| נשלח ב-30/7/2008 23:47 |
|
| |
מה עושים לע"ד מתעלל?
קניתי דירה לפני חמש וחצי שנים והעו"ד שלי טרם סיים לטפל בתיק, לא עוזר נדנודים איומים, כל פעם הוא מקדם את הענין בעוד משהו קטן ונעצר, מה עושים?? בלשכת עורכי הדין הבנתי שהם יכולים לאיים לא הרבה יותר מכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2008 01:22 |
|
| |
עו"ד שמתעלל
1. ניתן כן לפנות ללשכת עוה"ד.
2. ניתן לפנות לעו"ד אחר שיסיים את ההעברה, ולהגיש תביעה כספית נ' אותו עו"ד בגין ההוצאה הנוספת ועגמת הנפש שנגרמה באי הרישום
בכבוד רב
עו"ד המר
0522873168
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2008 07:16 |
|
| |
אולי תפרט מה בדיוק לא השלים העו"ד בעניין הדירה?
יתכן שהוא מתעכב בגלל טעוות או שגיאה שאינך יודע עליה?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2008 09:27 |
|
| |
אז ככה, הלכתי אליו בגלל המחיר כמדומני רבע אחוז, והוא היה כל כך נחמד עד לרגע שקיבל את הכסף, אח"כ שמעתי שיש לו שם של "לא אמין" בעדינות, הדירה היתה יד שניה בת חמש שנים שהקבלן שלה פשט את הרגל בפרוייקט אחר, כך שיש מפרק בשביל הרישום בטאבו והעו"ד המפרק פשוט אמר לי שזה בלתי יאמן ההתנהגות שלו, כמו למשל אחרי שנתיים מהקניה התברר לי שהוא לא עשה כלום מול המינהל ושם הדירה רשומה על המוכר מבלי שנכתב שהיא נמכרה, בין לבין הוא הספיק לאבד את התיק ולמצוא אותו אחרי חצי שנה,
רק השיחות אליו בחמש שנים עלו להערכתי אלפי שקלים.
כרגע אני מחכה לאישור זכויות ושיעבודים מהמפרק ואח"כ מהמינהל ולדברי העו"ד המפרק זה כמעט מושלם, אך המשפט "כמעט גמור" עושה לי גרדת, אותו שמעתי מהעו"ד הנוכל רבי רבבות פעמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2008 12:50 |
|
| |
בפראפראזה על "שוכר עליהן או מטען", מעבר למה שכתב עו"ד המר, אתה יכול לומר לו שאתה רוצה כבר למכור את הדירה, ושאם הוא יזדרז אתה תיעזר בו גם למכירה.
מסתבר שכמו בכל דבר, עו"ד ברבע אחוז, אפילו שמינית אחוז לא שווה.
בפרט שמדובר בדירה בפירוק, שזה יותר מורכב, ובפרט אם הרישום הוא רק בחברה משכנת ולא בטאבו, שאז יש גם רישום ברשם המשכונות.
רבע אחוז? מי יקח על עצמו אחריות בסדר גודל כזה של מאות רבות של אלפי שקלים בסכום כזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2008 15:17 |
|
| |
רוזנבלום אולי זה דירה של מליון $ ככה שרבע אחוז זה שווה...אבל מצד שני הסיכון עולה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2010 13:48 |
|
| |
| אישאיש כתב: |  | אז ככה, הלכתי אליו בגלל המחיר כמדומני רבע אחוז, והוא היה כל כך נחמד עד לרגע שקיבל את הכסף, אח"כ שמעתי שיש לו שם של "לא אמין" בעדינות, הדירה היתה יד שניה בת חמש שנים שהקבלן שלה פשט את הרגל בפרוייקט אחר, כך שיש מפרק בשביל הרישום בטאבו והעו"ד המפרק פשוט אמר לי שזה בלתי יאמן ההתנהגות שלו, כמו למשל אחרי שנתיים מהקניה התברר לי שהוא לא עשה כלום מול המינהל ושם הדירה רשומה על המוכר מבלי שנכתב שהיא נמכרה, בין לבין הוא הספיק לאבד את התיק ולמצוא אותו אחרי חצי שנה,
רק השיחות אליו בחמש שנים עלו להערכתי אלפי שקלים.
כרגע אני מחכה לאישור זכויות ושיעבודים מהמפרק ואח"כ מהמינהל ולדברי העו"ד המפרק זה כמעט מושלם, אך המשפט "כמעט גמור" עושה לי גרדת, אותו שמעתי מהעו"ד הנוכל רבי רבבות פעמים. |
|
עשית כאן קצת בלאגן.
בשביל מה צריך אישור זכויות בכדי להעביר זכויות?
איך העו"ד המפרק אומר לך שזה כמעט מושלם, אם העו"ד שלך מבצע את העברת הזכויות?
נראה לי שהכי בריא שתיקח את התיק מהעו"ד ותטפל לבד, אם תרצה עזרה תפנה באישי.
שכ"ט של עו"ד לא מעיד על חריצותו או רשלנותו, ראיתי יקרנים שלא עובדים וראיתי זולים חרוצים להפליא, מצד שני אני תמיד מתפלא איך אנשים קונים דירה במיליון משלמים 2% למתווך אבל יעדיפו עו"ד ב-100$ על פני עו"ד ב-1000$ כאשר העו"ד הוא זה שדואג בפועל שלא מכרו לקונה דירה בחלל החיצון ושבסופו של דבר הזכויות יעברו על שם הקונה, אתמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2010 16:15 |
|
| |
קול מהרמה, נקווה שבשנתיים האחרונות הוא כבר סיים את ההעברה.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|