היות אני לא יכול להקשיב להתוכנית יותר אז אני מבקש מהמאזינים לכתוב כאן בפורום מה היה בהתוכנית למשל עכשיו שמעתי שהיה אורח אתמול...
ד.א.שי מה עם התוכנית של מוצ"ש שאמרת שתעלה?
נשלח ב-5/6/2007 16:50
אז ככה אתמול התארח ינקי זינגבוים והחבר'ה היו צריכים לנחש את הסוד שלו לאחר שניחשו שהוא נמצא ברדיו. בהתחלה היה ממש יפה ואפילו מסקרן מאוד אבל לאחר שעה התחיל להיות מעייף טיפה היות וחלק ניחשו שהסוד זה משהו שקשור בחזנות אבל לא ממש ידעו מה בתוך זה והאמת שזה נסחב יותר מדי זמן וחבל כי בעצם לאחר שעה וחצי הרבה עזבו את השידור והלכו לישון וחבל מאוד.
נשלח ב-5/6/2007 17:03
מה שברור הוא שפרפר לא מסוגל לכתוב וכנראה שמי שרוצה לגנוב לו את שמו גנב ממנו גם את כישרון זה (כלומר, כתיבה בשגיעות כתיב [ינקי במקום יענקי]) וחוץ מזה את לא כתבת מה היה בסוף הפתרון...
נשלח ב-5/6/2007 17:59
אלי , סליחה שכחתי. אעלה לך .
הבטחתי להעלות לאלי את התוכנית כדי שיוכל להבחין בשינויים....
נשלח ב-5/6/2007 18:39
הסוד בסוף היה שהוא עשה בצעירותו בגרות בחזנות...
נשלח ב-5/6/2007 18:47
תודה לכולכם תמשיכו כך כל תוכנית של יוסי ספרו לי מה היה שם(גם אם היה שם קפה או לא...)
נשלח ב-5/6/2007 21:19
אז קפה לפי הבנתי והקשבתי לתוכנית לא ממש היה. ולך מנדי .... קודם כל אני לא פרפר רגיל אלא ובגדול אני פרפר לבן ולא מאלה שמסמסת בתוכנית (זאת אומרת שיש גם פרפר ויש גם פרפר לבן) הבנת טיפשון. ודבר שני אכתוב איך שבא לי ואתה לא תתקן אותי. וזה לא מחייב שבשמו של ינקי
צריך ע' מכיוון שהוא נרשם כך כשם לועזי ולכן אפשר לכתוב אותו איך ששומעים.
נשלח ב-6/6/2007 01:49
וכעת כמנהל משנה בפורום [ לעת עתה ].
פרפר , רסני את דיבורך. בפורום זה לא מכנים את החברים בקריאות דוגמת "טפשוני"...
נשלח ב-6/6/2007 14:30
פה הגיל לא קובע....
הילד הכי קטן, הוא המנהל של הפורום....
שי ברצוני לומר לך ... כמנהל משנה לפורום הסבר למנהל הפורום שצריך הוא לנהוג כאדם המכבד את הבריות ולא לזלזל בהם למרות שהוא ילד.
אתה מבקש שארסן את דבריי אוקיי.
ודרך אגב מדוע אתה מגיב כך יכול להיות שבכל זאת הצלחתי להוציא אותך מפורפורציה כל שהיא בכל מקרה לא ניסיתי.
נ.ב.
כשכתבתי לך ילדון לא הבנת וחבל בסה"כ החמאתי לך ומאוד.
ובקשר לביטחון שיש לילד מסור לו שכדאי שביטחונו יהיה מופנה רק לקדוש ברוך הוא כי אין עוד מלבדו.
נשלח ב-6/6/2007 17:29
למרקד אם לא שמת לב אז הילד הקטן הוא כבר לא המנהל אלה יוסי!
נשלח ב-6/6/2007 19:20
רק רגע פרפר, אענה קודם לחי...
חי זה לא יוסי המנהל... זה מענדי רק הוא עשה לעצמו ניק כזה חמודי...
פרפר... לא הצלחת ולמיטב הבנתי גם כוונתך לא היתה כזו....
את צודקת בהחלט בטיעונייך כנגד מענדי... ומענדי בעייתי בקטע הזה לא רק באינטרנט ... יש לו להבין שלא בכל מקום הוא שווה בין שווים אבל למרות אסרטיביות ונחישות אני עדיין מדבר אליו ואיתו בשפה אותה הוא מבין... כשם שלא אשוחח עימו הונגית... לא יעזור לי לדב ר אליו בתוקפנות.
:)
נשלח ב-11/6/2007 13:56
בהתאם לבקשתו של מונסי. נספר שאתמול הייתה תוכנית ממש יפה עם שירים נוסטלגיים. וכן היה אורח, הזמר אהרון רזאל.