| נשלח ב-2/4/2004 15:11 |
|
| |
זמני השקיעה בקפריסין
לקראת החג הקרב ובא, ישנם תיירים רבים שומרי מצוות - ומהם אפילו חרדים ממש - שנוסעים לנפוש בקפריסין.
ומי שמופקד על האידישקייט במקום פנה אלי, לברר עבורם את זמני כניסת ויציאת החג והשבת. [ובעיקר בעיר לרנקה, ושאר הערים המרכזיות במקום]
וכמובן שבשביל זה צריך לדעת את זמן שקיעת החמה [וכיוצא בזה] במקום. ניסיתי למצוא זאת באפשרויות החיפוש באיטנרנט ולא מצאתי.
אולי ימצא מישהו מבין חכמי הגולשים כאן, שיזכה ב"זכות הרבים" נפלאה - ויואיל להחכימני בנדון, אם זה על ידי הפנייתי למקום שהדברים מסודרים שם. ואם זה על פי בירורים שיעשה אצל מבינים בדבר, שאני אינני יודע מי הם.
בתודה - ובתקווה להיענות מהירה.
תוקן על ידי - ידענוביץ - 02/04/2004 15:13:10
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2004 15:46 |
|
| |
תודה על הרצון הטוב לעזור - אבל אין באתר שהפנת שום דבר בנוגע לקפריסין.
הידיעה שהזמנים שם דומים לארצנו הקדושה, ידועה ומובנת מאליה - אבל אין די בכך כאשר רוצים לדעת זמן שקיעת חמה מדוייק, בקשר לדינים והלכות הקשורים בכך. ובוודאי שאין הדבר מועיל לידיעת זמני כניסת ויציאת השבת המדוייקים. שהרי גם כאן בארץ, משתנים הזמנים ממקום למקום.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2004 15:54 |
|
| |
בעיות בהבנת הנקרא, ידענוביץ (או שסתם לא גילגלת את הדף למטה)?
בניקוסיה:
4 באפריל: זריחה 6:29, שקיעה 19:10
5 באפריל: זריחה 6:27, שקיעה 19:11
6 באפריל: זריחה 6:26, שקיעה 19:12
7 באפריל: זריחה 6:25, שקיעה 19:13
8 באפריל: זריחה 6:23, שקיעה 19:14
שבת שלום.
תוקן על ידי - חבצל_ת - 02/04/2004 16:10:13
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2004 16:32 |
|
| |
חבצלת!
האם אני אכן נחשד כבעייתי בהבנת הנקרא?
מה שקרה הוא פשוט מאד. כאשר כתבתי את תשובתי, היה זה לאחר שנתקבלה אצלי רק התשובה הראשונה המפנה אותי לאתר חב"ד וכו' - ותשובתי מופנה אכן אל כותב תשובה זו בלבד.
ועכשיו פתחתי שוב, וראיתי את האתר שנשלח על ידי ה"חבצלת" -ואכן אורו עיני, וכבר שלחתי את הלינק לאתר הזה אל שואל השאלה בלרנקה קפריסין. ובשמו ובשמי הנני מודים מקרב לב, ושתמיד תהיו שליחים רק לדברים טובים ומועילם.
אגב: בזכות ה"בעיה" ב"הבנת הנקרא".. חסכתי מעצמי ומשואל השאלה טירחה מיותרת, וכבר שלחתי לו את הזמנים העדכניים כפי שנשלחו במכתב החבצלת השני, ושוב תודה על הכל.
ובימי ניסן חודש הגאולה יהי רצון שיקויים בנו היעוד "ישושום מדבר וציה ותגל הערבה,ותפרח כחבצלת.." במהרה בימינו אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2004 16:49 |
|
| |
ותאכל לו בהצלחה במשאל העם.
וד"ש מהשכן מלמעלה.
שבת שלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2004 21:45 |
|
| |
אני מתכנן בקרוב ליהיות בקפריסין, משהוא מכיר שם מסעדה כשרה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2004 05:22 |
|
| |
אהלון,
גם בארה"ב החליפו עוד לפני החג ואנו המתאחרים!
|
|
|
|
|