|
|
| נשלח ב-23/7/2007 14:38 |
|
| |
ממשק ההודעות "מח" יצא לדרך
בשעה טובה ומוצלחת, לאחר הרבה בקשות של מאזינים יצא לדרך ממשק ההודעות למנויים.
הממשק נקרא "מח" (מיוזיק חי) ומחולק לכמה ממשקים כשכל אחד יכול לבחור לאיזה מהם הוא רוצה להיות מנוי.
בשלב ראשון, הפעלנו רק את הממשק הראשון שנקרא "מח תכניות".
ממשק זה מודיע לכל המנויים מתי משודרת תכנית שלא ממניין התכניות הקבועות.
את ההודעה אנחנו שולחים ברגע שנודע לנו על תכנית כזו שאמורה להתקיים. פעמים זה יכול להיות הרבה זמן לפני ופעמים זה יכול להיות ממש בצמוד לתכנית (כשרק אז אנחנו יודעים עליה).
עלות כל הודעה בממשק הינה 1 ש"ח בלבד.
ניתן לבטל את המנוי בכל זמן.
כיצד נרשמים:
שולחים את המילה "תכנית" למספר 9393 וזהו!!! אתם מנויים. (אין צורך לכתוב את המילה "מסר")
כיצד מבטלים:
שולחים את המילים "תכנית ביטול" למספר 9393.
בשלב הבא נפתח את חלקיו האחרים של הממשק וכאן המקום להציע לנו איזה דברים אתם מעוניינים שיהיו בממשק.
מתוכנן ממשק "מח תזכורת" שהוא מעיין שעון מעורר לפני כל תכנית שלי המזכירה לכם שיש תכנית (וכמובן כוללת את התכניות שלא מן המניין).
מתוכנן גם ממשק "מח חדשות" שבו נשלח חדשות הקשורות בעולם המוסיקה.
אם יש הצעות לעוד ממשקים נשמח לשמוע באשכול זה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2007 14:47 |
|
| |
בשעה טובה ומוצלחת!!! הרבה הצלחה!!! מקוה שהמח תכנית יהיה הרבה בשימוש ויהיו הרבה תוכניות שלא מהמינין. ו... כן. כמובן שאני רשומה כבר מהרגע בו ניתן היה להרשם!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2007 17:18 |
|
| |
בהצלחה רבה! הרעיון גדול והתוצאה: 24 מאזינים התחברו בלילה אחד רגיל. עלו והצליחו
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2007 19:39 |
|
| |
אוי, לא אהבתי את הרעיון כי אין לי פלאפון....
טוב יעלילוש תעדכן אותי..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2007 15:33 |
|
| |
הממשק הוא "כמים קרים על נפש עייפה"!!! איזה כייף זה לקבל באמצע היום/הלילה הודעה בסגנון ממשק, תודה רבה! ותמשיכו עם עוד ממשקים,
|
| נשלח ב-2/11/2007 08:20 |
|
| |
שאלה:
מה דעתכם על רעיון להעניק מידי פעם קופונים להנחה ברכישת דיסקים (או דברים אחרים) למנויי הממשק???
אם כן, כיתבו לי גם איזה קופונים והנחות מעניינים אתכם...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2007 10:50 |
|
| |
שיהיו יותר תכניות... מי צריך קופונים?
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|