בית פורומים בחדרי חרדים חוק ומשפט

'כונס נכסים' שמסתמך על מידע לא נכון שקיבל מהקבלן בטעות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/9/2012 22:12 לינק ישיר 
'כונס נכסים' שמסתמך על מידע לא נכון שקיבל מהקבלן בטעות

אני מראה לו מסמכים מפורשים והוא לא מוכן לקבל את זה, הוא מציע לקחת את הדירה המוכנה, לשלם כפי מה שנראה לו ולתבוע אותו בבית המשפט, מחר אמור העורך דין שלי לדבר איתו, מה אפשר לעשות במקרה וזה לא יעזור ?... למה הטימטום הזה ?... הרי אם הקבלן לא היה פושט רגל אז הקבלן היה מקבל את הטיעון שלי בהבנה ! .תודה רבה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2012 04:11 לינק ישיר 

לא ברורה השאלה. ספר בקצרה רקע, ואז מה השאלה בדיוק. אני מבין שהפגישה עם עוה"ד שלך עברה. מה אומר עורך/ת דינך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2012 07:18 לינק ישיר 

תודיע  לכונס  הנכסים  שבכוונתך  לדרוש  ממנו  דו"ח  פעולות  והוצאות  עם  קבלות  וחשבוניות  חוקיות  הן  על  הוצאות  פעילותו  והן  על  ההכנסות,  במגמה  להעביר  את  הכל  לביקורת  רואה  חשבון  מטעמך  ובהתאם  לתוצאות  לדווח  לביהמש"פ  ושלטונות  המס  על  תרגילי  מרמה  שמרבית  כונסי  הנכסים  מבצעים.

תראה  שמיד  הוא  יתקפל  לדרישותיך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2012 14:56 לינק ישיר 
מחילה שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב, הסיפור הוא ככה

קניתי דירה על הנייר וחתמתי על איזשהו הסכם קצר, אחרי כמה שנים חתמתי על הסכם מפורט, הקבלן נקלע לקשיים, ובית המשפט מינה עורך דין 'מנהל מיוחד' (=כונס נכסים) שיסיים את הבניה, ה'מנהל המיוחד' הזה פנה לקבלן כדי לקבל דו"ח כמה אני חייב, הקבלן טעה ושלח לעו"ד ה'מנהל המיוחד' שאני חייב לקבלן בכ 50,000 שקל יותר ! . שלחתי ל'מנהל המיוחד' את החוזה שחתמתי עם הקבלן, וכן שלחתי לו מסמך שעשיתי העברת כספים לקבלן, ו'המנהל המיוחד' מסרב לשמוע, הוא דבק בעמדתו שהוא פועל לפי הדו"ח של הקבלן, וזהו ! . הוא מציע לי לשלם את הסכום שהוא דורש, לקבל את הדירה, ולפנות לבית המשפט. ה'עו"ד' שלי עדיין לא דיבר עם ה'מנהל המיוחד', השאלה שלי : מדוע ללכת לבית משפט ? יש מסמכים מפורשים שאני צודק ! ב) האם יש טעם לפנות ל'לשכת עורכי הדין' ? . . ג) מה אפשר לעשות במקרה ש'המנהל המיוחד' לא יתרצה לשמוע את דברי ה'עו"ד' שלי - אהיה חייב לשלם את השוד לאור היום ?.... *יש לציין ש'המנהל המיוחד' לא מוכן שאדבר איתו או עם מישהו אחר במשרד שלו, אני שולח להם מייל והם לא עונים . (סדום ועמורה כבר אמרנו ?..) תודה רבה !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2012 20:12 לינק ישיר 

המנהל המיוחד צודק בעיקרון, אם גם לא בהתנהגותו.
הוא בעצם ידו הארוכה של בית המשפט. כל דבר שהוא עושה, צריך לקבל את אישור בית המשפט.
אם בית המשפט אישר כבר את הדיווח על החובות והזכויות, צריך אישור של בית משפט לשנות.
אמנם, מן הראוי היה שהוא עצמו יפנה לבית המשפט ויסביר ויקבל אישור לשנות את הסכום.

מה עמדת הקבלן? למה אינך פונה לקבלן שיפנה למנהל המיוחד לתקן את הדיווח שלו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2012 16:54 לינק ישיר 
הקבלן טוען שזה לא יעזור אם הוא יפנה ויתקן את הסכום

י_רוזנבלום כתב:
המנהל המיוחד צודק בעיקרון, אם גם לא בהתנהגותו.
הוא בעצם ידו הארוכה של בית המשפט. כל דבר שהוא עושה, צריך לקבל את אישור בית המשפט.
אם בית המשפט אישר כבר את הדיווח על החובות והזכויות, צריך אישור של בית משפט לשנות.
אמנם, מן הראוי היה שהוא עצמו יפנה לבית המשפט ויסביר ויקבל אישור לשנות את הסכום.

מה עמדת הקבלן? למה אינך פונה לקבלן שיפנה למנהל המיוחד לתקן את הדיווח שלו?
היה סכום מסוים ששלמתי לקבלן בהעברה בנקאית,‏ על הסכום הזה הקבלן כן מוכן לדווח לכונס הנכסים,‏ לא ברור לי למה,‏ לא ברור לי אם הקבלן דיווח על הסכום הזה לכונס הנכסים.‏ העורך דין שלי עדיין לא דיבר עם כונס הנכסים ‏.‏ אפנה אולי לכונס הנכסים בהצעה שהוא יפנה לבית המשפט בשאלה מה לעשות עם החוב שלי. תודה רבה..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חוק ומשפט > בחדרי חרדים חוק ומשפט > 'כונס נכסים' שמסתמך על מידע לא נכון שקיבל מהקבלן בטעות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext