בית פורומים פורום התוכנית של יוסי אייזנטל

סיקור של הפגנה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/6/2007 18:03 לינק ישיר 
סיקור של הפגנה

מאת: מנדי אור

שמעתם על ההפגנות? שמעתם על היס"מניקים? כן כן לא לא, אני כבר מכיר אותם על בשרי. בפעם הראשונה שפגשתי יחידה משטרתית ארורה זו היה זה באחת ההפגנות הסוערות שטרם תוכנית ההתנתקות שהיו בצומת גהה. בפעם הזאת אני לא ממש עשיתי משהו אבל כאשר הארורים הגיעו כשחלקם רכובים על סוסים, חלקם על זוג גלגלים וחלקם, או לייתר דיוק רובם, הגיעו ברגל, נפנפו באלותיהם ודאגו לדחוף בכוחות אדירים את המפגינים לכיוון מעקה האבן של כביש גהה אני נפלתי ביחד עם רבים על הכביש ונפצעתי בידי ברגלי ובפני. וכך, כשאני זב דם נדחפתי על-ידי שוטרי היס"מ ימ"ש בחזרה לכיוון הירידה מהגשר. אבל אין טעם לתאר הפגנה שהייתה לפני יותר משנתיים, אז נחזור לעניינו. שלשום, יום שני, הייתי בדרכי לברמ"צ של חבר שהתקיימה באחד מאולמות השמחה בבני ברק, בר מצווה שמעולם לא הגעתי אליה. כשעברתי ברחוב השומר פינת נחום התחלתי להבחין בפקק תנועה שנמשך לכיוון רחוב עזרה. המשכתי לצעוד ואז פתאום שמעתי פיצוץ עז וראיתי הבזק של אור כחול מעל לגגות הבתים. עכשיו כבר פתחתי בריצה לכיוון ולפתע הבחנתי בעשרות שקיות זבל בוערות שחסמו את רחוב השומר בצד שפונה לכיוון קוקה קולה.

מובן שנשארתי במקום. הרי הפגנה זה לא דבר משעמם. והכן כך. אחרי מספר דקות שמעתי בחור אחד שצעק לתוך הטלפון הנייד שלו משהו בדבר "הבלשים שמסתובבים בכניסה לבניין" ואף מסר תאור בסיסי שלהם. אני התקרבתי לבניין המדובר והבחנתי בשני אנשים לבושים כחרדים ששוחחו ביניהם ותוך כדי עיניהם סרקו את הרחוב. אחרי שהשניים הבחינו במספר נערים שעמדו ובהו בהם הם הפנו עורף והתחילו ללכת לכיוון רחוב עזרה.

אני חזרתי לכיוון רחוב מלצר שם התאספו רוב הבחורים ולפתע נשמעה קריאה "יס"מ! יס"מ!". מיד כולם התחילו להתפזר. אני פניתי לכיוון רחוב עזרה שם הבחנתי ברכב לבן ענקי שהיו על כל חלונותיו סורגים עבים במיוחד ועל גגו היה ברז ענקי. ברגע שהגעתי למקום הבחנתי ברוכב אופנוע חרדי שנסע בקושי מסוים לכיוון היס"מניקים. כשהוא הגיע לארורים הוא הראה להם כתם של דם על חולצתו. "למה עשיתם לי את זה? אני בסך הכל..." באותו הרגע הגיע מאחור שוטר יס"מ כשהוא אוחז בבחור בלפיתת חנק. "הוא עשה לו את זה על תתייחס אליו" רוכב האופנוע: "רגע, אני מכיר אותו. זה לא יכול להיות". שוטר יס"מ התקרב עליו כשאלה מורמת בידו והתכוון להכות את רוכב האופנוע – אלא שבאותו הרגע נפלה ביצה על ראשו של היס"מניק. רוכב האופנוע נמלט משם מיד בטרם ירביצו לו שוב.

לפתע החלו היס"מניקים לפנות לכיוון רחוב שמשון הגיבור. רכב מסוג סובארו שבדיוק פנה לרחוב נעצר על ידי הארורים שפנו לכיוון הרחוב. אחרי שהיס"מניקים עברו את הרכב נהגו ביקש להמשיך ולנסוע. אחד היס"מניקים הסתובב והניף את אלתו לעברו. "אם אתה לא עף מפה מיד אני מפוצץ לך את השמשה והורג אותך" והאלימות הזאת הייתה לא רק במקרה הזה.

רכב הזרנוק נכנס לרחוב הצר הזה גם. מיד אחר כך נכנסו לשם גם חלק מהמפגינים. היס"מניקים ירדו דרך רחוב שלמה המלך לכיוון רחוב השומר כשבדרך הם רומסים את כל הנקרה בדרכם. הם המשיכו לכיוון גשר קוקה קולה שם התמקמו כל הניידות שלהם. אני התקרבתי לשם כי רציתי לשאול אותם מספר שאלות בשביל הפורום שלנו. אחד היס"מניקים התנדב לענות.

מה קרה שחזרתם לניידות? נבהלתם מהמפגינים ואתם מקפלים תזנב?

"אנחנו הצלחנו לעצור את ההפגנה ונכון לרגע זה אין שום אירועים חריגים".

מה ההילה שבגללה הגעתם כדי לפזר את ההפגנה?

"וונדליזם ופגיעה במתקני ציבור".

דבר שגם אתם עשיתם. הפגיעה שאתה מדבר עליה היא בעיר חרדית. ומארגני ההפגנות פוגעים בעיר של עצמם. לא מדובר בעיר חילונית שאם הייתם מתנהגים כך שם הייתי פחות מדבר עליכם. אבל זו עיר חרדית. למה אתם נכנסים עליה בכלל ולמה אתם משתמשים בכל כך הרבה כוח?

התגובה שלו הייתה "בא איתי ואני ידבר אתך תוך כדי". כשהגענו לניידת שלו הוא אמר לי לשבת על המדרגה. אני שאלתי אותו מה הוא רוצה ממני ואז אחד היס"מניקים משך אותי והושיב אותי בכוח על המדרגה. הוא התחיל - אולי לא לקלל אותי אבל לדבר במילים גסות ונוראיות. אני בקשתי ממנו ברעד שיאפשר לי לצאת מהניידת אבל הוא לא הסכים. בתגובה לבקשה הוא הוציא את האלה והתחיל לאיים עלי. אחרי 10 דקות של אימה הוא שחרר אותי.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2007 18:19 לינק ישיר 

מנדי, כתבינו...........
רק רציתי לאמר שאתה כותב מדהים. כתיבה ממש ברמה.

וזה בלי להתייחס לסיפור עצמו....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2007 18:21 לינק ישיר 

מישהו הצליח להסביר לך מה עושים לנודניקים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2007 18:23 לינק ישיר 

מענדי . יש מאחוריי 96 יום במעצר בשלל הפגנות ואירועים....
רזומה לא קטן של ביצועים הרהב יותר מענינים נגד שוטרי יס"מ וימ"מ...

אבל לא עשיתי זאת בגילך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2007 19:44 לינק ישיר 

יו  מענדי אתה ילד חכם אבל מה זה ת'זהר אתה חשוב לנו שמור על עצמך

"אם אין אני לי מי לי"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2007 20:13 לינק ישיר 

שוטרי יס"מ הם לא ארורים,הם מקבלים פקודות מגבוה והם לא יוותרו על העבודה שלהם בשביל מצעד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2007 20:31 לינק ישיר 

יעל. זה לא קשור.
 הם מבצעים פקודות והם אנשים מקוללים.

ארור זה מי שקיללו אותו...

מעבר לכך.
הם רשעים נבזים, גם אם הם "רק" מבצעים פקודות.. הם קיבלו פקודה לאיים על ילד  בן 14 שמטריד אותם בשאלות? בצורה כזו מכוערת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2007 21:51 לינק ישיר 

כשאנשים בשעת זעם וכנראה שבמצב הם הזה הם היו והתפרצו עליו..
אם תדבר איתם סתם כך לא בפעילות משטרתית אני בטוחה שהם אנשים חמדים מאוד,אני מכירה אחד כזה באופן אישי,והוא יותר מנחמד...
אז לא להכליל את כולם כארורים,וגם לא את רובם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2007 22:34 לינק ישיר 

כשהוא לא במדים הוא לא שוטר
 כשהוא במדים....

ה"ישמח ישראל" מאלכסנדר כותב שאין אדם מתמנה שוטר עד שיעיד עליו שוכן שחקים כי אין לו חלק באלוקי ישראל......

לי זה מספיק.
גם הוא מציל הרבה נפשות מישראל  שכל המקיים נפש אחת כאילו קיים כל העולם כולו... עדיין הוא רשע שאין לו חלק באלוקי ישראל שהציל עולם כולו...ויש הבדל מותי בין בן ישראל שמציל עולם כולו לבין כזה אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2007 22:40 לינק ישיר 

אתה בא לומר שכל השוטרים אין להם חלק לעולם הבא?....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2007 22:43 לינק ישיר 

אין להם חלק באלוקי ישראל... ולא אני אומר אלא ה"ישמח ישראל"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2007 22:53 לינק ישיר 

אתה בטוח שלשוטרים האלה הוא מתכוון?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2007 22:54 לינק ישיר 

הופה...............................

את כבר מנסה לחטט בלמה ולמי הוא התכוון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2007 17:27 לינק ישיר 

כי לא נראה לי שזה כך...
יש היום המון שוטרים דתיים וכל העניין הזה נראה לי מדובר על שוטרים גויים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/6/2007 17:32 לינק ישיר 

ושוטרים חילוניים.... שלפעמים מסוגלים להיות יותר גרועים מהגויים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2007 17:37 לינק ישיר 

סליחה על הבורות,מאיזה תקופה ה"ישמח ישראל" בהיסטוריה?...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > טלויזיה ורדיו > פורום התוכנית של יוסי אייזנטל > סיקור של הפגנה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext