בית פורומים עצור כאן חושבים

בעצב תלדי בנים והאפידורל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/2/2013 23:49 לינק ישיר 

שלום לכולם אני אותו רופא (ליוש) שנתן הרצאה בפורום רבני על נושא האפידורל לפני כ17 שנים והקישור מופיע באחת התגובות. מאז ביצעתי כעשרת אלפים אפידורלים היות ואני עובד זה יותר מעשור בחדר לידה באופן בלעדי בבית חולים שמבצעים בו מעל שבעת אלפים אפידורלים בכל שנה. ברוח הפורים הקרב אומר מה שאני נוהג לומר לאותם ספקנים לגבי ה"מיצווה"/"קללה" של בעצב תלדי כי האפידורל עובד על העצב דווקא לכן זה מצווה דאוריתא לעשות אפידורל...מי שרוצה סברה יותר רצינית שיעיין בנועם אלימלך ( הנמצא בכל חדר אצלנו...) בפרשת כי תשא תמצאו הארה לגבי שלוש דרגות של עוזרי הזולת: אלה שעוזרים כי כדאי להם אלה שעוזרים כי לא מסוגלים לשאת את סבל הזולת ואלה - הדרגה האמיתית - שעוזרים כי בכך בעצם מקלים על צער השכינה הקדושה בבחינת בכל צרתם לו צר. (סיכום שלי כדאי לראות אותיות מחכימות) יוצא מכך לעניות דעתי שלא נכון עושים אלה הנמנעים מלקבל שיכוך כאבים בלידה (למשל) כי הרי מגבירים בכך את צער השכינה? חומר למחשבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2013 00:04 לינק ישיר 

שלום לכולם אני אותו רופא מרדים שנישטאיך מפנה להרצאתו בפורום רבנים-רופאים לפני כ 17 שנים. מאז ביצעתי עוד כעשרת אלפים אפידורלים בחדר לידה של בית חולים שמבצעים בו מעל שבעת אלפים אפידורלים (חסידי חסידות גדולה כנראה...) וברוח הפורים הקרב אומר כי האפידורל עובד על העצב לכן זה מצווה דאוריתא לבצע אפידורל.... מי שרוצה סברה  רצינית יותר יעיין בנועם אלימלך פרשת כי תשא ד"ה כי תשא את ראש..."נרא' לפרש דהנה יש בני אדם..." לעני"ד יוצא מדבריו כי לא נכון להמנע מלקבל שיכוך כאבים כי הרי בכך מגבירים את צער השכינה הקדושה. חומר למחשבה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2013 00:08 לינק ישיר 

לאבכוונה נשלח פעמיים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2013 00:25 לינק ישיר 

'נמסר לי ש...' זו רכילות.

הוראה המצווה על אחר לסבול לשם הסבל עצמו היא אוילית ומרושעת. טיפש הוא המוכן לציית לכל דבר שטות.           

הרוצה לאכול בזעת אפו, אל ילך לחנות לקנות ככר. ילך בשדה ויקושש לו זרעי שעורה ושבולת בר, ויטחן באבן, וידליק עת בשפשוף עצים, ויאפה לעצמו, ואל יטיף לאחרים.

ואתם, במה אתם עוסקים? חסרים אתם ענינים רציניים שאתם נטפלים לכל דבר שטות, בונים עליהם מגדלים של בועות סבון?

עודד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2013 08:18 לינק ישיר 

יש לחקור לשיטת אותו אדמור אם יש להאריך את הדרך לבית הכנסת בדרך עוקפת לשם שכר פסיעות מוגבר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2013 10:39 לינק ישיר 

סיפר חסיד לדתי לייט, כשאני נכנס לבית הכנסת להתפלל אני מכניס חצץ לנעלים ועומד עליהם בזמן תפילה.
אמר לו הלייט -אני יותר ממך, כשאני עומד ומתפלל בבית הכנסת. כאילו אני עומד על גחלים לוחשות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > בעצב תלדי בנים והאפידורל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.