בית פורומים פורום התוכנית של יוסי אייזנטל

היום בבוקר בדרכי לעבודה...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/4/2007 21:21 לינק ישיר 
היום בבוקר בדרכי לעבודה...

היום בבוקר בדרכי לעבודה עברתי בתחנה המרכזית בת"א ועמד בחור כהרגלם של מחלקי הפרוספקטים במקום הומי אדם וחילק פרוספקט,כשהוא הושיט לי אחד לא התנגדתי ולקחתי לקרוא.
קראתי בשקיקה כל מילה,הנושא הוא על תרופה למחלת הסרטן,בקיצור אני כותבת מה שכתוב שם בקיצור אבל זה כתוב על כמה עמודות, אדם שמציג את עצמו פרופסור יהודי היודע את הפתרון ואת התרופה למחלה,והוא כותב שם שהוא  רוצה שכולם ידעו שיש לו את הידע לרפא את החולים במחלה והוא לא רוצה שיגידו לו אח"כ למה לא אמרת?למה לא ספרת?ולכן הוא מפרסם את זה ברבים,בקיצר המשיך לכתוב על התרופה הזאת,ונותן תקווה בליבם של החולים שיש מצב שהם יתרפאו במהירות וכו' ובעמוד האחרון כתוב בענק התרופה למחלה היא "האמן ביש"ו" זה הפתרון לכל המחלות! כך כתוב על כל העמוד האחרון בגדול,הייתי בהלם הזדעזעתי כי כ"כ התחברתי לזה שהנה הגיע הממציא הגדול בשביל המחלה הנוראית,ובום כותב כזה שטות,ראיתי המון אנשים שלקחו את הפרוספקט הזה בתמימות כמוני,ועוד כתוב מספר טלפון לברורים ויצירת קשר,לקביעת פגישה וכו' ויכול להיות שהשתכנעו מהפרוספקט הזה...אגב הצבע של הפרוספקט הזה בצבע כ"כ תמים בצבע צהוב זוהר ובעברית רהוטה כ"כ שאף לא אחד חושד שמדובר בעניין של נוצרים שמנסים שיהודים תמימים יתנצרו עקב התענינות בעניין מאד רגיש
אגב הייתי רוצה לדעת האם זה נקרא פעילות מסיונרית? ואם יש אפשרות לעשות משהו בנידון(כמו שלא יחלקו את הפרוספקטים האלה באזור יהודי)... 

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/4/2007 21:38 לינק ישיר 

יש ועוד איך מה לעשות:
פני, כמה שיותר מהר, לארגון 'יד לאחים', דווחי להם על המקרה, ותני להם את הפרוספקט!!!!!

מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/4/2007 21:41 לינק ישיר 

חבל,אבל קרעתי אותו לחתיכות הכי קטנות שאפשר..שלא ישאר זכר ממנו..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/4/2007 22:08 לינק ישיר 

לא טוב...
בכל מקרה, דווחי להם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/4/2007 22:26 לינק ישיר 

כנראה הוא יהיה גם מחר, אז אקח ממנו אחד או שניים או שלושה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/4/2007 13:58 לינק ישיר 

המסיונרים האלה יש"ו.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/4/2007 14:42 לינק ישיר 

הם קיימים כחול על פני הארץ ושיטותיהם ידועות..

מאמין שיד לאחים יודעים ומכירים אלא שידיהם כובלות.
הם לא זקוקים לפרוספקט מספיק להתקשר אליהם וליידע אותם. למקרה שטרם יודעים.

מה שכן חשוב , אם תראי שוב את הפליירים הללו לרואת אם מצויינת כתובת או מספר טלפון.

לפניי כ16 שנה נפל לידי פרוספקט צבעוני מהודר של יעקב דמקני מרחוב יפת 19-21 ביפו ת"א והיה ברור לי מהפרוספקט שמדובר בתנועה להחזרה בתשובה הפועלת ברחובות יפו. הלכתי להציץ שם.... וחבורת המטומטים התלבשה עליי...

עם יעקב עצמו שמרתי קשר תקופה קצרה בשיחות של כל דבר ועניין חוץ מאמונה. כי פשוט אין להם מה למכור. עצם העובדה שהם מציגים עצמם כיהודים המאמינים ביש"ו והצגתם את דתם כאי דת אלא שבהמשך הם דורשים כן מעבר מדת לדת...מוכיחה שהם מבולבלים עם עצמם מתוסכלים וחבולי ראש.

חשוב לדעת מה המוקד שמשגר פעילים לכל נקודת פעילות חדשה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2007 17:21 לינק ישיר 

חשבתי שגם היום יעמוד מישהוא ויחלק את הפרוספקטים האלו...כנראה זה רק ביום ראשון מחולק,למה המקום מפוצץ בחיילים ואנשים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/4/2007 17:52 לינק ישיר 

בכל מקרה, דווחי ל'יד לאחים'!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2007 18:14 לינק ישיר 

אני הסתובבתי ביום העצמאות באירועים החילוניים (ראו אשכול ' חרדים באירועי יום העצמאות החילוניים ' ) ובין הייתר ראיתי שם זוג מיסיונרים שחלקו את הספר המיסיונרי 'בן דוד'.
זה אומנם לא ספר שמדבר על מחלת הסרטן, והם לא ניסו יותר מדי להסוות אותו (הרי הרוב ש ם היו חילונים שלא מבינים דבר וחצי דבר מיהדות ומנצרות כאחד מלבד העובדה שהאפיפיור הוא נוצרי) ראו כתבה נפרדת

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > טלויזיה ורדיו > פורום התוכנית של יוסי אייזנטל > היום בבוקר בדרכי לעבודה...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext