| נשלח ב-17/2/2009 22:42 |
|
| |
דו"ח חניה על תמרור מוסתר - תהליך
לפני כמה חדשים, הייתי צריך להכנס לבית יהב, ברחוב אהליאב פינת ירמיהו בירושלים.
חניתי ברחוב אהליאב, צמוד למדרכה, במקום שהיה נראה לי כשר לחניה ועמדה שם שורה של רכבים.
אחרי עשר דקות חזרתי וראיתי דו"ח על השמשה, עבירה על תמרור האוסר חניה.
לא ראיתי תמרור כזה.
שלחתי ערעור לעירית ירושלים, וקיבלתי תשובה שזה הועבר לטיפול התובע.
אחרי כמה ימים עברתי במקום, חיפשתי שוב תמרור וראיתי אותו מסתתר בין ענפי העץ, מציץ לו ככה.
לפני כמה ימים קיבלתי תשובה מהעיריה, שהתובע מאשר את הדו"ח וכי עלי לשלמו ואין לי זכות ערעור נוספת, אלא אם רצוני להשפט.
היום הלכתי לשם כדי לצלם סוף סוף והנה העיריה הקדימה אותי. הם גילחו יפה יפה את העץ מסביב ואפילו צבעו את הכביש באדום לבן.
מה עושים?
|
|
| נשלח ב-18/2/2009 12:08 |
|
| |
הכל תלוי במידת נכונותך להשקיע זמן ומאמץ.
באגף שפ"ע יש כרטיס עבודה מסודר של כל עבודת גיזום שנעשית.
כך גם ברשות התימרור ובמחלקת הסדרי חניה, האחראים על סימון המקומות לחניה והאסורים לחניה.
לך למשפט, ותזמין את מנהלי המחלקות להעיד. אני משער שבשביל 100 ש"ח, העירייה תוותר.
אולי באמת הגיעה העת שמישהו יעשה את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2009 14:27 |
|
| |
הגיע הזמן? מזמן כבר. מה ארויח מזה?
יש לי תפקידים אחרים בעולם.
וסתם כך, מדובר במאתיים וחמישים שקלים. שווה בוקר אחד, לא חודש עבודה.
עדיין לא ענית לי, על האשכול הקודם שלי, לגבי חניה מחמש וחצי בבוקר. איך אני אמור לשלם עליה?
אפשר לסדר את שני המשפטים בבוקר אחד?
ביחד זה 350 שקלים.
|
|
| נשלח ב-19/2/2009 16:11 |
|
| |
1. לבעל תפקידים אחרים בעולם, יש גם מחירים שהוא צריך לשלם, כדי שיוכל להשלים את יעודו...
2. אפשר לפנות לתובע העירוני, לבקש להישפט על שני האירועים בזה אחר זה, אם לא איחרת את המועד בו ניתן לבקש להשפט בכל אחד מהם.
3. לכשתגיע לידי כך שנקבעו לך מועדים, אזי, כשבועיים לפני הדיון תשלח מכתב רשום, בו הנך מבקש שמנהלי האגפים הנ"ל יופיעו לדיון להעיד. יש בזה כמובן בעיה, כי אם לא תזכה, אתה עשוי להיות מחוייב בהרבה יותר כסף, עבור שכר בטלתם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 19:59 |
|
| |
הנה הגיע יום הדין, המשפט בעוד שבועיים.
התקשרתי ל'חופש המידע' של עיריית י-ם, מאוד נחמדים דווקא.
אלא שכדי לקבל דו"ח גיזום על העץ האמור, עלי לשלם אגרה בסך 93 ש"ח. למי יש רעיון טוב?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2010 19:09 |
|
| |
קיבלת זימון מהר, אני מחכה מעל שנה וחצי לזימון. תטען שהתמרור היה מוסתר, הם יטענו שלא, והתיק ידחה להוכחות, תבקש שהעיריה תגיש תע"צ על מועדי הגיזום וצביעת המדרכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2011 15:49 |
|
| |
לי היה משהו כזה מאחורי התחנה מרכזית (ליד כיכר אלנבי) בי-ם. חטפתי 250 ש"ח. כתבתי מכתב לעירייה מנומק על עמוד שמוסתר מאחורי שיחים מחצר השכנים והורידו לי ל-100 ש"ח.
|
|
|
|
|