בית פורומים עצור כאן חושבים

מדוע אנשים יולדים ילדים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/3/2010 21:50 לינק ישיר 
משפחות מקוללות ילדים

ידוע לכל חרד כי בקרב פתיי קהלינו (שהם בעצם רוב הציבור) רווחת הדיעה שיש להביא ילדים לעולם גם מעבר לכוחות ההורים מכיון שהסבל בעולם מדוד לכל אדם ומי שלא יסבול מצער גידול בנים יסבול מדברים אחרים.
חשוב לציין שסברא זו מקבלת חיזוק מרבנים ואני באופן אישי מכיר לא מעט אנשים שמביאים ילדים מעבר לכוחותיהם מהסיבה הזאת.
ואת התוצאות ניתן לראות בכל ריכוז חרדי, ישנם לא מעט ילדים מוזנחים בגשמיות ורוחניות לבושים ברישול ולא נקיים ילדים רבים גדלים לניוון מחשבתי ולרבים מהם יש שפה דלה וצרות אופקים.
זכורני שבצעירותי היה לי קשה להתרגל לתת תנאים שהיו בישיבה והתפלאתי שלחברי זה לא מפריע עד שהתברר לי שלרבים מהם אין בבית את מה שיש בישיבה.
התברר לי גם שלא בכל בית ארוחת צהריים חמה היא דבר שמובן מאיליו.
לכן רבותי הגיע הזמן להפסיק את הילודה המופרזת ולהחדיר בקרב ההמון שמי שמביא לעולם ילד מתוך ידיעה שהוא לא יכול לספק את צרכיו אינו אלא חוטא ועתיד ליתן את הדין. 
הגיע הזמן גם לשנות את הטרמינולוגיה ומעתה משפחה ברוכת ילדים תקרא משפחה שבה ריבוי הילדים גורם לברכה לעומת זאת משפחה שבה ריבוי הילדים גורם להזנחה תקרא משפחה מקוללת ילדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2010 23:53 לינק ישיר 

ב-ד-י-ד-ו-ת

המניע האטומי לכל פעולותיו של האדם.
החל בנישואין - "לא טוב היות האדם לבדו" - ילדים חברים ופרסום ועשייה , הכל עושה כדי לטשטש את תחושת הבדידיות המעיקה עד אין סוף.
נ.ב.
אין כאן המקום להאריך מאין נובע צורך זה ומה מטרתה וכו'.

תוקן על ידי נבןזאב ב- 20/03/2010 23:55:15

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > מדוע אנשים יולדים ילדים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext