אם הקליפ אינו אסור, אז מדוע עליו להיות חילוני כדי להנות ממנו?
ואם הוא אסור, אזי איך אפשר להמליץ לאדם שיוסיף עבירה על עבירה?
שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו
נשלח ב-23/3/2004 11:16
מיימוני-
מצווה לראות את הקליפ.(לענ"ד הקובעת)
אלא שברור לי שאף אחד חרדי לא ישמע לכופר כמוני.(למה כופר? כי אני ממליץ לראות שירת נכרים צווחנים.נ"ב עיין בשו"ת חוות יאיר שכתב שהרבה דברים ניתן ללמוד משירת הכסילים.)
מיימוני אתה תראה את הקליפ הזה? אם כן אז על הדרך תראה את ליאונרד כהן (כן כן יהודי) בשירו "פירסט ווי טייק מנהטן דן ווי טייק ברלין"
נשלח ב-11/2/2007 13:48
הסיפור עם הנערה מזכיר את הנ"ל ורק משום מה חסר הסוף הטוב... של הסיפור
נשלח ב-11/10/2007 01:03
(MOTI7777,
אם כבר אתה ממליץ על "First We Take Manhattan", אז אך ורק בביצוע של ג'ו קוקר)
נשלח ב-11/10/2007 01:50
שבתאי קור הוא בעל דמיון גדול, וצריך לקחת כל דבריו בערבון מוגבל ביותר.
א. דברתי עם פרופסור מיליקובסקי (חתנו של ר' שמואל רוזובסקי) וסיפרתי לו ששבתאי קור מתפאר שיצא עם בתו. הוא אמר לי לא מיני ולא מקצתיה אלא פעם אחת הם נפגשו לשעה והיא לא הסכימה להמשיך ליפגש אתו או להיות אתו בקשר בכלל.
ב. דברתי עם בנו של ר' ב"ד פוברסקי ושאלתי אותו על הסיפור עם ישראל סגל. הבן בירר אצל אבא שלו וענה לי כך.
1. הקושיא היתה בדף י"ט ע"ב לא בדף ט"ו ע"ב. 2. ישראל סגל שאל את השאלה באמצע השיעור לא בחברותא. 3. לא זכור לר' ב"ד שהוא הצליח ליישב את הקושיא. 4. ר' ב"ד מעולם לא למד חברותא עם שבתאי. 5. ר' ב"ד מעולם לא ביקש משבתאי שישלח מסר לישראל סגל.
נשלח ב-11/10/2007 03:37
שוטנג,
שמא תסבר את אזנינו במה דבריך על ישראל סגל אמורים? עיינתי בקישור שם ולא מצאתי זכר לר' בערל או למשהו במכות.
חלמא טבא חזית?
נשלח ב-11/10/2007 03:39
שוטנג,הסיפור אינו עם שבתאי.מאיפה הבאת את זה שזה היה עם שבתאי?
המספר (אדם נאמן) סיפר לי אותו כבר לפני שנים.ומי שלמד חברותא עם ר' בערל זה הוא(המספר) ולא ישראל סגל.