בית פורומים בחדרי חרדים חוק ומשפט

נסחטתי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/6/2009 00:16 לינק ישיר 
נסחטתי

איני רוצה להיכנס לפרטי הסיפור כדי לא לחשוף פרטים.

העיקר מה שמעניין אותי עכשיו, איך אני תובע אדם שסחט אותי כסף בתמורה לאי פרסום דברים בלתי נעימים עלי.

ואיך אפשר להוכיח זאת?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2009 15:47 לינק ישיר 

מאחר שעוד לא נולד הסוחט הצנוע והעניו, שדרישותיו צנועות, מדודות ומוגבלות - בעיקר בזמן, הרי שלנצח תהיה עבד לפחד, ולנצח יוכל לסחוט ממך, ולדרוש ממך דרישות נוספות, שבהמשך, אף יתפתחו לכאלה דרישות, שיהוו בעצמם סיבה לסחיטה, שאם לא תשלם לו כך וכך, יפרסם את מה שעשית תחת פחד הסחיטה.

ולכן, את הטיפוסים האלה כדאי לעצור כשהם עוד קטנים, ולגשת מיד למשטרה עם הוכחות.

איך אפשר להוכיח? להקליט, להסריט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2009 18:47 לינק ישיר 

אין לי הוכחות.
ולהמתין עד שיסחט אותי בפעם הבאה, מי יודע מתי זה יקרה.
הוא גם טיפוס זהיר. בפרט שהוא קלט שכבר אני לא מפחד ממנו (תמיד הפחד בהגשת תלונה הוא  שבכך גם ייחשף החלק שלי כאן), אז הוא ייזהר שבעתיים.
אין מצב שאני בא למשטרה מוסר תלונה מפורטת עם סכומים ותאריכים ומקומות, ומספר בהרחבה את הכל, והם קוראים לו לחקירה עד שהוא מודה או משהו כזה? הלא זו העבודה שלהם! מה הם עושים בתיק אונס למשל?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2009 15:41 לינק ישיר 

אם מדובר רק על לשעבר ולא על העתיד, אז זו מילה שלך מול מילה שלו. למה שיאמינו דוקא לך?

אבל כפי שאמרת, סכומים, תאריכים ומקומות וכו' יכולים להיות רכיבים בחקירה, שאולי תצליח להוציא ממנו משהו.

ואולי לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2009 16:00 לינק ישיר 

לפי דו"ח המשטרה לשנת 2007, הרי שמתוך 1282 מקרים של עבירות סחיטה, הועמדו לדין 619 עבריינים.

ראה http://www.police.gov.il/meida_laezrach/pirsomim/Documents/police_2007.pdf עמ' 44, 49.

תחליט אתה מה כדאי לך.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חוק ומשפט > בחדרי חרדים חוק ומשפט > נסחטתי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext