בית פורומים בחדרי חרדים חוק ומשפט

טלמרקטינג ? מותר או אסור?-לפי החוק החדש-דואר זבל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/12/2008 14:52 לינק ישיר 
טלמרקטינג ? מותר או אסור?-לפי החוק החדש-דואר זבל

סליחה שאני פותח אשכול נפרד כל נושא הטלמרקטינג

אבל השאלה חשובה לי

ראיתי בעתון כלכליסט של שבוע שעבר כתבה על נושא החוק החדש של דואר זבל ולאצ הבנתי מהכתבה  ה באמת מותר או אסור לגבי טלמרקטיניג

עד עכשיו הייתי מבצע הרבה שיחות של טלמרקרטינג   אבל לא בעזרת תוכנה אלא באופן ידני -פרטי   ולא יודע האם לפי החוק החדש מותר או אסור לבצע שיחה של טלמרקטינג או קידום מכירות באמצעות הטלפון

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2008 22:22 לינק ישיר 

לפי התיקון החדש לחוק אין כל בעיה בביצוע שיחת טלמרקטינג אנושית כלומר שיחה המתבצעת על ידי נציג שרות ולא בדרך של מסר מוקלט .הדברים עולים בבירור מלשון סעיף ב' לתיקון:"לא ישגר מפרסם דבר פרסומת באמצעות פקסימיליה,מערכת חיוג אוטומטי הודעה אלקטרונית או מסר קצר". אני מוסיף קישור לתיקון מס 40 לחוק התקשורת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2014 18:26 לינק ישיר 
שירותי טלמרקטינג

שירותי טלמרקטינג איכותיים ניתן למצוא בחברת GNA אשר מספקת שירות מקצועי ללקוחותיה.

תוקן על ידי asaform ב- 29/06/2014 18:26:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2016 17:50 לינק ישיר 
כדאי לבדוק גם את זה...

אני משתמש בתוכנה מעולה לטלמרקטינג שגם עוזרת לי בניהול העסק והלקוחות...

שווה לבדוק, יש להם 30 יום ניסיון בחינם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2016 22:30 לינק ישיר 

אם אתה מעוניין בחברת טלמרקטינג שפונה לקהל היעד שבו אתה מעוניין בצורה חוקית ומתאמת פגישות עם לקוחות וחוסכת עבורך זמן יקר וכסף?
הנה האתר שלהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2017 10:43 לינק ישיר 

אחד מהדברים הכי מעצבנים במדינת ישראל, היא העובדה שלמרות שנים של מלחמה, עדיין לא הצליחו למגר את תופעת ההטרדות הטלפוניות למיניהם....
יש כאן עו"ד שירים את הכפפה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חוק ומשפט > בחדרי חרדים חוק ומשפט > טלמרקטינג ? מותר או אסור?-לפי החוק החדש-דואר זבל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext