שאלה א. עלה לי רעיון לפתוח בפורום עלון שבועי או דו שבועי שבו יכתבו ניקים מסוימים שהנהלת הפורום תבחר וזה יצא כאן בפורום ואולי בעוד מקומות. מה אתם אומרים על זה? וב. האם יש מאזינים שמעונינים לשלוח שאלות לשלומי שטרן וכדומה דרך האינטרנט (ההקלטה באמצעות מיקרופון שמתחבר למחשב)?
תוקן על ידי מנדי_אור ב- 10/06/2007 17:59:37
נשלח ב-10/6/2007 18:22
איכות ההקלטה דרך מחשב היא פחותה בהרבה.
ואני אקליט מהפורום למחשב ואעביר למחשב עריכה באולפן? מענדי... החלטת להעביד אותי בפרך?
נשלח ב-10/6/2007 18:34
מנדיל'ה..... לא יותר קל להרים טלפון מאשר להקליט במחשב ולהעלות לפורום????
ולגבי סעיף א' לא הבנתי מה אתה רוצה שיכתבו והיכן תפרסם את זה??? רוצה להוציא עלון שבועי לבתי הכנסת???? אולי אז ידידיה מאיר ידבר על זה בתכניתו ביום ראשון....
מצד שני נוכל להכניס פרסומות ואולי נעשה על זה קצת כסף...
נשלח ב-10/6/2007 18:46
יוסי, חשבתי שאתה לא יודע מי זה ידידיה מאיר
נשלח ב-10/6/2007 18:56
בקשר לשי אני התכונתי לשלוח במייל ובאיכות הקלטה של מחשב (תלוי במירופון ובתוכנה) ובקשר ליוסי התכוונתי להעלות כאן בפורום רק שאם אתה רוצה אפשר לעשות כל דבר (פרסום, הדפסה (אני לא משלם...) וכו'.
נשלח ב-11/6/2007 16:28
חברה, הצעתי הצעה כל כך גרועה שאתם בכלל לא טורחים להגיב עליה?
נשלח ב-11/6/2007 16:35
מנדי. ההצעה בכלל לא גרועה. הרעיון של העלון נשמע ממש מענין. אך נראה לי קצת קשה לביצוע. בכל אופן אני בטוחה שאם תצליח לבצעו כולם יהנו. ההצעה השניה לא אפשרית לגבי אז זה לא משנה לי. בהצלחה!!! נ.ב. איזה נושאים ותכנים אתה רוצה שיכיל העלון?
סתם, מה שהכותבים בוחרים (יפורסם כמובן רק אחרי שההנהלה תעבור עליהם ותחליט שהם ראויים לפרסום). התכנים באופן כללי אמורים להיות קשוים לפרשת שבוע אקטואליה וכדומה, אבל זה רק באופן כללי. גם סיפורים כתבות אחרות יתקבלו בברכה.