לצערי חבירם טובים שכנראה ברגע של רעג איבדו חושים או שבאמת לא צריך ליתן יותר מידי אמון ובטחון גם לא בחברים.. ראו את עצמם כחלק מהראיון של מרדכי בן דוד אצל יוסי אייזנטל והתקרצצו על התמונות כך שלא כל תמונה אפשר להעלות
נשלח ב-21/1/2008 22:05
והכי חשוב... צ'יקו תודה על התמיכה הסיוע הגיבוי ועל הכל... [ גם על מה שלא נעים לי לכתוב בפומבי... :) ]
נשלח ב-22/1/2008 00:00
דבר אחד שאינני מבין, וכי כל הקשרים של יוסי אייזנטל, יוסי גיל, שי קאהן, וכל הגברדיה אינם מספיקים כדי לארח את מ.ב.ד שצריך לפנות לצ'יקו בן זמרה בכל החנופות שהם כדי להביא את מרדכי, יש לו טאבו על הענין ????
אתמהה!!!
נשלח ב-22/1/2008 01:13
אם רק דבר אחד אינך מבין בחייך... אשריך וטוב לך.
מה הקשר של יוסי גיל לנושא?
ושי קאהן [ במקרה, אני. ] לא מתחנף.. בטח לא לחברים... אז לצ'יקו לא התחנפתי ולא אתחנף.. ביום בו אחוש שעליי להתחנף לאיי מי .. אנתק עימו ראשית את קשרי הידידות.
יוסי אייזנטל? בכלל לא ידוע לי שהיה מעורב ברעיון להביא את מב"ד.. בפניה אל מב"ד או בכל הקשור לראיון עימו... ליוסי יש עורך לתוכנית שמסתדר בלי עזרת יוסי.
מה שנכון בבליל המלים ששרבטת שם... שצ'יקו בן זימרה יד ימינו של מב"ד בהרבה תחומים כאן בישראל... עשה את השבת עם מב"ד וגם את המוצ"ש ולכן היה צורך בתיאום שעות מולו... ולבקש ממנו למנוע ממב"ד להיתפס לאחד מעיסוקיו או ביקוריו יתר על המידה...צ'יקו התבקש וסייע.
אז חמודי... להרבה מאד אישי ציבור יש איש קשר שמולם עובדים כדי לתאם כל דבר.
וזה בסדר גמור שאתה תמה...
נשלח ב-23/1/2008 21:52
שי, לא התכוונתי לחנופה במובן השלילי, כוונתי היתה שליוסי גיל וליוסי אייזנטל יש קשרים אדירים עם מ.ב.ד ומאוד מוזר לי ולעוד כמה אנשים ששנים לא הצליחו להביא אותו לשידור ופתאום צץ לו איזה אדם בשם צ'יקו שעם כל הכבוד לו יש גדולים ממנו, והוא כביכול אחראי על שעות השידור של מ.ב.ד.
שוב סליחה על פרשנות שלא כהוגן שאולי נתתי לטועים מקום לטעות בו....
נשלח ב-23/1/2008 21:59
אבל זה לא נכון [ ואם לבחור מילה עדינה אז "מדוייק" ] לחשוב שליוסי גיל או יוסי איינזטל אין את האפשרות להזמין את מב"ד לראיון...
כשהם מזמינים את מב"ד.. גם אם הם חבירם אישיים טובים שלו, הם עושים זאת דרך מי שמחזיק את יומן הלו"ז של מב"ד שזה צ'יקו בן זימרה...
נשלח ב-25/1/2008 13:39
שי, אני מזכיר לך מה כתבת כאן בפורום לא לפני הרבה זמן בקשר לטענה שתראיין גם זמרים מחו"ל:
"אני בהחלט לא חושב שיש למב"ד לחדש לציבור הישראלי בפרט ולמאזינים בכלל משהו"
"למב"ד לפריד לשוואקי ולעוד רשימה מכובדת מאד של דמויות ענק בעולם המוסיקה שלנו... אין משהו שטרם שמענו מהם...אין מילה שהם יוכלו לספר לנו שלא סיפרו כבר מאה ואחת פעמים... "
לכן, אם בסופו של דבר ראיינתם את מ.ב.ד, אתם יכולים גם לראיין את פריד.
באדר א' פריד אמור לבוא לארץ להופעה, אתם יכולים לתפוס אותו לראיון.
נשלח ב-25/1/2008 15:10
המרקד....
פשוט, כשאתה כותב אליי ישירות אני מרגיש צורך להשיב. אז תשתדל לשאול כללית ולא אליי כך ייקל לי להחליט מתי חצית כל גבול ולהמנע מלהשיב.
התוכנית לא שלך לא של סבתך לא של שכנך ולא של בנדודך.
כבר כתבתי לא פעם שבעריכת והפקת תוכנית ישנם לא מעט שיקולים מסגנונות רבים שלמקסס את כולם לתוכנית אחת - גם כך לא פשוט לי. אז כשנער מלא תסיסת חיים בן 17 רוצה לנווט תוכנית וחיים של מישהו אחר שיעשה את זה על כל אחד בעולמינו חוץ מעליי...
את דעתי על זמרים מחו"ל ובמיוחד הוותיקים שבהם כבר הפנמת....
את הראיון עם מב"ד לקח שעות על גבי שעות לתכנן להכין ולסגנן כדי ליצור בו משהו שונה חדש ואיכותי כפי שעולה מהראיון המדהים שיצא.
אברהמ'ל פריד [ אדם יקר שרק בשבועיים האחרונות יצא לי לקיים עימו עשרות שיחות טלפוניות ועוד 2 שיחות פנים מול פנים כשביקר השבוע בארצינו ] אכן מתכנן להגיע ארצה להופעה במהלך חודש אדר..
תראה כמה שיקולים הכנסת כאן כעת...
1. אם אכן נארח את אברהם פריד... "המרקד" ירגיש ממש שרוקדים לפי החליל שלו
2. יהיו קוראים שיחשבו שאנו נבובים חסרי תובנה ורק המרקד הצליח ל"האיר" את עיננו שאברהם פריד מגיע וכדאי להזמין את פריד
3.ר' אברהם לא עושה שבתות בישראל [ בלי המשפחה ] והוא מגיע רק אחרי שבת לחזרות לקראת ההופעה אז ייתכן ומחוסר זמן או בשל קושי מערכתי אחר לא יתקיים כזה ראיון ואז המרקד ינופף בדגלים "אתם שונאים את אברהם פריד" או "אברהם פריד לא מעוניין להתארח אצלכם"
תראה כמה שיקולים הכנסת לי לשקול אולי לבטל את מה שכבר קבעתי....