אני עד יום חמישי האחרון – לא.
ביום חמישי פתחתי לי כהרגלי את העיתון "בקהילה" ודפדפתי עד שהגעתי למדור "פכים" מאת דב זינגר.
במדור צדה את עיני הכותרת הזו: "הפועלה, בוא הביתה!". מתחת לכותרת זו נרשם הטקסט הבא: "בישראל יש ילד שמסתובב עם השם הנאה 'הפועל תל אביב'. מדובר ילד לזוג הורים מאחד הכפרים במשולש, שביקשו לקרוא לבנם הבכור אל שם קבוצת הכדורגל האהובה עליהם. האב הגאה היה סבור כי זה דבר מקובל בישראל, והפקידה בבית החולים לא הייתה מודעת לנוהלי מנהל האוכלוסין האוסרים לרשום שם של אדם על שמה של קבוצת ספורט, והיא רשמה את הילד כדת וכדין בשם 'חסאן הפועל תל אביב'.
כשהטופס הגיע למשרד הפנים התעוררה בעיה, ובכירי המשרד עורבו בעניין. מכיוון שהשם אושר כבר על ידי פקידת משרד הפנים בבית החולים, בדקו אפשרות לבטל את הרישום, אולם גילו כי הדבר אינו אפשרי מבחינה משפטית" עד כאן מ'בקהילה'.
זה יהיה מאוד יפה ומאוד מעניין עם האב של אותו ילד יחליט למאוס בחייו ויבחר לעשות זאת ביחד עם עוד כמה יהודים בתל אביב ואותו הילד ישאל את אמו: "אמא, לאן אבא הלך?" והיא תענה לו "לפוצץ את תל אביב". מן הסתם הילד יקפוץ מהרצפה ועד לתקרה ויצרח בפחד: "למה אבא רוצה לפוצץ אותי?..."
תוקן על ידי מנדי_אור ב- 29/07/2007 14:02:05