בית פורומים דרכון זר ותרגומי נוטריון

דרעי וחוקים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/1/2023 23:04 לינק ישיר 
דרעי וחוקים

מעמדו ומה זה מחייב, אבל מתברר כי הוא בכלל לא חשב על התוצאות אלא על טובת עצמו ומשפחתו, ומקראוואן ביקש לעבור לווילה ולכמה דירות יחד ובו זמנית כדרכי הגבירים העשירים האשכנזים, ולא לקח בחשבון את התוצאה הקשה לציבור שלו. כן, יש הרבה גנבים גם אשכנים, אבל שימו לב, אלו גרו בצנעה, משה גפני יש לו הרבה יותר כסף מדרעי, חכם, גר בצנעה ומסתגף בשביל שלא יחשדו בו. ליצמן גר בדירה קטנה בשביל שלא יחשדו בו, הוא נפל לא בשל גניבות אלא בשל מעשים שלא היה צריך לעסוק בהם, ואם כן להיות זהיר יותר, אבל דרעי התנהג כגנב ממש, אדם שכל ראשו היה באיך לגנוב מן המדינה, לקח שוחד, הלבין כספים עשה מעשים אשר גם מי מי שעושה זאת מבין שאסור להסתכן בדרך כפי שעשה זאת
מילא בפעם הראשונה, הוא היה צעיר וטיפש לא לקח בחשבון את התוצאה, אבל חשבנו שלאחר שישב בכלא וחזר להנהגה הוא מבין כי חובה עליו להיזהר, וגם אם לא בשביל עצמו בשביל הציבור שהוא מייצג לא לבזות אותם, ומה מתברר, הוא ניצל את הציבור שלו לטובת עצמו בלבד עד כדי שחזר שוב ושוב על מעשים שכל ילד מתחיל היה מבין כי זה אסור במיוחד אחרי שכבר פעם נפלת

הגמרא אומרת כי שוטה אסור לרחם עליו, דרעי התנהג כשוטה ממש, שימו לב, מוסדות רבים גונבים סכומים גדולים אבל העומדים בראש לא מתלכלכים, מי שיושבים הם המנהלים שעל שמם מתלכלכים. דרעי כנראה לא נותן אימון באחרים אפילו לא באחיו, ועובדה שהוא זה שהתלכלך ולא אחרים שאמורים היו לעשות בשבילו את המלאכה ואת עצמו להשאיר נקי, בשביל לשמור על כבוד הציבור שהוא מייצג

דרעי מכיר את מערכת המשפט בישראל, ולכן חובה היה עליו להיזהר פי כמה, הוא ידע כי ממתינים לו בסיבוב בשביל להחזיק אותו חזק בגרון, וכך היה במשך שנים, ובמקום שישמר ויזהר הוא עשה מעשים שבהם בגד בציבור שלו, ומהם עליו לבקש סליחה

חיים שאולזון

פורסם על ידי בעולמם של חרדים ב- 15:00:00 אין תגובות:  
שלח באימייל
BlogThis!
‏שתף אל Twitter
שתף אל פייסבוק
‏שתף ל-Pinterest
נפילתו של דרעי על גניבה ולא על יהדות

יהודי שיש לו רגש יהודי אמיתי כואב לו כאשר יהודי אחר בצרה ובמיוחד כאשר הא נופל לבית הסוהר ועוד עניינים כאלה, לא רוצים לראות יהודי נאנק וסובל גם אם לא אוהבים את דרכיו וחולקים על שיטותיו והשקפותיו, חייבים להבדיל בין חילוקי דעות לסבל של יהודי, ולכן לא רוצים לראות במפלת דרעי בצורה שכזו, למרות שעל פי השכל הישר הוא צריך להיענש ומהרבה מאוד סיבות. הבעיה במצב שנוצר, מבקשים להגן על אדם בצרה, אבל מאידך על מה מגינים? על יהדות? או על אדם שגנב לשם גניבה, כפו שקוראים לזה באידיש א קעשענע גנב
דרעי נתפס במעשים הקשורים בגניבות למען כיסו וביתו ולא למען יהדות. כן, היו עוד שנתפסו אבל חלקם לפחות נתפסו מפני שהלבינו וגנבו למען המוסדות או עשו מעשים נגד החוק למען יהדות ואינטרסים חשובים, גם אם זה לא נכון לעשות כך אבל אפשר להתייחס אליו אחרת, הוא אמנם טיפש שלא ידע להבחין בין המותר והאסור אבל המטרה הייתה טובה. במקרה של דרעי המטרה הייתה מלוכלכת, והוא מואשם על גניבות העלמות מס ודברים שאדם במעמדו העבירה היא כפולה ומכופלת, מפני שהוא נושא אחריות ציבורית, וכאשר הוא מתלכלך הוא מלכלך את כל הציבור שלו

אנו נראים מאוד לא טוב ברחוב הכללי השואלים על מי אתם מגינים? על מי שנאבק למען האידיאה שלכם, למען הציבור שלכם, או על מי שגנב והעלים מס ועוד עניינים כאלו, להגן על המעשים הללו אי אפשר מפני שהם אסורים באדם פרטי ועל אחת כמה וכמה באדם ציבורי המחייב זהירות כפולה ומכופלת

אסור לשכוח, מספר נציגי ש"ס שנשפטו, חלקם הצליחו להתחמק מלשבת בבית הסוהר ואחרים ישבו, זה לא מוסיף לשם הטוב של הנציגות של ש"ס, ולכן דרעי חייב היה להיות זהיר פי כמה בשביל לנקות את ש"ס להראות שמי שעומדים בראש נקיים ואינם כאלה, אבל מה אפשר לעשות שהראש של דרעי היה בכמה יצליח לגנוב. אמר מי שאמר, כי דרעי עושה את את החשבון האחד, תפסו אותי על פרוטות המיליונים בסופו של דבר בכיסי

הבעיה שלו שבית המשפט לא עושה לו חיים קלים על מנת להמשיך ולגנוב ואין זה פלא מדוע בכל השנים הוא התנהג בדרך ארץ לבית המשפט חשב שבשל כך ישמרו עלו, עד שחטף את מכת המכות ועתה קולט היכן הוא חי באמת

חיים שאולזון

פורסם על ידי בעולמם של חרדים ב- 14:50:00 אין תגובות:  
שלח באימייל
BlogThis!
‏שתף אל Twitter
שתף אל פייסבוק
‏שתף ל-Pinterest
בג"ץ איבד את אימון רוב הציבור!!!

את בג"ץ לא שופטים על פי פסק דין אחד אלא על פי שרשרת פסקים של שנים, כאשר אתה חי באווירה חד צדדית, כאשר אותו נושא ועניין כאשר מעלה אותו מי שקרוב להשקפת העולם השמאלנית זה עובר את בית המשפט ואם מדובר במי שהוא איש ימין זה לא עובר אז אין לציבור מה לחפש בבית משפט כזה. אני עובר על מאות פסקים של בג"ץ ומוצא כי הנטיה מאוד ברורה, מראש אתה יודע מה יפסקו ולכן אין זה פלא כי במדינה שרוב רובו של העם אינו שמאלני וערבי שיאבד את האימון בבית המשפט
אין אפילו מינימום של ספק, כי אם היה לנו מצב דומה ודרעי היה בממשלתו של לפיד, בית המשפט היה מסביר כי על פי ה'סבירות' הוא בודאי חזר בתשובה ולכן אפשר לאפשר לו לכהן כשר במשלת לפיד, אבל כאשר מדובר בממשלת נתניהו אז ה'סבירות' היא שפושע טבעו לפשוע וימשיך לפשוע בשבתו בתפקיד כזה ולכן יש לאסור את כהונתו

ה'סבירות' של בית המשפט העליון הוא שמאלני אנטי יהודי ואנטי דתי בכל כך הרבה תחומים, מי שמסוגלים היו להתיר חמץ בפסח בבתי החולים בית משפט כזה אין לו מקום במדינה יהודית. הרחמים שיש להם על ערבים ושמאלנים, והדם האכזרי שלהם לאנשי דת וימין היא ההוכחה הכי טובה כי אין לנו בית משפט, יש לנו מחלקת עינויים לדתיים וימניים ומחלקת רחמים לשמאלנים וערבים

את התדמית הזו יצר בית המשפט במשך של שנים רבות, זה לא מהתקופה האחרונה בלבד, במדינת ישראל אין בית משפט נייטרלי מי שישפוט על פי האמת ועל פי רצון העם ושאיפותיו. כן, רוב הציבור בישראל הוא דתי וימני זו המציאות, ובית המשפט מבקש לדכא את  היהדות והימין ומתנהג כפי שמתנהג

בי אש לא יחשוד כי אני אוהד דרעי. כל מי שקורא את מה שאני כותב עליו שנים יודע כי אני בז ומתעב את התנהגותו, וזועק נגד מעשיו וגניבותיו. ואכתוב כאן בצורה הכי ברורה, אם בית המשפט העליון בישראל היה מתנהג כפי שצריך להתנהג אני הייתי מתייצב בצד של בית המשפט שפסל את דרעי בשל גניבות והעלמות המס. העניין הוא כאשר בית המשפט העליון אינו יודע ללכת בין חלקי העם ולהיות באמצע ושהעם ירגיש שיש בית משפט שלוקח כחשבון את תרבות כל העם ולא רק את תרבות הליברליזם והשמאל הבוחל בכל דבר יהודי, גם כאשר הם ישפטו משפט שאפשר להבין אותו אי אפשר להתייצב לצידו

שימו לב, כל חלקי החרדים והדתיים נגדכם, ומדוע? מפני שההרגשה שנתתם לחרדים ולדתיים שאתם אוייבים להם, לא ידעתם איך ללכת בין הטיפות ולהימנע מחד צדדיות

יותר ויותר מאבדים אימון בבית המשפט הנוכחי ובמסגרתו, ובטענות שהשופטים יבואו לעצמם בלבד הם בישלו את זה לעצמם

חיים שאולזון

פורסם על ידי בעולמם של חרדים ב- 14:40:00 אין תגובות:  
שלח באימייל
BlogThis!
‏שתף אל Twitter
שתף אל פייסבוק
‏שתף ל-Pinterest
דרעי: יש לי אימון מלא במערכת המשפט - במקרה שלי היא טעתה

פורסם על ידי בעולמם של חרדים ב- 13:55:00 אין תגובות:  
שלח באימייל
BlogThis!
‏שתף אל Twitter
שתף אל פייסבוק
‏שתף ל-Pinterest
האמנם 400 אלף קולת הושלכו לפח?

שלום לר' חיים,
מקווה ומתפלל שאתה מרגיש טוב,

איני דן בהחלטת בג״ץ אם היא מוצדקת או לא, אלא בתגובת ש״ס ושופרותיה (כולל השדרן שרון גל) שכביכול בג״ץ פסל 400 אלף קולות של מצביעי ש״ס.

כאן המקום להעיר שבניגוד לנתניהו, דרעי מעולם לא נבחר בבחירות פנימיות, ולכן אין שום אפשרות לטעון שהציבור רצו בו. הציבור בחרו "ש״ס" ולא דרעי. הציבור בחרו ש״ס גם בזמן שאלי ישי עמד בראש המפלגה, וגם עתה רוב הבוחרים שלשלו פתק ש״ס לא מפני דרעי אלא מפני קריאת הרבנים להצביע לש״ס.

מי כן בחר בדרעי?
תזכורת אירועים היסטוריים:
- הרב עובדיה הדיח את אלי ישי ומינה במקומו את דרעי, כי היה "פיקדון".
- נפטר הרב עובדיה.
- דרעי מינה את חכם שלום נשיא מועצת חכמי התורה.
- פורסמה הקלטה שהרב עובדיה אמר שאינו רוצה את דרעי כי הוא עצמאי מדי ולא ישמע לו, ואלי ישי ישר ונאמן.
- דרעי התפטר.
- חכם שלום מינה את דרעי מחדש וגזר עליו לחזור להנהגת ש״ס.

כלומר, דרעי מינה את חכם שלום וחכם שלום מינה את דרעי.

במצב כזה של מפלגה בלי בחירות פנימיות, לטעון שפסילת העומד בראשה כמוה כפסילת קולות בוחריה זה לטעון שמדובר במפלגה פרסונלית, וכשם שישראל ביתנו היא המפלגה של ליברמן ויש עתיד היא המפלגה של לפיד, כך ש״ס היא המפלגה של דרעי. בכך הופכים את הציבור הספרדי לציבור שאינו ערכי אלא סוגד לדמות מוערצת.
פורסם על ידי בעולמם של חרדים ב- 13:50:00 אין תגובות:  
שלח באימייל
BlogThis!
‏שתף אל Twitter
שתף אל פייסבוק
‏שתף ל-Pinterest
כאן לא עוזר לנו 'קופה של שרצים תלוי לו'

בתגובה לפוסט הזה

לכאורה התשובה היתה צריכה להיות כן
חז"ל מפורש הוא (יומא כב:) 'אין מעמידין פרנס על הציבור אלא אם כן קופה של שרצים תלויה לו מאחוריו'.
היש לך אדם שמתאים לתואר הזה 'קופה של שרצים' יותר ממנו?
אמנם, ההמשך הוא 'שאם תזוח דעתו עליו אומרין לו חזור לאחוריך'.
וכאן זה לא שייך. הרי הוא ממנה את הרבנים.

למדן.
פורסם על ידי בעולמם של חרדים ב- 13:45:00 אין תגובות:  
שלח באימייל
BlogThis!
‏שתף אל Twitter
שתף אל פייסבוק
‏שתף ל-Pinterest
האם דרעי הופך להיות הליברמן החדש?

כולנו אוהבים את דרעי שנים וחגיגי מרן הרב עובדיה יוסף זצוקל
אבל ממה שאני מריח בהבנה שלי הולכים לעשות על דרעי מה שעשו לליברמן ודרעי יהפוך להיות מגן המערכת
שעל שהפעולה האחרונה והסופית שינצל דרעי יהיה על ידי כך שאריה דרעי יפנה לנשיא בוזי הרצוג לקבל חנינה
ודרעי יסביר לו שבזכות תמיכתה של ש"ס למענך הנשיא רק בזכות שס אתה ניבחר. ותחון אותי
ובוזי יירצה בתמורה הבטחה שאריה דרעי ירכך את החוקים ואת הרפורמה המשפטית ושלא ייגע ולא יעשה שינויים מרחיקי לכת ורק בתנאי לכך הוא יקבל חנינה ויחזור לממשלה
ולדעתי שמתווך ומעורב בסיפור הזה הלוא הוא בני גנץ
וילחצו על דרעי לקחת ראש הממשלה החלופי כדי לעצור את ביבי ויוכל בתור ראש ממשלה חלופי להטיל וטו על כל חוק ויעצור את החקיקות נגד מערכת המשפט 
וממילא יביא לזריקת סמוטריץ ובן גביר מהקואליציה ויכניס את בני גנץ ויטל בציבור שזה ענין בטחוני ורגיש וזה עתה צריך ממשלה רחבה
מי יודע מה המערכת המשפטית עוד תעשה את דרעי הליברמן החדש על ידי הדיל של החנינה אצל הנשיר ולהעיף את הימין הקיצוני קרי סמוטריץ ובן גביר מהקואליציה.במקרה שכזה ביבי ייזרק מהפוליטיקה
יריב לבין ייברח מהממשלה
והלך טוטלוס על ממשלת הימין לדורות
ותם עידן ביבי והימין 
כי דרעי סגר עסקה עם השמאל והם ייאתגרו אותו
אותי זה ממש מלחיץ בימים האחרונים שזה הולך לשם
ואני כבר שומע ביממה האחרונה שמקורהי דרעי מנסים לייצר משבר בין דרעי לביבי כביכול שעכשיו ביבי האשם המרכזי
תמבין איפה הגענו
זה לא פשוט
אני מקווה שזה לא ילך לשם
אבל דרעי מה אכפת לו לקבל חנינה מה הוא צריך מלחמות?
לכן זה מלחיץ
והנה אני שומע שיריב להין טס לחול היום לחופשה שכנראה הוא כבר מריח את הקומבינה שיכולה להתרקם בין המערכת המשפטית והנשיא לבין דרעי
ימים יגידו...

צריך לשים לב טוב טוב מי היועצים של אריה דרעי בימים הקרובים ואת מי הוא ממדר
אני מקווה שהוא לא יהיה הליברמן החדש ומזה חוששים 
אני שומע הערב את מקורבים מתדרכים שאריה דרעי רוצה רק ראש ממשלה חלופי וזה רק מה שהוא ייקח ולא משהו אחר
בקיצור מה שמנדלבליט ייצרו נגד ביבי זה ימשיך לדרעי העיקר לסנדל את ביבי
פורסם על ידי בעולמם של חרדים ב- 13:40:00 אין תגובות:  
שלח באימייל
BlogThis!
‏שתף אל Twitter
שתף אל פייסבוק
‏שתף ל-Pinterest
והיית משוגע ממראה עיניך - מצעד הרבנים לביתו של אריה דרעי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2023 09:43 לינק ישיר 

חזרה לפורום סקופים וחדשות
ראשיכותרות הסקופים

החופשה הבאה שלך מתחילה כאן
פורום סקופים וחדשות אשכול 783858 

אליהו ניסים 27.02.2320:47
ועדת חוקה: נציגת הנהלת בתיהמש מסרבת למסור עמדה מקצועית בייחס לפרטי הרפורמה ומתחמקת מלהשיב אם זה על דעת אסתר חיות
ערכתי לאחרונה בתאריך 27.02.23 בשעה 20:54 בברכה, אליהו ניסים

חלק א 

חלק ב + ג

by TaboolaSponsored Linksכתבות נוספות
מתלבטים על רכב חשמלי? כנסו וגלו על אופל קורסה e
Opel Corsa-e
"בזכות ויניה חזרתי לשחק... הויניה נותנת לי ביטחון שאני יכול לשחזר את ימיי כקדם״
VINIA - מתנת החיים
האם אתם זכאים לקצבת סיעוד? בדקו זאת עכשיו בשתי שאלות פשוטות
מגן - שרות הגשת תביעות לביטוח הסיעודי
עד 35% הנחה בהזמנה מוקדמת למלון שהוא גן עדן של המזרח התיכון
Elexus Hotel
סיפור קצר 27.02.2320:49
1. בסוף הלכה ''לברר'' וחזרה לומר שזה על דעתם
בתגובה להודעה מספר 0
מוכיח ועד 27.02.2321:14
8. אתה כותב מידיעה? מישהו אחר כתב שהלכה ולא שבה...
בתגובה להודעה מספר 1
מרסו 27.02.2321:18
13. מידיעה!!!!!
בתגובה להודעה מספר 8
צפיתי בדיון עד הדקה האחרונה. חזרה ואמרה!!!
שאול 27.02.2321:39
22. חזרה וענתה את אותה תשובה מפותלת ובזיונית. צפיתי בוועדה בלייב. זה היה
בתגובה להודעה מספר 13
פשוט מופע הזוי לחלוטין
רוניר 27.02.2322:01
27. והכל בעיני המתבונן.
בתגובה להודעה מספר 22
shabor 27.02.2323:27
30. מה אתה ראית?
בתגובה להודעה מספר 27
אליהו ניסים 27.02.2321:17
11. בטוח?
בתגובה להודעה מספר 1
דמו 27.02.2321:47
24. הוכחה נצחת להתערבות פיזית ממש של הנהלת בתי המשפט בסיכול מהלכי חקיקה לגיטימית
בתגובה להודעה מספר 1
לדעתי אין מנוס ממשבר חוקתי עמוק ומהדרת בגץ וגרורותיו לחלוטין מעיסוק בחקיקה בחוק מפורש של הכנסת .אי אפשר להשאיר את הדיקטטורים מטעם עצמם המצפצפים על החוק, כשליטי עליון מטעם עצמם על הממשלה והכנסת.
בן יהוידע 28.02.2308:42
43. השמאל מתנגד בפירוש לתוצאות הבחירות,למדינה יהודית,לדמוקרטיה ולסדרי שלטון הוגנים של מערכות החוק.
בתגובה להודעה מספר 24
אברהם בראל 27.02.2323:28
32. חזרה ועדין אמרה תשובה מתחמקת:
בתגובה להודעה מספר 1
"העמדה שהצגתי היא על דעת מערכת בתי המשפט ועל דעת ראשי מערכת בתי המשפט"

Spook 27.02.2320:50
2. משתינים מהמקפצה ומתנהגים באינפנטליות לשמה. היו יכולים לענות לגופו של עניין במשפט או שניים, במקום זה מתחמקים כמו ילד שאכלו לו את השיעורים.
בתגובה להודעה מספר 0
רוטמן אומר להם כבר חודש שהדעות הפרטיות שלהם לא קבילות ולא משנות שום דבר לגופו של ענייין.
אליהו ניסים 27.02.2320:51
3. המשמעות: פקידים מחרימים את ההליך הדמוקרטי של הכנסת בכדי להכשיל אותן- ולזה קוראים דמוקרטיה
בתגובה להודעה מספר 0
נוזו 27.02.2320:51
4. חובה לראות את שלושת החלקים
בתגובה להודעה מספר 0
שתבינו עם אילו גרורות צריך להתמודד בפקידות הציבורית
העובדת הזו צריכה להיות מחר לפני שימוע וללכת הביתה לחפש עבודה אחרת

אליהו ניסים 27.02.2321:18
14. ואחרי שצופים מומלץ לתרום לקמפיין שלטי התמיכה ברוטמן ולוין שכבר מתקרב למליון ש''ח!
בתגובה להודעה מספר 4
פלומה 27.02.2320:52
5. ראיתי את הדיון.. מביש.. יצאה לבדוק ולא חזרה וגם כשנדאלה שוב ושוב התברברה וניסתה להתחמק.. והעולב של האופוזיציה
בתגובה להודעה מספר 0
ניסה לחלץ אותה .
WB 27.02.2320:52
6. התנהלות מחפירה! השופטים מעבירים את העושר מרבים למעטים. ומקבלים שכר ענק על חשבון הרבים
בתגובה להודעה מספר 0
יוניCohen 27.02.2321:13
7. עצבי הברזל של רוטמן נדירים
בתגובה להודעה מספר 0
האופזיציה מנסה להוציא אותו משלוותו בכל דרך, והוא בחכמה שומר על שלווה ועל שיח דיבור נקי, חסר לו שרק יאמר איזה דבר שנשמע לשתי פני כמו שביבי נפל בו לפני כמה ימים והשמאל הצבוע יחזור על זה בלופ.
זכינו
אליהו ניסים 27.02.2321:16
10. אכן מדהים
בתגובה להודעה מספר 7
זופ-ניק 27.02.2321:27
17. לדעתי זה לא רק עצבי ברזל הוא קרוץ מחומר מיוחד ונדיר לשמוע הערות שטותיות מקרין אלרר כל דקה ולא להתפוצץ זה נדיר
בתגובה להודעה מספר 7

יוניCohen 27.02.2321:33
19. זאתי בכלל הגדה, עם הערות ביניים בלי הפסקה
בתגובה להודעה מספר 17
והוא מוציא אותה טיפשה, בערך כמו לענות תשובות לילדה בת 3 שלקחו לה את הבובה, היא שם בשביל להציק ולהרגיז נטו
מזל דלי 28.02.2300:46
38. ++
בתגובה להודעה מספר 7
ממש חדש 27.02.2321:15
9. שימשיכו בלעדיה...
בתגובה להודעה מספר 0
מרסו 27.02.2321:17
12. היא חזרה בדקה האחרונה והודיעה כי תגובתה על דעת מנהל בתי המשפט
בתגובה להודעה מספר 0
את זה אמרה במפורש. שמעתי את כל דיוני הוועדה ושמעתי במו אוזני. כל מי שטוען אחרת משקר.
היא רמזה כי גם חיות שותפה לתגובה (רוטמן שאל אותה על הנהלת בתי המשפט וחיות, והיא, מסיבות מובנות של נאמנות וכנראה פחד עמוק נקבה רק במהבל בתי המשפט)
אברהם בראל 27.02.2323:31
34. אמרה על דעת ''ראשי מערכת המשפט''
בתגובה להודעה מספר 12

וגם את זה אמרה ממש בשניות האחרונות לפני נעילת הדיון, אחרי אולי חמש פעמים שהתחמקה מלענות ויצאה להרבה זמן
הדיווחים שיצאה ולא חזרה היו בפרק הזמן הזה
מגן ולא יראה 27.02.2321:23
15. חמור מאד. השמאלנים מצפצפים על הדמוקרטיה... פלילי ביותר...
בתגובה להודעה מספר 0
זופ-ניק 27.02.2321:24
16. במדינה מתוקנת פקיד שלא עושה את עבודתו עף הביתה
בתגובה להודעה מספר 0
Like 27.02.2321:28
18. עדיין לא הבנתם את זה?! מערכת המשפט לא מכירה בריבונות העם ע''י נבחריו.
בתגובה להודעה מספר 0
לכן נשיאת העליון לא מופיעה ולא תופיע בועדות הכנסת.
אלכס מהכרמל 27.02.2321:37
20. אני מזהה חונטה כשאני רואה אותה. החוצפה הזו לדבר ככה אל ראש ועדה בכנסת. בוועדת הסנאט היא הייתה מוצאת באזיקים
בתגובה להודעה מספר 0
ANTI-PC 27.02.2321:38
21. אתם שמים לב לרשימה המתארכת של סיבות מדוע חייבים להעיף מכל משרה ותפקיד כל איש שמאל ומשמרות המהפכה שנאמן למשטר האייתולות ולא לציבור?
בתגובה להודעה מספר 0
השמאל רק חושב איך להשאר בשלטון ולבצר את משטר הכיבוש, הדיכוי והאפרטהייד הממוסד נגד היהודים.

חייבים לשחרר את הדמוקרטיה ממעשי האונס הקבוצתיים האכזריים שמבצעים בה האג'נדאים להנאתם.

אם לא בשבילנו אז בשביל ילדינו שיגדלו במדינה שבה יהיו חופשיים בארצם ולא נרדפים על ידי השלטון האג'נדאי של השמאל כמו בגולה.

שישרתו בצבא שיגן עליהם ועל בני משפחתם ולא על המחבלים הערבים/מוסלמים ובני משפחתם תוך הקרבת החיילים היהודים לשם כך.

כל הכבוד לקואליציית המרכז ימין שחושפת את החולאים שהשמאל יצר לעיני כל.

לפרק, לרסק לפורר עד אבק את משטר האייתולות ומשמרות המהפכה האג'נדאית.

מאחל לנו שעוד בחיינו נזכה לראות את האג'נדאים ואת נאמניהם יושבים בחדרי חקירות ומתידדים עם פשפים ואת המשפטים שלהם יקרינו על מסכי ענק כדי שהצדק שנעשה יראה למרחוק.

מעניין אם יתקנו לנו החכמים יום חג לרגל לפילת משטר התרבות הזרה והצלתנו על ידי אלהנו מידם.

יותר מעניין אילו מאכלים יסמלו את משטר הכיבוש, הדיכוי והאפרטהייד של השמאל ואילו את המתיקות שבשיחרור הדמוקרטיה.

האדם החושב 27.02.2321:46
23. לא מבין בשביל מה שלחו את נציגת הנהלת בתי המשפט לועדה, יכלו לשלוח תוכי
בתגובה להודעה מספר 0
היא חוזרת על אותו מסר טפשי, רדוד ואנטי דמוקרטי בלי קשר לשאלה שהיא נשאלת
מהדורה 27.02.2321:58
25. כפול, נא לנחוק
בתגובה להודעה מספר 0
מהדורה 27.02.2322:00
26. רוטמן=עילוי
בתגובה להודעה מספר 0
רוטמן, האיש הנכון, במקום הנכון. לא רואה אדם אחד מהתקשורת או מתחום המשפט שמצליח להתמודד איתו ברמה האינטלקטואלית מה שמסביר מדוע רבים מהמתנגדים כולל אלו ממערכת המשפט מתנגדים להגיע לוועדה בראשותו.
רוניר 27.02.2322:13
28. כשמשחקים משחקים אינפנטיליים
בתגובה להודעה מספר 0
במטרה להטעות ולהציג כאילו מתקיים איזה מערך של , דיונים בכאילו וכאילו קיים איזה שיתוף פעולה,בחקיקה הניפשעת הזאת,
והיא ומערכת המשפט נוהגים נכון ואפילו בחוכמה.
וגם רומזים להמשך וכאילו אומרים למופקרים אל תנסו אותנו.
האדם החושב 27.02.2322:44
29. אם ככה נראית מערכת משפט חכמה בעיניך מה זה אומר עליך?
בתגובה להודעה מספר 28
לחזור על אותו משפט כמו תוכי זה חכם?
להיות שקופים בחוסר שיתוף פעולה עם הרשות המחוקקת שהיא לב הדמוקרטיה זה חכם?
כרגיל אין שום טיעונים הגיוניים ולוגיים שמלווים את תגובותיך.
מי שיצאה פה אינפנטילית היא נציגת מערכת המשפט, מה שהיא מייצגת ואת מי שהיא מייצגת.
shabor 27.02.2323:30
33. והכל בעיני המתבונן - כדברי המשורר.
בתגובה להודעה מספר 29
רוניר 28.02.2300:05
36. על שכמותך החוזר אחרי אחרים
בתגובה להודעה מספר 33
היה לנו מה להגיד כשהיינו ילדים. 
ועכשיו רק רומזים.
רוניר 28.02.2300:01
35. טעות בידך,ֶטעות בזיהוי
בתגובה להודעה מספר 29
זו כבר לא הרשות המחוקקת אלא חבורת עבריינים בחליפות, הזוממים על החרויות של כמעט כולנו. 
למעט מספר לא ידוע של עבריינים מורשעים או מורשעים שבדרך וגם לא מעט מקורבים של.
Chooch 28.02.2304:15
39. מאיזה בחינה הם זוממים על החירויות ?
בתגובה להודעה מספר 35
תוכל להסביר לי בבקשה ?
אליהו ניסים 28.02.2308:21
40. טיעון נהדר להצדקת כל פוטש
בתגובה להודעה מספר 35
ארץ ישראל 27.02.2323:27
31. רוטמן משחק אותה
בתגובה להודעה מספר 0
מול חבורה של ילדים בקייטנה שבטוחים שהוועדה זה תחרות מי יזרוק יותר משפטים לא קשורים.

בשביל המוחים ברחוב אני מתבייש שזה הייצוג שלהם.

אגב, לשמאל שהפריע החיוכים של יש עתיד ליד נתניהו, אני ראיתי את חברי הוועדה משמאל מחייכים...
אליהו ניסים 28.02.2300:11
37. +1
בתגובה להודעה מספר 31
David Sword 28.02.2308:23
41. הגיע הזמן לפיטורים נרחבים בכל משרדי הממשלה.
בתגובה להודעה מספר 0
הגיע הזמן להפסיק ביד קשה את עזות המצח של פקידים שמקבלים משכורת מהמדינה שמסרבים לבצע את הוראות שרי הממשלה.
דרומה מכאן 28.02.2308:27
42. חוק היועמשים לא פותר זאת?
בתגובה להודעה מספר 41
כל הזכויות שמורות לרוטר.נט בע"מ ©

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 11:51 לינק ישיר 

אילן ציאון - עורך דין 0; 3;
@Ilan_Tsion
·
Mar 25
הערכה: "העתירה כנגד חוק הנבצרות" תשמש את בג"ץ כדי לקבוע את סמכותו להתערב בחקיקת יסוד. 

יתכן שהם יקבעו כי: "במקרים נדירים נתונה לבג"צ סמכות להתערב אם הכנסת תעשה שימוש לרעה בסמכות המכוננת שלה". 

ביטול חוק הנבצרות עצמו לא כזה מענין אותם ויש דרכים לעקוף אותו. זו השיטה של הקושרים.
14
10
98
1,640

@Ilan_Tsion
·
Mar 25
הרמטכ"ל הרצי הלוי לממשלה: "עקב מחאת משרתי המילואים, צה"ל על סף צמצום היקף המבצעים".

אולי יותר פשוט הרצי, שתניף דגל ישראל ותצעק: "בושה, בושה, בושה". 

בשביל מה כל הרמזים והמשחקים ?
41
60
443
5,148

@Ilan_Tsion
·
Mar 25
העימות על "חוק הנבצרות" זה כמו שאדם יגדר את ביתו הפרטי וישים מצלמות, וכנופיית הפורצים המקומית "תזדעזע" מהמעשה ותפנה לביהמ"ש בדרישה שיסיר את הגדרות והמצלמות, כדי לא להפריע לפרוץ אליו הביתה.

רק שאצלנו הסיפור מקבל טוויסט, כי שופטי "ביהמ"ש" ביום, הם חברי הכנופייה בלילה. אמיתי לגמרי.
16
51
296
4,845

@Ilan_Tsion
·
Mar 24
חשוב ששופטי בג"ץ יבינו שאם יעזו לבצע "פוטש" ע"י ביטול חוקים מהרפורמה או התערבות בחוקי היסוד, הם יגזרו את דינו של בג"ץ לפירוק וגריטה.

גם אם הדבר יצלח לזמן מה, הרי שהעם לא יאפשר לזה להתקיים לאורך זמן והרודנות תקרוס תוך גזירת עונשים כבדים מאד על הקושרים. תחשבו טוב לפני שתעשו את זה!
14
48
242
2,753

@Ilan_Tsion
·
Mar 24
אני מקבל תגובות של "למה את צופה בערוצי השמאל". בפעם העשירית. חלק מתפקידי הוא "דע את האויב" ולשם כך עלי לצפות בערוצים הללו ולהסב את דעת הקהל כנגד ההסתה שמתנהלת שם. 

אני שמח לשמוע שהעוקבים שלי לא צופים בהם. מעבר לכך, התגובות האלה לא נעימות לי. מי שלא מתאים לו שיסיר ממני עוקב.
20
13
161
2,148

@Ilan_Tsion
·
Mar 24
מזל מועלם צדיקה בסדום בערוץ 11.

בחורה חכמה ורהוטה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חוק ומשפט > דרכון זר ותרגומי נוטריון > דרעי וחוקים