אגב, הייתי ממליץ לרדיו קול חי להשתפר קצת בתמלילים של הרדיו...
"מה נשמע? זה נפלא. זה הכל? וכל אחד קול חי" או "קול חי כולם וכל אחד, קול חי וזה הכל / הקול. קול חי וכל אחד קול חי", ועכשיו זה "קול חי כי טוב"....
שמעתם את הג'ינגלים היום ברדיו ??? שמעתי ופשוט אהבתי!
נשלח ב-26/7/2007 00:19
זה נקרא חשיפה?????? אומנם הג'ינגלים נורא חמודים,אבל הגזמתם עם הפרסומת עליהם!
עם הפרסומת הזאת שוולקוביץ עשה עוד אפשר לחשוב שחשפתם את מי שעתיד להיות המשיח!!!
נשלח ב-26/7/2007 11:59
חחח מודיעינית....
ככה זה כשיוצאים למסע מיתוג....
כל הזמן עצרו אותי והתענינו מ החשיפה ואני טענתי שמחלקת החדושת לא משתפת את כל עובדי הרדיו בסיפורים שלהם....
היה רעיון ליצור ציפיה להראות לציבור ולאנשי הפרסום שרדיו קול חי יודע ליצור ציפיה והמתנה דרוכה....
נשלח ב-30/7/2007 23:42
אחרי "חי על הסקאלה" ו "מה נשמע - זה נפלא"...
רדיו קול חי, הרדיו ה"דתי" שינה את פניו ועבר מתיחת פנים חרדית-חסידית יותר.
האמת היא שבהתחלה הרמתי גבה (וגם אתם תרימו. אני בטוח)
גם לגבי הססמא הלא מובנת מעט וגם לגבי אופי האריזה - אשר האותות הראשיים שלה חסידיים בצורה מובהקת.
בתור אחד שמוכר יותר בסגנון חדיש יותר (בלשון המעטה) לא הייתי בטוח שאני הולך לעשות את העבודה הזו.
חסידי? אני?! לא ייתכן....למרות שעשיתי דברים עם "נגיעות" חסידיות לרדיו, יצירת ג'ינגל שכל כולו חסידי היתה דבר
אשר עדיין לא יצא לי ליצור.
את האותות שרים שלושה זמרים מובילים במגזר החרדי:
האות החסידי והראשי - מענדי ג'רופי, אות הלילה השקט - אוהד מושקוביץ והאות המזרחי על ידי אבי בן ישראל.
נוסף לאותות הנ"ל יצרתי גם אות דאנס ואות רוק אשר אותם אני שר.
אני בטוח שיהיה לכם הרבה מה לכתוב על האריזה הזו.... היא ללא ספק שונה והדעות עליה חלוקות.
אני רק מבסוט מהעובדה שהשתמשנו בכלים חיים (חצוצרות, גיטרות, קלרינט) ומהעובדה שיצא לי לעשות משהו ש...עדיין לא עשיתי..
יאללה תנו ב PLAY http://www.yraziel.com/admin/files/kol_hay_ki_tov_presentation.mp3