| נשלח ב-24/5/2007 19:42 |
|
| |
התכנית "לילה חי" החלה להיות משעממת.....
כל הזמן אותם פינות....
אין חידוש...
אין דברים מעניינים....
הייתי מציע שתשדרגו קצת את התכנית, ותהפכו אותה ליותר מעניינת
|
|
| נשלח ב-24/5/2007 19:49 |
|
| |
יש לך רעיון לפינות.. אתה יכול להעלות כאן...
למרות שעלבת בי כמפיק ככה ברשות הרבים .. אני מקבל את דבריך... אבל לא לזרוק סתם תשדרגו... הרי כל ריעון שנעשה יגידו "העתקתם מתוכנית אחרת" אז דרבה ... למי שיש רעיון וזה יתקבל... אפילו נציג את זה שהוא העלה את הרעיון שהזכויות יישמרו לו...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2007 23:19 |
|
| |
כנראה שלא הבנת אותי נכון...
התכנית מאוד יפה, והפינות מאוד מעניינות...
אבל כדאי גם לגוון קצת מדי פעם...
בכל מקרה, אם דברי פגעו בך - אני מתנצל...
|
|
| נשלח ב-24/5/2007 23:46 |
|
| |
המרקד,
אל תפחד להעביר ביקורת אמיתית למרות שהיא כואבת,וכבר אמרתי ליוסי ממזמן שאיכותה של התוכנית יורדת בכל תוכנית...
אין תוכן חוץ מהודעות smsשל כמה מאזינים בני 17 משעוממים...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2007 00:33 |
|
| |
או לחילופין, שפשף את מוחך והגה רעיונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2007 01:07 |
|
| |
שי,
מותר להעביר ביקורת אמיתיית ונכונה כשצריך זאת,ולא ראיתי כשהמבקר בעיתון מבקר על סרט מסויים והוא אומר שהוא גרוע מאוד,לא ראיתי שהוא גם מביא תשובה לאיך הסרט היה צריך להיות,פשוט תפקידו להעביר ביקורת,ולא צריך לתת עצות ליעול הסרט..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2007 01:55 |
|
| |
זה תפקידו של עיתונאי... ותפקיד פורום של חברים. קבוצה מגובשת. שיש אינטרס משותף ... הוא אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2007 06:52 |
|
| |
נראה לי שקצת התבלבלתם (אולי השפעת השעה שבה כתבתם), והתחלתם להגיב לאשכול זה באשכול אחר שלא שייך ולא קשור לנושא המדובר פה... וחבל... כי בכך אנחנו מתפזרים וחלק מההודעות והתגובות לאשכול זה נכתבות באשכול השני (הצעתו של המרקד על תוכנית חיקויים).
מכיוון ששי אמר לי שלא ניתן לאחד שני אשכולות לאחד, כדאי שאת התגובות לתוכן התוכנית "לילה חי" נרכז באשכול זה בלבד כדי שיהיה רצף בשיחה בנושא זה ולא נתפזר לאשכולות אחרים.
את תגובתי, אמסור בהמשך....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2007 10:11 |
|
| |
ולהלן תגובתי:
ואתחיל בכמה אכסיומות ועובדות....
א. לבקר, זה קל מאוד... לבקר מבלי לנמק את הביקורת אף קל יותר... ולבקר גם מבלי לנמק את הביקורת וגם בלי לתת הצעות ורעיונות לייעול, קל וחומר שקל מאוד.... לבקר כאשר אתה מעיד על עצמך כי אתה כבר מזמן לא מאזין... זה כבר מצחיק.
ב. העובדות מלמדות כי בד"כ דעת המבקרים למינהם הפוכה לדעת הקהל (ואני מדבר על המבקרים המקצועיים שזהו מקצועם). בד"כ סרט שמקבל ביקורת טובה של המבקים המקצועיים, לא זוכה לצופים רבים בעוד סרטים הנקטלים ע"י המבקרים זוכים להצלחה ולצופים רבים....
ג. ברור כי ככל שהתוכן שאתה מגיש הוא יותר מתוחכם ויותר פרטני כך הוא הופך ליותר סקטוריאלי וסובל מהאזנה פחותה. ככל שהתוכן יותר מופשט וקליל, הוא מתאים את עצמו לכלל הציבור...
ד. זאת ועוד, שעות הלילה (בהן משודרת התכנית), הנן שעות שבהן המאזינים עייפים מעמל היום, הריכוז אצל רובם פוחת (ובכוונה כתבתי רובם ולא כולם, כי אצלי למשל זה הפוך) והרצון של רוב המאזינים בשעות הללו הוא להאזין האזנה פאסיבית, קלילה, נעימה ונטולת צורך בריכוז ובלוגיקה.
ה. למרות וכביכול כהיפוכו של סעיף ד' לעיל, מסתבר כי דווקא בשעות אלו, קהל המאזינים עסוק פחות בדברים אחרים ובטרדות היום ולכן אחוזי החיבור שלו לתוכנית גדולים יותר משעות אחרות ביממה.
ו. התוכנית המדוברת, הינה התוכנית הדינמית ביותר הקיימת ברדיו, היא משתנה כל הזמן ולא רק מתוכנית לתוכנית אלא גם תוך כדי התוכנית עצמה. נעשו ונעשים כל הזמן נסיונות של גיוון בתוכן ובהפעלות ואפילו בסגנונות המוסיקה...
ז. מכיוון שהתוכנית אינטראקטיבית, קל יותר ללמוד תוך כדי ובמהלך התוכנית את רצון קהל המאזינים ואכן אני משתדל ללמוד כל רגע ורגע מה מעוניינים המאזינים לשמוע ולאיזה כיוון הם רוצים שהתוכנית תלך וקורה לא אחת שתוך כדי התוכנית אני משנה כיוון כשאני מגיע למסקנה כי זה רצון הציבור...
ח. לא אחת, אני מנסה להעלות סוגי משחקים וסוגי תוכן קצת יותר מתוחכמים וברמה קצת יותר גבוהה אך מסתבר שאין להם שיתוף פעולה מצד המאזינים (ודבר זה נבדק כמה וכמה פעמים בתקופות שונות).
ט. למרות הכוונה ורצון המאזינים לתוכן קליל ולא סקטוריאלי, אני משתדל תמיד להכניס גם תוכן תורני ע"י שילוב חידותיהן של הרב ישעיהו גלינסקי, מר ראובן וגליין ולפעמים גם מר קרימלובסקי (וזו גם הזדמנות שוב להודות להם על טרחתם).
י. נבדק כמה וכמה פעמים ובתקופות שונות כי גילאי המאזינים שולחי המיסרונים לתוכנית נע בין 14 ל- 56. הרוב מתרכז בגילאים שבין 17 ל- 30. כך שלבוא ולומר ולהטעות שכביכול התוכנית מבוססת על כמה מסרונים של בני 17 משועממים זה דבר לא נכון , חוטא לאמת ולא יאה...
י"א. בהמשך לסעיף הקודם, הוכח לא אחת כי אמנם רוב שולחי המסרונים הינם קהל צעיר אשר מהווה את הקהל האקטיבי יותר בתוכנית, אך מעבר להם התכנית נהנית מקהל מאזינים רחב מאוד אשר כולל גם המוני מאזינים מבוגרים (אשר מטבע הדברים פאסיביים יותר) וכן מאזינים מאוכלוסיות ומסגנונות שונים אשר נהנים מאוד מהתכנית גם מבלי ליטול חלק אקטיבי בה ואת תגובותיהם מקבלים אנו בדרכים שונות ואחרות.
י"ב. כתבתי לא אחת ואני חוזר ומדגיש כי שמח אני על כל רעיון חדש המובא בפני בכל דרך (ואכן הפורום הזה גם הוא דרך טובה להציע רעיונות), כל רעיון נלמד, נשקל על היבטיו השונים ולפעמים גם נבדק בשידור, אני לא פוסל מראש אף פעם רעיונות חדשים. דרך נוספת לשלוח אלי רעיונות היא באימייל: [email protected]
אני יודע שלא הקפתי את כל מכלול הדברים הנוגעים לתוכנית, אך מכיוון שיש לי תחושה כי תבואנה תגובות לתגובתי זו, אשמור את שאר הדברים לתגובות הנוספות...
ושוב, תודה על המשוב....
יוםטוב,
יוסי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2007 11:47 |
|
| |
אז יש לי רעיון...
אולי תעשו תכנית מיוחדת במהלכה יוכלו המאזינים לכתוב לכם הצעות לשיפור ויעול התכנית???
ובכלל, היה רצוי לדעת מה המאזינים עצמם חושבים על איך התכנית צריכה להיות...
בנוסף, למי שיש רעיון, שייכתוב אותו פה בשרשור הזה...
|
|
| נשלח ב-25/5/2007 12:00 |
|
| |
הצעה מספר 1
שיהיה בתכנית גם תוכן לא חידתי. לדוגמא, קטעים מצחיקים (חוץ מיעקב המצחיק, שעדיין לא הבנתי מה מצחיק בזה שהוא לא מזהה את השיר).
הצעה מספר 2
שיוחלט בתחילת התכנית על מילה, שכל פעם שהיא תאמר, בשיר או על ידי יוסי, הראשון שיכתוב שנאמרה המילה - יזכה בפרס.
הצעה מספר 3
שיהיו חידות בנושא מוזיקה.
|
|
| נשלח ב-25/5/2007 12:04 |
|
| |
התוכנית מצויינת!! רוצים גיוון? לגיטימי. אבל זה לא מוריד מאיכות התכנית העכשוית בכהו זה!!!!!!!!
יעל, פעם נשנע ממך גם דבר חיובי?? תחליפי משקפים ומהר!
יוסי, מה זה התגובה הארוכה הזו???? אולי אמצא כמה דקות מאוחר יותר כדי לקרוא
|
| נשלח ב-25/5/2007 12:05 |
|
| |
הצעה מספר 4
אפשר לעשות משהו בסגנון של "כן לא שחור לבן": לבחור 4 מילים שהם מאוד פופולריות בין המסמסים, ולראות מי יצליח במהלך כל התכנית לא להשתמש במילים הללו.
אפשר לעשות דבר כזה גם דרך הטלפון: לשוחח עם המאזינים ולראות אם הם יצליחו לא להגיד את ארבעת המילים.
|
|
| נשלח ב-25/5/2007 15:20 |
|
| |
יוסי,
לידיעתך הייתי מאזינה קבועה מאד ועוקבת אחר התוכניות בשקיקה..אך מה לעשות התקופות השתנו..
זה שכתבתי שאני כבר לא מאזינה,כוונתי הייתה שהאזנתי לתוכנית אינה כמו בעבר..
ז"א שבגלל שהמילה "מעניינת" היתה רחוקה מאופי התוכנית..עקב כך נרדמתי ולא בגלל שהייתי עייפה "רצח"...במילים עדינות היה משעמם...ולכן אתה לא יכול להאשים אותי בזה..
ובגלל זה אני מאפשרת לעצמי לומר ביקורת וגם כי מאוד אהבתי את התוכנית לפני כן...
ובקשר לעניין שכתבתי שחסר תוכן,לא התכוונתי שתעלה רבנים שימסרו שיעור תורה או איזה מרצה מהאונברסיטה,פשוט התכוונתי לתוכן שמתאים לאופי התוכנית,קליל ומשעשע.
כוונתי בתוכן שעשועי עם רמה ולא מבקשים רמה גבוה מספיק משהו עממי,ולכן שניסת להשחיל חידות כמעט ולא הייו משתפים איתך פעולה חוץ מיעלי כמובן,כי זה לא משהו קליל שמתאים לתוכנית.
ושוב אני אדגיש שלא יאכלו אותי אוהבי החידות,לכל דבר יש מקום וזמן,והחידות, לדעתי,אינם מתאימות לאופי התוכנית...זה שיש כמה שאוהבים את זה,זה לא אומר כלום,לדוגמא ניקח את אהבתי לנושא המתמתיקה,אז אתן רעיון שנעלה תרגילים ואנשים יפתרו אותם בשידור,אך מה לעשות שאנשים לא יתחברו לזה כי יש רק כמה בודדים שאותם זה מעניין.
כך גם בנושא החידות,לא מעניין נקודה.
ובקשר לsms אזכיר לך ש sms מעניין רק את השולח ועבור מי שזה נשלח ותו לא.
כל דבר וירטואלי תמיד פחות יעניין ממשהו חי,זאת אומרת קריאת sms על פני מאזינים בשידור היא פחות עדיפה.
ואצלך בתוכנית הsmsתפס מקום עיקרי כמעט ראשוני בתוכנית,ולא כך זה אמור להיות,אני מאמינה שאתה מאוד אוהב את העניין של הsms כי זה עבודה נוחה,וגם כי כך אתה יוצר קשר עם המאזינים שבדרך אחרת לא היית יכול ליצור קשר כזה..נכון שזה יפה מאוד אבל חוץ מהמאזינים ששולחים יש המוני מאזינים כמו שהדגשת באמור לעיל פאסיביים ודברים שלא מכוונים אליהם ישירות,לא מעניין אותם.אז תתחשב גם בהם..
וזה שכתבתי את תווך הגילאים ששולחים,זה היה בציניות...
אז בקיצור לדעתי צריך לשנות את הענייין שהsmsהוא מקום ראשון, צריכים לתתת במה יותר לשיחות טלפון,שוב,כי קול של אדם תמיד יותר מעניין כי זה חי...
אתן דוגמא:כמו שעכשיו נותנים לך 2 אפשרויות,לקרוא את מה שכתוב פה או לשמוע את זה בקול של אדם חיי,ברור שתבחר באפשרות השניה.זה כמו בחדשות,אנשים מעדיפים לשמוע בחיי ולא לקרוא בכתבה בעיתון...
ובקשר לרעיונות שיוסיפו עניין לתוכנית,אפשר להעתיק מתוכניות אחרות לאוו דווקא מקול חי משחקים מוצלחים.נראה לי שזה מותר...
כל מה שכתבתי הוא לדעתי האישית בלבד...
מקווה שהבהרתי את עצמי יותר ברור...
ויוסי,זה שאנשים אוהבים את התוכנית זה לאוו דווקא בגללה,אלא בגללך!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2007 15:49 |
|
| |
שלא יאכלו אותה רוב העם.. היא שונאת חידות!!! = ושוב אני אדגיש שלא יאכלו אותי אוהבי החידות,לכל דבר יש מקום וזמן,והחידות, לדעתי,אינם מתאימות לאופי התוכנית...זה שיש כמה שאוהבים את זה,זה לא אומר כלום, היא שונאת חידות בהכרח שכולם שונאים והיא חושבת כמו הרוב...
ובקשר לsms אזכיר לך ש sms מעניין רק את השולח ועבור מי שזה נשלח ותו לא. = חבל לי להרוס תוכנית למאזינים ולעלות לך מצעד מאזינים מהעשור החמישי לחייהם ומעלה שיספרו לך כמה הם נהנים לשמוע את הנוער כותב....
אני מאמינה שאתה מאוד אוהב את העניין של הsms כי זה עבודה נוחה = זו כפיות טובה זלזול מחפיר וחוסר אינטלגנציה של ילד בן 3... זה לא קל. זה קשה מאד וזה מונע מנקודה אפלה ומאד לא נקיה בלשון המעטה...
וגם כי כך אתה יוצר קשר עם המאזינים שבדרך אחרת לא היית יכול ליצור קשר כזה... הוא יכל בפחות מאמץ לפרסם את המסנג'ר שלו והיה לו הרבה מאד קשר.. הוא גם מפרסם הרבה את המייל שלו... אז שם אין לו קשר?
כן הכל מקבל מהפך
זה שכתבתי בעניין הגיל זה ציניות.... אז זה לא רק צעירים..
זה דעתי ...
זו דעתי...
הכל לעניות דעתי...
רגע!!!!!!!!!!!!! לאן נעלם כל הרוב שהיה מאחורייך עד הרגע?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2007 16:08 |
|
| |
***** **** או איך שמכנים אותך "שי",
בראש העמוד הפנתי את ההודעה עבור יוסי,אם זה היה מיועד אליך,כנראה שהייתי כותבת לך..
החלפתי שם לכוכביות.
אם תקנון הפורום אוסר אאוטינג שלא ברצון בעל הניק... על אחת כמה וכמה שדברים מאין אלו שמטרתם היא הצגת עליונות או זלזול אסורים.
תוקן על ידי יעל109 ב- 25/05/2007 16:06:51
תוקן על ידי שי_קאהן ב- 25/05/2007 16:16:42
|
|
|
|
|