני תיקנתי את השם הקדוש אהיה אשר אהיה התיקון השלישי הוא שאני תיקנתי את עץ הדעת טוב ורע התיקון הרביעי והאחרון הוא שאני תיקנתי את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יש להם גם עולם הזה וגם עולם הבא היום אני חידשתי שאני עשיתי תיקון חמישי התיקון החמישי הוא שאני תיקנתי את חטא העגל עכשיו אני אסביר לך איך הגעתי לזה עם ישראל אמרו אלה אלוהיך ישראל אשר העלות מארץ מצרים המשפט הזה מורכב משבע מילים אני כתבתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד יוצא מפה שבזכות זה שאני כתבתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד חטא העגל הגיע לתיקון שלו עכשיו אתה תאמר לי אבל דויד המלך אמר לנתן הנביא ואת הכבשה ישלם ארבעתיים עקב אשר עשה את הדבר הזה ועל אשר לא חמל וארבעתיים זה ארבעה תיקונים אז התשובה שלי אליך היא כך ארבעת התיקונים שאני עשיתי הם כנגד ארבעת החלקים הרוחניים שלי שהם הנפש שלי הרוח שלי הנשמה שלי והחיה שלי התיקון החמישי שאני עשיתי הוא כנגד החלק הרוחני החמישי שלי שהוא היחידה שלי יחידה זה לשון יחיד כלומר התיקון החמישי שאני עשיתי הוא התיקון היחיד שלא רמוז במה שאמר דויד המלך לנתן הנביא
 |
|