בית פורומים עצור כאן חושבים

לב חרדי עם ראש רפורמי, עובד?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/6/2012 23:02 לינק ישיר 

הקשר הוא שהרבי זצ"ל כתב שמתוך שהאמינו שאותו האיש נביא הגיעו לע"ז, ואילו תלמידיו טוענים שהיה נביא ומשיח וחלקם גם הם הגיעו להפיכת הרבי ז"ל לאלהים, שלא יתכן שימות וכד' דהיינו עבודה זרה.
           לגבי הרב שך אני לא רואה את עצמי יכול להגן עליו בכלל ובפרט לא בהקשר הנידון , מאידך אני גם לא רואה יכולת אמיתית להשוות את מעשיו למעשים בעייתים אחרים, וגם לא לקבוע שהוא עשה הכל בזדון ואילו הם (שמרבים מחלוקת בזכות עצמם ולא מהססים לקרוא למתנגדיהם ס"א עמלק ועוד כיו"ב אמרי שפר... :-( ) תמימים , ולקבוע מה גרוע יותר ומה פחות, ולכן אני משאיר את השיפוט לקב"ה , או למישהו/י אחר שרואה את עצמו כשיר לכך.
           נראה לי שנכון יותר ללמוד מכל המחלוקת הזו איך לא נכון להתנהל מכל הכיוונים בכלל, ואם אנחנו רוצים באמת להגיע למקום אחר כחברה (שלא לדבר על שאיפות משיחיות כאלו או אחרים) בפרט, ופחות להמשיך אותה ולקבוע מי היה גרוע יותר ומי פחות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2012 17:08 לינק ישיר 

ויש גם להפך, לב רפורמי עם ראש חרדי ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2012 17:10 לינק ישיר 

למען הדיוק
לב קונסרבטיבי

זה היה אחד מהפשקווילים שנהניתי מהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2012 17:13 לינק ישיר 

[בשיחה עם א' מאנשי מכון מורשה להנחיל, טען שלהד"ם והמכתב הזה מעולם לא נכתב ע"י הסמינר, לטענתו יש בידו מכתב מעו"ד שלהם המצהיר על כך. א"כ זה לב חרדי..]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2012 17:16 לינק ישיר 

תודה למעירים !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2012 17:17 לינק ישיר 

אני רק התיחסתי לעובדה ש JTS מפיץ פשקוייל בסגנון חרדי, אין לי מושג מי צודק.

תוקן על ידי בעלבעמיו ב- 21/06/2012 17:18:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2012 17:31 לינק ישיר 

בעלבעמיו כתב:
אני רק התיחסתי לעובדה ש JTS מפיץ פשקוייל בסגנון חרדי, אין לי מושג מי צודק.

תוקן על ידי בעלבעמיו ב- 21/06/2012 17:18:11

צ"ל שחרדי מדפיס פשקוויל בשם jts ולא שם לב שלעולם הם לא היו כותבים פשקוויל בסגנון כזה [מה? באמת כתוב בשו"ע שאסור לגזול? השו"ע מחייב?] 
[לטענת צד אחד עכ"פ] 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > לב חרדי עם ראש רפורמי, עובד?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.