בית פורומים עצור כאן חושבים

שוב מחקו את אשכול גור!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/7/2003 00:51 לינק ישיר 
שוב מחקו את אשכול גור!!!

שוב מחקו את אשכול גור. הפעם לא את כולו, אלא "רק" רבע ממנו!

מה הם רוצים מן האשכול הזה?

הוא עבר בדיקות קפדניות בשבע עיניים, ואף ביותר. הוא עבר צינזור אחר צינזור, כמה פעמים ביום. הוא כבר עמד לפני סיומו (להערכתי תוך שבועיים היינו מגיעים לסוף). לא נאמרה בו מילה אחת שיש בה אפילו אפשרות רחוקה של עבירה על החוק. אז מה יש להם נגדו?

למחיקה לא הייתה כל הצדקה. מגיע לנו דין וחשבון על מניעיה, ואנו תובעים להחזיר את ההודעות המחוקות - ולאלתר.

במידה שפניה זו לא תיענה - ועל אחת כמה וכמה אם תימחק כמנהג המערכת - ראוי לפנות עם הסיפור הזה לעיתונות.

א"ג.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2003 16:58 לינק ישיר 

טרם פנות למלחמה יש לפנות לבירור להיידפארק!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2003 18:02 לינק ישיר 

ההודעה הבאה נשלחה אל ארנון:
אנו מחכים לתשובה.

---

ארנון היקר לליבנו
שלום וברכה

אני פונה אליך בענין עגום הקשור לפורום "עצור כאן חושבים".
האשכול על גור,
http://hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=468645

עבר שוב "טיפול". הפעם נמחקו ממנו שני דפים או יותר.

אולי עלינו להודות לכם, שהתחשבתם בנו ולא מחקתם את כל האשכול. בה במידה, אנו מקפידים על שנמחקו גם דפים אלו.

עד כמה שחוקת הפורום מוכרת לי, מותר להביע כל דעה ולפרסם כל דבר שאינו פוגע על פי חוק. האשכול הזה נבדק על ידי כל מנהלי הפורום, ואני בתוכם, כמה פעמים ביום, כדי להסיר כל ביטוי פוגע (ויש בודדים כאלו, ביניהם בלתי ניתנים לחסימה, והם נמחקים מייד כשנתקלים בהם). כידוע לך, מנהל הפורום שלנו הינו משפטן, והוא קיבל אחריות אישית לוודא שלא יהיו בעיות משפטיות כלשהן.
האשכול, להזכירך, כיון שאתם עמוסים מאד ואולי שכחתם, נפתח ומתנהל בידי חוקר חשוב מהאוניברסיטה. אין בו שום מטרה לפגוע, וגם אין בו תכולה פוגעת.

לפיכך, אנו חוזרים על בקשתנו מאז:

א. להחזיר את הדפים המחוקים, שמהווים חומר רקע למחקר.
ב. להודיע לנו מראש על כל בעיה שמתעוררת באשכול.

הרשה לי להוסיף דבר מה אישי, וסליחה שאני מאריך.

אנו אסירי תודה להייד פארק על האירוח המופתי שמוענק לנו כאן למעלה משנה. אנו יודעים היטב כי אתם עומדים בלחץ גדול מאד עקב התביעה שהוגשה נגדכם, וצר לנו בצערכם.

אולם גם אם אנו מבינים את הלחץ, אין אנו רואים בו הצדקה למחוק באופן חד צדדי פרי עמל של משתתפים רבים. הפורום שלנו, עד כמה שידוע לי, הוא אחד הגדולים בהייד פארק, ובוודאי אחד המעולים שבהם - וסליחה שאני מונה שבחי עצמנו. האשכול שנמחק מייצג השקעה רבה של כותבים וקוראים. מדוע ליטול מהם את פרי עמלם? ועוד ללא שום עילה משפטית כלשהי?

אשמח מאד על הבהרה ותיקון של כל הנקודות האלו. והנני עומד לרשותכם בכל עת לצורך הבהרה.

בשם הנהלת הפורום

שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2003 20:47 לינק ישיר 

לא כ"כ מבין על מה הרעש ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2003 17:59 לינק ישיר 

הנהלת הפארק מתעלמת לחלוטין, ואפילו לא עונה, ולו תשובה פורמלית מתחמקת, עד כדי כך מזלזלים בנו ?.

תוקן על ידי - נופתצופים - 16/07/2003 18:02:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2003 18:54 לינק ישיר 

שלא כדרכי ושלא כמנהג הפורום, החלטתי להביא את מכתבי זה בשני אשכולות, והמוחק ימחק.

חברים יקרים

אני כותב לכם את ההודעה הבאה בצער רב.

על פי תכנוני, האשכול היה אמור לדון בעוד שניים שלושה נושאים, ואז הייתי מביאו לסגירה מכובדת. ואולם, לחץ מי שלחץ וארנון, כדרכו, התקפל ומחק ביד קלה את כל שלושת העמודים האחרונים של האשכול. כך דרכו של מי שמצהיר על מאבקיו למען חופש הביטוי באינטרנט. הצביעות והסטנדרט הכפול - חוגגים.

כל מי שראה את האשכול ידע, כי לא הייתה לכך כל הצדקה. התלונות על מהלכים שרירותיים אלה לא זכו אפילו לתגובה.

ואולם, נראה לי כי מנהלי הפורום שלנו, וכן קוראיו, שאמורים היו לצאת למאבק מחודש, כבר רפו ידיהם מן המערכה והסתפקו בקשת תגובות הנעה בין אדישות לרפיסות. אינני מאשים אותם על כך, אך אני מצטער על התוצאה. לא כך קיוויתי לסיים את האשכול.

זכינו לאשכול מרשים ביותר (אם נחבר את החדש עם הישן): כ16- עמודים, עם מאות רבות של הודעות ואלפי צפיות, שהצליח לנוע על פני תקופה של כ150- שנה, שבעה אדמו"רים, עם כל העליות וכל הירידות, עם ההיבטים ההגותיים, החברתיים והאישיים (כן, גם קצת האישיים; ולא עברנו שום עבירה). זכינו לקשת יפה של תגובות ומגיבים, ירדנו למעמקים, הצתנו להבות, וגם כשהיה משעמם היה טוב, כי לקחנו אויר לקראת הפרק הבא (יתר על כן, גם מקצת מבקריו של האשכול לא עמדו בפני יצרם וכתבו בו). כל זה נגמר כעת באופן די משפיל. קיבלתי הצעה כלשהי להמשיך את האשכול במתכונת אחרת, אבל נדמה לי שיהיה בכך רק כדי להוסיף השפלה על השפלתנו.

אני בטוח שארנון אומר: "וואללה, נהדר! סוף סוף גמרנו את כאב הראש הזה". אני מקווה שאחרים, המבינים קצת יותר מה הפסדנו, מגיבים אחרת.

מתוך תחושת חוב לאשכול ולקוראיו, אביא כאן כלשונן שתי תגובות שקיבלתי, ושהתעתדתי לדון בהן. כמובן, תוכלו להתייחס אליהן כרצונכם.

כמו כן, אציג אי"ה סיכום קצר של כמה ממסקנותי בעקבות האשכול. אח"כ אצא לחופשה. כבר ממש לא כיף לי לכתוב פה.

המערכה הזאת הסתיימה בנצחונם של הכוחות הפחות טובים. ואולם, מחקר גור יימשך, כי גור מעניינת, כי גור איננה טאבו, כי אף חוקר של גור איננו מבקש להרע לגור אלא להבין אותה. אשר על כן, כל המעוניינים להוסיף ולדון בה, מוזמנים להתכתב איתי בתיבה האישית. ידו הארוכה של ארנון לא תשיגכם שם (אני מקוה…), ולהערכתי, אם מן השמיים יסייעוני, עוד יהיו פירות גם לאשכול וגם (ועוד יותר!) למכתביכם הרבים לתיבתי האישית, בעבר ובעתיד.

שלכם

א"ג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2003 19:10 לינק ישיר 

אני מזדהה לגמרי עם המחאה נגד היידפארק, אבל אינני חושב שיש לך מה להתלונן על מנהלי הפורום ולהוציא עליהם את קוצר רוחך בליווי מחמאותיך.

גם אני הייתי בין 'מקצת' מבקריו של האשכול אבל למה לטעון שכל שמבקר אותך פועל מתוך יצר? אף אחד לא טען שפתחת את האשכול ונקשרת אליו מתוך שום יצר, אז למה להפוך את רשות הכתיבה כאן להתנהגות השכיחה בין באסטות שוק מחנה יהודה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2003 21:41 לינק ישיר 

אידך,

אין לי אלא להביע את הזדהותי.

האם יש משהו שניתן היה לעשותו ולא נעשה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2022 13:48 לינק ישיר 

האשכול המדובר ננעל

www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=468645

אולי ניתן להמשיך את הדיון על ההתפצתחויות, כאן

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > שוב מחקו את אשכול גור!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext