בית פורומים פורום התוכנית של יוסי אייזנטל

הודעה אחרונה שלי כאן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/7/2007 13:18 לינק ישיר 
הודעה אחרונה שלי כאן

מי שעומד מאחורי הניק "מושלם770" זה לא אני אלא חבר שיש לו 2 ניקים ובקושי משתמש בהם, לכן ביקשתי את אישורו בכדי להשתמש בניק שלו, ובלי איסוס כלשהי נתן לי בשמחה, ומאז אני משתמש עם הניק הזה מזה זמן רב.

גיליתי את הפורום הנחמד הזה, ולכן התחלתי להשתתף בתגובות, וניצלתי קצת את החוש ההומור שלי.
משום מה יש פה אחד מתוך הפורום שיודע מי האדם האמיתי שעומד מאחורי ניק(לשם הצורך נקרא לו א'). ומשום מה הפריע לא' את דרך התגובות שלי, והלך להלשין עלי בטענה שאני לא כותב כהוגן,
וכמובן הבחור התקשר אלי ואמר שהוא מחליף את הקוד עקב אותו אדם המתלונן,

אני יותר משנה משתמש עם הניק הזה ומאוד קשה לשנות את זהותי ביום אחד,
אז כאן אני נפרד ממכם בלב שבור וכואב ממכם ומקווה שבקרוב יחזור עם שם חדש,
אז בנתיים המון הצלחה בהמשך,

נ.ב. אתם מוזמנים להמליץ לי כמובן על שם חדש

שלכם מושלם
                                                                                                                                    770

חבר פורום "לב לזולת"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2007 16:53 לינק ישיר 

מקרה זה רק מלמדנו עד כמה יש לחשוב טוב לפני שמדברים..... (קל וחומר אם אתה לא בעל הניק) קח זאת לתשומת ליבך. על טעויות אמנם משלמים אך מטעויות גם לומדים. בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/7/2007 16:59 לינק ישיר 

"מכה_בסתר" דווקא ניק שיהלום את התנהגותך מעל גבי הפורום...

אין לי מושג מי אתה ואינני יכול להמליץ לך על ניק שיהלום אותך.

בהזדמנות זו.
אני אבהיר את שכתבת בהודעת הפתיחה שלך.

מאד מאד משתדלים כאן בפורום לא להתחמק מטיעונים [ ראה התכתבותי למענדי למרות הפרשי גיל ומבט  על תחומים שונים ] או לטייח דברים.

למרות זאת א"א לתת לפתיחות והחשיפה הזו לגיטימציה למי שרוצה לנצל אותה לעיכור האווירה בפורום.

הפורום יועד לתת משוב למאזיני התוכניות של יוסי אייזנטל . יוסי ואני נרתמנו אפילו בהוספת נופך של נוכחות מוצהרת ובלתי אמצעית .

לדוגמא אם יבוא ניק ויצהיר כי יוסי אייזנטל נחקר במשטרה תחת אזהרה על רצח אשתו חלילה.

כל התייחסות לדבר תהיה איזה שהוא מתן אישרור לקיום עשן.. ואז כמובן ירוצו אנשים ויגידו אין עשן בלא אש...

לכן במקרים שהם משוללים מיסודם הדברים מוסרים ונמחקים בלית ברירה...

כשמגיע ניק.... ובמשך פחות מיממה מנסה ב3 נושאים שונים להיגרר לווכוחים בפורום הסולידי והמהנה שלנו.... עושים ברור... מגיעים לבעל הניק ושואלים אותו.... לשם מה הוא עושה את הדברים... מה מציק לו מה יש לו נגד מה גורם לו להתנהל ולהתנהג כך....

ואז אומר לי בעל הניק.......... "לא אני.. נתתי למישהו רשות לכתוב בניק... לא חלמתי שהוא מנצל את זה ללכלך להשמיץ ולהרוס את שמי "...

לתשומת ליבך.... ידעת שבעל הניק הוא חבר טוב מאד שלי... ולמרות זאת לא חששת שאולי אני יודע מי הוא בעל הניק ובכך אתה יוצר חיכוך או סכסוך בין 2 חברים.

יודע למה?

כי אתה מאלו שרואים רק את עצמם... כשהם רוצים להוריד וופלה מהמדף העליון הם מטפסים על 3 אנשים וממיתים אותם... העיקר שלהם יש את הוופלה.

תחשוב על זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2007 19:26 לינק ישיר 

שי אתה לא צריך לנחש מי אני,
אני לא חושב שמותר לך ככה לרדת עלי,
צריך לדון אדם לקו זכות,
ואם ניסיתי קצת להצחיק אתה לא צריך לרדת עלי, ולהלשין עלי, ולהרוס לי קשרים, וזה נגרם שהוא גם שורף את עצמו בגללך,
המקסימום שהיית צריך לעשות זה להזהיר אותי לפני זה, ולהסביר לי בדיוק במה חטאתי,
מקווה שברור.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2007 19:58 לינק ישיר 

תצחיק את הקהל בבדיחות על חשבונך לא על חשבון אחרים.
 אין מה לדון לכף זכות כשאתה כתבת את מה שכתבת.
 גם אם כוונתך לטובה אסור לך לפגוע בזולתך.

לא דנתי את כוונותיך אלא את מעשיך.

להסביר? אם אין לך מספיק שכל כדי להרגיש כשאתה כותב, מה אתה מעולל... אתה בבעיה...

להזהיר? הרי יכולתי פשוט לחסום אותך מכתיבה בפורום... אבל לא זה רצוני. רצוני רק היה שתיתמתן הכתיבה... שהסגנון ישתנה...

ברור לי שאתה עדיין לא מבין כלום ממעשיך.

אני לא מסתתר מאחורי ניק ולא צריך לנחש מי אני.... לכן אני יכול להרשות לעצמי אפילו לתקוף כשדעתי היא התקפית...

אותך לא תקפתי. רק בהיות ואתה העלית את הנושא השבתי בפרוטרוט.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > טלויזיה ורדיו > פורום התוכנית של יוסי אייזנטל > הודעה אחרונה שלי כאן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext